Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Κόλαφος ο Φίλιππος Σοφιανός για Αλέξη Γεωργούλη: «Δεν αισθάνομαι συνάδελφος με έναν άνθρωπο που ασκεί καθήκοντα Ευρωβουλευτή και κάνει γυρίσματα για τηλεπαιχνίδι» (Video)

«Δεν είχε θητεία στο θέατρο ώστε να δείξει το ήθος του ως ηθοποιός»

24 Απριλίου 2023 12:11
Κόλαφος ο Φίλιππος Σοφιανός για Αλέξη Γεωργούλη: «Δεν αισθάνομαι συνάδελφος με έναν άνθρωπο που ασκεί καθήκοντα Ευρωβουλευτή και κάνει γυρίσματα για τηλεπαιχνίδι» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Καταπέλτης ήταν ο Φίλιππος Σοφιανός για τον Αλέξη Γεωργούλη. Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Σιγούρο εξαπολύοντας «πυρά» κατά του ευρωβουλευτή. Παράλληλα, ο Χάρης Ρώμας τοποθετήθηκε με τη σειρά του μέσω του «Breakfast@Star» για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, τονίζοντας ότι η Δικαιοσύνη δεν πρέπει να του χαριστεί, εφόσον είναι ένοχος.

«Δεν αισθάνομαι συνάδελφος με έναν άνθρωπο που ασκεί καθήκοντα Ευρωβουλευτή και κάνει γυρίσματα για τηλεπαιχνίδι»

«Δεν αισθάνομαι συνάδελφος με τον Αλέξη Γεωργούλη με έναν άνθρωπο που ασκεί καθήκοντα Ευρωβουλευτή και παράλληλα κάνει γυρίσματα για τηλεπαιχνίδι» είπε μεταξύ άλλων ο Φίλιππος Σοφιανός και συνέχισε: «Το τεκμήριο της αθωότητας είναι ισχυρό αλλά δεν είναι μακριά η ώρα της αλήθειας. Είναι θλιβερό για ένα κόμμα να βάζει ανθρώπους σε αυτή τη θέση επειδή είναι στην επικαιρότητα λόγω συγκυριών, μαζεύουνε ψηφαλάκια, δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Ο Γεωργούλης ξεκίνησε από μία σειρά που έκανε γκραν σουξέ από κει και πέρα ανοίξανε πέντε δρόμοι. Δεν είχε θητεία στο θέατρο ώστε να δείξει το ήθος του ως ηθοποιός».

Αποκάλυψη σοκ της Βίκυς Σταυροπούλου για τον Αλέξη Γεωργούλη: «Αλεξάκη μου, σ’ αγαπούσα, σ’ αγαπώ, θα σ’ αγαπώ»

Η Βίκυ Σταυροπούλου πριν λίγους μήνες προχώρησε σε με μία ανάρτηση στο Instagram με αφορμή την αυλαία που έριξε η σειρά «Είσαι το ταίρι μου» στο MEGA που προβάλλονταν σε επανάληψη και θέλησε να μοιραστεί μία εικόνα με το αλλοτινό της τηλεοπτικό ταίρι, τον Αλέξη Γεωργούλη. Με την ευκαιρία, δείτε τι δήλωσε η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου σχετικά με την υπόθεση Γεωργούλη.

Τη νύχτα του Σαββάτου (14/1), η ηθοποιός κοινοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία, την οποία συνόδευσε με ένα μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους. Η Βίκυ Σταυροπούλου πόζαρε με ένα μεγάλο χαμόγελο στην αγκαλιά του ηθοποιού.

«Χθες τελείωσε το "είσαι το ταίρι μου" αλλά από τότε άρχισε μια ατελείωτη αγάπη! Αλεξάκη μου, σ’ αγαπούσα σ’ αγαπώ θα σ’ αγαπώ» έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram.

Δείτε τη δημοσίευση

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share