Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Νίπτει τας χείρας" η Δανάη Μπάρκα για τον φίλο της, Αλέξη Γεωργούλη: «Δεν είμαστε εμείς σε θέση να δικάσουμε» (Video)

«Ο κόσμος παραμένει σκληρός. Aυτές οι ημέρες είναι...»

20 Απριλίου 2023 12:40
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία τοποθέτηση σε γενικότερο πλαίσιο θέλησε να κάνει η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Η παρουσιάστρια, μετά την προβολή του θέματος με τη μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη, εξομολογήθηκε ότι ο κόσμος που ζούμε είναι πολύ σκληρός. Παράλληλα, ένα νέο «χτύπημα» υποψήφιας με την αξιωματική αντιπολίτευση έρχεται να πυροδοτήσει νέες αντιδράσεις για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

«Δεν είμαστε εμείς σε θέση να δικάσουμε»

Πιο συγκεκριμένα η Δανάη Μπάρκα σημείωσε: «Γενικά ο κόσμος είναι σκληρός και χωρίς τις αναρτήσεις. Γιατί καμιά φορά μπορεί να μην θέλουμε, αλλά να πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας.

Ο κόσμος παραμένει σκληρός και τα σχόλιά του παραμένουν σκληρά, και καλό είναι όταν όλοι πια όταν γινόμαστε μπροστάρηδες και επαναστάτες με την τρυφερότητα και θέλουμε να γίνει καλύτερος ο κόσμος, να το σκεφτόμαστε με τις ίδιες μας τις πράξεις. Με τα σχόλια που κάνουμε δημόσια. Με τα μηνύματα που μπορεί να στείλουμε σε έναν άνθρωπο.

Υπάρχει δικαιοσύνη εκεί έξω που μπορεί να κρίνει μία οποιαδήποτε πράξη, αδίκημα ή κακούργημα. Και δεν είμαστε εμείς σε θέση να κρίνουμε και να δικάσουμε οποιονδήποτε άνθρωπο. Δεν το λέω για τη συγκεκριμένη υπόθεση, μιλάω γενικά γιατί αυτές οι ημέρες είναι δύσκολες. Το λέω και το ξαναλέω, να το ξέρουμε. Αυτά λοιπόν ήταν τα νέα, δεν υπάρχει κάτι άλλο σε σχέση με την συγκεκριμένη υπόθεση για να μεταφέρουμε».

Αποκαλύψεις «φωτιά» Ελίζας Βόζεμπεργκ για τον Αλέξη Γεωργούλη: «Εδώ και καιρό υπήρχε η φήμη για...»

Στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" μίλησε το πρωί της Πέμπτης η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ για το θέμα των ημέρων με την καταγγελία εις βάρος του ανεξάρτητου πλέον ευρωβουλευτή, Αλέξη Γεωργούλη.

Η ίδια ανέφερε πως "υπήρχε η φήμη για παρενόχληση από τον κ. Γεωργούλη, όμως για αυτή την περίπτωση δεν ήταν κάτι γνωστό". Ενώ, με νεότερο δημοσίευμα "ντροπή", για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, εμπλέκεται και η Εύα Καϊλή στην υπόθεση της καταγγέλλουσας όπου αναφέρεται ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε ταυτόχρονη ερωτική σχέση και με τις δύο!

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά "η καταγγελία της κυρίας ... έγινε στις αρχές και έπειτα η ίδια πήγε σε γιατρούς" ενώ σχετικά με την καθυστέρηση στη δημοσιοποίηση της υπόθεσης η ίδια είπε πως "η επιτροπή που είναι αρμόδια για την άρση ασυλίας ευρωβουλευτών συνεδριάζει μία φορά το μήνα και μεσολάβησε και ο κορονοϊός, γεγονός που παρέτεινε τις διαδικασίες".

Στο ερώτημα για τον αν υπήρχε πληροφόρηση στο Ευρωκοινοβούλιο απάντησε πως "δεν έχουμε όλοι οι ευρωβουλευτές την ίδια πληροφόρηση, όμως δεν μπορώ να αμφισβητήσω τα λεγόμενα του κ. Παπαδημούλη".

Όσο για την καταγγέλλουσα και την επικοινωνία που είχε μαζί της μετά την δημοσιοποίηση της υπόθεσης και τις ραγδαίες εξελίξεις που ακολούθησαν είπε πως "μίλησα μαζί της προχθές και είναι σε μεγάλη ψυχολογική επιβάρυνση. Είναι μία πολύ σοβαρή συνάδελφος που χαίρει εκτιμήσεως στην Ευρωβουλή".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share