Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις για τον πατέρα της Τζούλιας Αλεξανδράτου: «Της άλλαξε τα δόντια, την πίεζε για να...»

Τι εξομολογήθηκε φίλος της οικογένειας;

13 Απριλίου 2023 22:48
«Φωτιά» οι αποκαλύψεις για τον πατέρα της Τζούλιας Αλεξανδράτου: «Της άλλαξε τα δόντια, την πίεζε για να...»
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Οικογενειακός φίλος της οικογένειας της Τζούλιας Αλεξανδράτου έκανε αποκαλύψεις «φωτιά» για τον πατέρα της και την πίεση που της ασκούσε. Μάλιστα, εντύπωση προκάλεσε η δήλωσή του ότι της άλλαξε μέχρι και τα δόντια!

Οι μεγάλες φιλοδοξίες που είχε ο Ζήσιμος Αλεξανδράτος για τις κόρες του Άρτεμις και Τζούλια, τον οδήγησαν σε ακρότητες. Ως εκ τούτου, δεν προκαλούν πλέον αίσθηση τα «καρφιά» της Τζούλιας Αλεξανδράτου εναντίον του.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Μ. Σιγάλας, φίλος της οικογένειας Αλεξανδράτου: «Ήθελε να τις κάνει star. Της Τζούλιας της άλλαξε και τα δόντια για να μην έχει ατέλειες. Μου έλεγε ότι θα την κάνει τραγουδίστρια, star και την πίεζε για να τα καταφέρει. Έχασε τον έλεγχο και βγήκε το τζίνι από το μπουκάλι.»

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις για τον πατέρα της Τζούλιας Αλεξανδράτου: «Της άλλαξε τα δόντια, την πίεζε για να...»

Η γυναίκα του, σύμφωνα με τον ίδιο είχε το ψυχρό ταμπεραμέντο της Αγγλίδας, δεν ασχολιόταν ιδιαιτέρως. Αφού κι ο πατέρας των κοριτσιών είχε επικεντρωθεί στο μέλλον των παιδιών και στην καλλιτεχνική τους καλλιέργεια. Τα δύο κορίτσια από πολύ μικρά κάνανε χορό, μαθήματα φωνητικής και ασχολούνταν με το παιδικό μόντελινγκ.

Οριστική ρήξη: «Με την Τζούλια Αλεξανδράτου έχουμε να μιλήσουμε από το 2010» λέει η αδελφή της

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε η Άρτεμις Αλεξανδράτου και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις σχέσεις της με την αδερφή της Τζούλια Αλεξανδράτου.

Όπως αποκάλυψε με την αδελφή της, έχει να μιλήσει κάτι παραπάνω από μια δεκαετία. Με την ευκαιρία, δείτε πώς ήταν η Τζούλια Αλεξανδράτου πριν τις πλαστικές.

«Δεν έχουμε σχέσεις. Έχω να μιλήσω από το 2010. Δεν έχουμε επαφές και είναι καλύτερα έτσι. Δεν μου λείπει. Η Τζούλια είναι ένα ιδιαίτερο παιδί. Το ξέρουμε όλοι. Έχει κάνει τις επιλογές της και ο καθένας κάνει τη ζωή του. Είμαστε πολύ διαφορετικές και ποτέ δεν είχαμε πολλά κοινά σημεία.

Το μόνο κοινό είναι ότι έχουμε τους ίδιους γονείς. Δεν είχαμε ποτέ αυτό το δέσιμο. Όταν ένας άνθρωπος είναι ενήλικας, δεν μπορούν να επέμβουν οι γονείς σε πολλά πράγματα και ειδικά όταν το παιδί δεν ακούει κιόλας» σχολίασε η Άρτεμις Αλεξανδράτου.

Άρτεμις Αλεξανδράτου: Πώς σχολίασε την ερωτική ταινία που γύρισε η αδελφή της Τζούλια

Η Άρτεμις Αλεξανδράτου ερωτήθηκε και για την ερωτική ταινία που είχε γυρίσει η αδελφή της Τζούλια Αλεξανδράτου στο παρελθόν. «Δεν έχω καμία πληγή μέσα μου για ό,τι έκανε η Τζούλια. Κάποια στιγμή έγινε αυτό που έγινε», απάντησε.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share