Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Παντρεμένη και μακριά από τη δημοσιότητα η Νίνα Γεωργαλά: Δείτε πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται η Σταρ Ελλάς του 1996 που «έκλεψε» τον τίτλο από την Ειρήνη Σκλήβα

Ο γάμος στο Ντουμπάι και η νέα ζωή

12 Απριλίου 2023 14:13
Παντρεμένη και μακριά από τη δημοσιότητα η Νίνα Γεωργαλά: Δείτε πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται η Σταρ Ελλάς του 1996 που «έκλεψε» τον τίτλο από την Ειρήνη Σκλήβα
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Η Νίνα Γεωργαλά αποτέλεσε για χρόνια μια από τις πολυσυζητημένες Σταρ Ελλάς, έχοντας «κλέψει» τον τίτλο από την Ειρήνη Σκλήβα, που λίγο καιρό αργότερα αναδείχθηκε ως Μις Υφήλιος και παραμένει ακόμη πεντάμορφη, με την ίδια να έχει... περπατήσει τη ζωή της.

Η Νίνα Γεωργαλά γεννήθηκε στη Σουηδία και κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς το 1996. Η ίδια, όμως, δε συμμετείχε στο διαγωνισμό της Μις Υφηλίου, με αποτέλεσμα να πάρει τη θέση και το στέμμα η τότε Μις Ελλάς, Ειρήνη Σκλήβα.

Τον Δεκέμβριο του 2004 φωτογραφήθηκε γυμνή για το Playboy και μας άφησε με… ανοιχτό το στόμα. Το μοντέλο, που συμμετείχε το 1992 στην εκπομπή Candid Camera, φημολογείται ότι είχε τρελάνει ένα καλοκαίρι τον γιο του Καντάφι στη Μύκονο. Επειδή μετά εξαφανίστηκε, πολλοί διέδιδαν ότι την είχε πάρει μαζί του.

Ο σύζυγος και ο γάμος στο Ντουμπάι

Μετά από μία λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ και έχοντας αντιληφθεί ότι η δουλειά της είχε ημερομηνία λήξεως, αποφάσισε να φύγει για τη Μεγάλη Βρετανία όπου και ασχολήθηκε με τις Δημόσιες Σχέσεις.

Σύντομα, όμως, η Ελληνίδα καλλονή έφυγε για άλλα μέρη και άλλους πολιτισμούς και εγκαταστάθηκε στο Ντουμπάι συνεχίζοντας στον χώρο των δημοσίων σχέσεων.

Νίνα Γεωργαλά σήμερα

Πριν από λίγο καιρό αποφάσισε να αλλάξει πάλι ζωή και να βρεθεί σε μία άλλη χώρα, αυτή τη φορά τη Σαουδική Αραβία. Από τότε η ζωή της μοιράζεται ανάμεσα στο Ντουμπάι και τη Σαουδική Αραβία με την ίδια να απολαμβάνει την κάθε στιγμή της, έχοντας στο πλευρό της τον άντρα των ονείρων της.

Η Σταρ Ελλάς πριν από λίγες ημέρες έζησε μαζί του στο Ντουμπάι και την ομορφότερη ημέρα της ζωής της, καθώς παντρεύτηκαν σε μία από τις πιο όμορφες παραλίες του διάσημου τουριστικού θέρετρου των Αραβικών Εμιράτων, Palm, του τεχνητού συμπλέγματος νησιών που κάθε χρόνο προσελκύει εκατομμύρια τουριστών. Ο γάμος έγινε πάνω στην άμμο, την ώρα του ηλιοβασιλέματος με... κανέναν καλεσμένο. Σύντομα, όμως το ζευγάρι σκοπεύει να κάνει έναν μεγάλο και ανοιχτό γάμο για να είναι κοντά τους όλοι οι φίλοι και οι συγγενείς του.

Νίνα Γεωργαλά σύζυγος

Η κόντρα με τον Κωστόπουλο

Νικητή στη δικαστική διαμάχη με την Άμπερ Χερντ, βγήκε ο Τζόνι Ντεπ και όλος ο εγχώριος διαδικτυακός μαϊντανόκοσμος βρήκε ευκαιρία να ποστάρει απόψεις και σχόλια.

Οι ένορκοι εκτίμησαν ώς ανεπαρκή τα αποδεικτικά στοιχεία, που προσκόμισε η ηθοποιός στο δικαστήριο, αλλά ούτε και… πείστηκαν από τις «ερμηνείες» της στο εδώλιο.

Με αφορμή τα παραπάνω ο Πέτρος Κωστόπουλος ανέβασε ένα κείμενο, με τα λόγια του Χερντ σε μια ηχογράφηση που παίχτηκε κατά τη διάρκεια της δίκης: «Πείτε στους ανθρώπους ότι ήταν ένας δίκαιος αγώνας και δείτε τι σκέφτονται οι ένορκοι και ο δικαστής. Πες στον κόσμο, Τζόνι. Πες τους: «Εγώ, ο Τζόνι Ντεπ, είμαι κι εγώ θύμα ενδοοικογενειακής βίας, και ήταν ένας δίκαιος αγώνας», και δείτε αν σας πιστεύουν ή σας συμπαραστέκονται».

Η πρώην Σταρ Ελλάς, η Νίνα Γεωργαλά που κέρδισε τον τίτλο το 1996, έσπευσε αμέσως να σχολιάσει και να τον «καρφώσει» με λόγια που δεν άντεξε ο πρώην εκδότης. Γι’ αυτό και έσπευσε να σβήσει το σχόλιο.

Μέσα στο κείμενό της δηλώνει κατηγορηματικά πως δεν πρέπει να μιλάει εκείνος για κακοποίηση, πως δεν ξεχνά τι της έκανε με το εξώφυλλο του Nitro, όταν στο επίμαχο σημείο έβαλε τη φράση «Ξύστε και γδύστε με».

Νίνα Γεωργαλά Nitro

Μεταξύ άλλων αναφέρει «Ο Τζόνι Ντεπ είχε δίκιο. Εσύ; Δεν ξεχνώ τι μου έκανες. Γράφω το βιβλίο μου και θα είμαι απόλυτα ειλικρινής, αν θέλεις κυνήγησε με, μήνυσε με. Δεν θα έπρεπε εσύ να μιλάς για κατάχρηση . Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα πέρασα εξ αιτίας της στυγερής σου συμπεριφοράς. Όλοι ξέρουμε ποιος ήσουν και ποιος είσαι» αναφέρει ενώ εξηγεί πως ετοιμάζει το βιβλίο της και τον αποτελειώνει τον «Σε παρακαλώ μήνυσε με! Θα ήθελα πολύ να πω την ιστορία μου στο δικαστήριο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share