ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Η άγνωστη ζωή της Σίας Κοσιώνη πριν παντρευτεί τον Μπακογιάννη: Ο γάμος και ο λόγος του διαζυγίου με κορυφαίο δημοσιογράφο μετά από 6 χρόνια

Η άγνωστη ζωή της Σίας Κοσιώνη πριν παντρευτεί τον Μπακογιάννη: Ο γάμος και ο λόγος του διαζυγίου με κορυφαίο δημοσιογράφο μετά από 6 χρόνια
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Η Σία Κοσιώνη είναι σήμερα πανευτυχής στην οικογένεια, που έχει δημιουργήσει με τον Κώστα Μπακογιάννη και το γιο τους, Δήμο, ωστόσο στο παρελθόν είχε μια άλλη ζωή.

Η Σία Κοσιώνη, που είχε μια αξιοσημείωτη στιγμή με άλλοτε συνάδελφό της στον αέρα, δε θέλησε ποτέ να απασχολεί με την προσωπική της ζωή, με τη γνωστή παρουσιάστρια πάντως να έχει το παρελθόν της. Όλοι γνωρίζουμε πως πλέον ζει τον έρωτα της με τον Κώστα Μπακογιάννη, ο οποιός επίσης πήρε διαζύγιο, με στιγμές ευτυχίας μαζί με το γιο τους.

Ο προηγούμενος γάμος της Σίας Κοσιώνη

Κανείς, όμως, δεν ήξερε για το παρελθόν της δημοσιογράφου. Η Σία Κοσιώνη ήταν παντρεμένη στο παρελθόν με τον Μιχάλη Λεάνη, ο οποιός είναι ένας Θεσσαλονικιός δημοσιογράφος και πρώην σκηνοθέτης της εκπομπής «Comfuzio».

Η κεντρική παρουσιάστρια, Σία Κοσιώνη καθώς και ο πρώην σύντροφος της, Μιχάλης Λεάνης κράτησαν αυτή την σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι δυο τους χώρισαν μετά από έξι χρόνια γάμου, ενώ οι «τονωτικές ενέσεις» που έκαναν στην προσπάθειά τους να σωθεί η σχέση τους, δεν απέδωσαν.

Ένα ακόμη παιδί για τη Σία Κοσιώνη: Η άγνωστη συγγένεια της παρουσιάστριας και του Κώστα Μπακογιάννη με πασίγνωστο δημοσιογράφο

Η Σία Κοσιώνη βιώνει τα τελευταία χρόνια την πλήρη ευτυχία στο πλευρό των… ανδρών της ζωής της, έχοντας μια όμορφη οικογένεια με τον Κώστα Μπακογιάννη και το γιο τους, Δήμο.

Με τον καιρό, όμως, και ούσα μια κορυφαία παρουσιάστρια στον ΣΚΑΪ, έχει δημιουργήσει φιλίες ζωής. Χάρη σε μια από αυτές, μάλιστα, ένα νέο… παιδί μπήκε στη ζωή της, αφού της ζητήθηκε να γίνει η πνευματική του μητέρα.

Έγινε… πνευματική μητέρα του παιδιού του και συγγένεψαν

Πρόκειται, φυσικά, για τον Γιάννη Ντσούνο, τον οποίο παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από την εκπομπή «Αταίριαστοι» την οποία παρουσιάζει με τον Χρήστο Κούτρα, στην συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Ο Γιάννης Ντσούνος και η Σία Κοσιώνη, εκτός από συνάδελφοι είναι και κουμπάροι, αφού η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ έχει βαφτίσει την κόρη του δημοσιογράφου.

«Ούτως ή άλλως με τον Γιάννη Ντσούνο είμαστε μία οικογένεια, καθώς είμαστε 15-16 χρόνια στον ΣΚΑΪ. Τώρα γινόμαστε οικογένεια και με τη βούλα. Δεν είναι η πρώτη μου φορά ως νονά, αλλά κάθε παιδάκι είναι ξεχωριστό. Φροντίζω να είμαι αγαπησιάρα και τυπική νονά», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Σία Κοσιώνη στην βάφτιση της μικρής Ελεονώρας.




0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου