Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άκρως αποκαλυπτικός ο Φάνης Μουρατίδης: «Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δεν...»

Τι εξομολογήθηκε για τη σύζυγό του;

7 Απριλίου 2023 16:10
Άκρως αποκαλυπτικός ο Φάνης Μουρατίδης: «Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δεν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Φάνης Μουρατίδης και η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου. Ο ίδιος είχε αναφερθεί στη σύζυγό του και ήταν άκρως αποκαλυπτικός. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η διαφορά ηλικίας τους.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό "ΟΚ!" ο ηθοποιός αποκάλυψε τι θαυμάζει περισσότερο στη γυναίκα και μητέρα των παιδιών του.

Φάνης Μουρατίδης και Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

«Πολλά είναι εκείνα που θαυμάζω σε εκείνη. Πρώτα απ΄όλα είναι μια πολύ ωραία γυναίκα. Είναι ένας άνθρωπος συνεπής που έχει μεγάλη ευαισθησία σε κοινωνικά και παγκόσμια θέματα, έχει άποψη και τρομερή δύναμη μέσα της, γι'αυτό και είναι πολύ υποστηρικτική με τους ανθρώπους που είναι γύρω της και δεν το βάζει εύκολα κάτω. Πάνω απ' όλα είναι μια εκπληκτική μητέρα και σύζυγός»

«Βόμβα» από τον Φάνη Μουρατίδη: «Αν το παιδί μου, μου έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλο....»

Ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για τη συμμετοχή του στη σειρά «Maestro», αλλά και για τα παιδιά του, ρίχνοντας «βόμβα» και αποκαλύπτοντας τι θα έκανε στην περίπτωση που κάποιο του έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλο.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, με αφορμή τον ρόλο που υποδύεται στην επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ρωτήθηκε για το τι θα έκανε, αν μελλοντικά ο γιος του, του ανακοίνωνε ότι είναι ομοφυλόφιλος. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η διαφορά ηλικίας με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

«Εγώ σαν γονιός θα κάνω αυτό που θέλει το παιδί μου σε όλα τα επίπεδα: στην επιλογή της σεξουαλικής του ταυτότητας, στον επαγγελματικό του προσανατολισμό. Η ζωή είναι δική του και του ανήκει» δήλωσε ο Φάνης Μουρατίδης.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εγώ αυτό που έχω να κάνω είναι να εμποδίσω οτιδήποτε δε θα προάγει την προσωπικότητά του και δε θα βάλω το δάχτυλό μου για να λερώσω αυτή την προσωπικότητα».

Δείτε όσα δήλωσε

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share