Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αυτός είναι 52 ετών κι εκείνη... - Ξαφνιάζει η διαφορά ηλικίας Φάνη Μουρατίδη και Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους

Κι όμως...

31 Μαρτίου 2023 15:22
Αυτός είναι 52 ετών κι εκείνη... - Ξαφνιάζει η διαφορά ηλικίας Φάνη Μουρατίδη και Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Φάνης Μουρατίδης και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είναι μαζί τα τελευταία 15 χρόνια και ζουν απόλυτα ευτυχισμένοι με την οικογένεια, που έχουν δημιουργήσει.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί το 2007, όταν επιλέχθηκαν ως πρωταγωνιστικό δίδυμο για την κωμική σειρά Μπαμπά μην τρέχεις. Σε σύντομο χρονικό διάστημα έγιναν ζευγάρι, ενώ στις αρχές του 2008 έγινε γνωστό πως θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Το 2009 γεννήθηκε και το δεύτερο παιδί του ζευγαριού.

Η γνωριμία τους και η διαφορά ηλικίας

Η ηθοποιός, που εσχάτως απασχόλησε με ένα ζήτημα που συγκλόνισε την Ελλάδα, περιέγραψε πως ένα ταξίδι στα Χανιά την έφερε κοντά με τον Φάνη Μουρατίδη. «Είχαμε πάει στα Χανιά για τα γυρίσματα της σειράς "Μπαμπά μην τρέχεις", μαζί με τον σκηνοθέτη, οι τρεις μας. Φτάνοντας στα Χανιά κάτι είχε γίνει με το ξενοδοχείο, που δεν θυμάμαι, και δεν υπήρχαν δωμάτια και μείναμε σε μια σοφίτα που είχε δύο δωμάτια. Εγώ με τον Φάνη μείναμε στο ίδιο δωμάτιο περίπου, ήταν λες και το έκανε ο σκηνοθέτης μας επίτηδες».

Ποια είναι, όμως, η διαφορά ηλικίας του ζευγαριού; Ο Μουρατίδης είναι γεννημένος το 1970 κι έχει κλείσει τα 52 του χρόνια, με την Παπαχαραλάμπους να έχει γεννηθεί στις 28 Αυγούστου 1974 και να βρίσκεται στα 48 της πια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share