Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Δεύτερος γάμος για τον Πέτρο Πολυχρονίδη; Η αινιγματική δήλωση του παρουσιαστή

Θα ντυθεί ξανά γαμπρός;

7 Απριλίου 2023 15:52
Δεύτερος γάμος για τον Πέτρο Πολυχρονίδη; Η αινιγματική δήλωση του παρουσιαστή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης πριν καιρό παραχώρησε συνέντευξη στην οποία ήταν αρκετά αποκαλυπτικός. Μάλιστα, ο παρουσιαστής προέβη σε μια αινιγματική δήλωση όσον αφορά έναν δεύτερο γάμο.

Ο παρουσιαστής του Star αναφέρθηκε στα δυο παιδιά του, καθώς έχει μια κόρη κι ένα γιο, και στο πώς βιώνουν τη δουλειά που εκείνος κάνει. Με την ευκαιρία, δείτε πώς ήταν πριν 20 χρόνια!

«Τα παιδιά μου ενοχλούνται από τη δουλειά που κάνω πια. Δεν είχαν πρόβλημα με το ότι έγινε, γιατί έτσι κι αλλιώς με έβλεπαν στην τηλεόραση κάθε μέρα. Το ότι όμως τους λένε «ο μπαμπάς σου κάνει τηλεόραση», αυτό τους κάνει αίσθηση».

Ακόμη, αναφέρθηκε στη σύντροφό του κάνοντας μια πολλή τρυφερή δήλωση για εκείνη:

«Γνώρισα τη γυναίκαι μου Κατερίνα 5 μήνες πριν ξεκινήσω τον Τροχό της Τύχης, στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου, γιατί ήταν η στιγμή που έχασα την αδερφή μου και ήταν στήριγμά μου».

Ο δημοφιλής παρουσιαστής αποκάλυψε και το πώς βιώνει την υπάρχουσα σχέση του με την Katrin Ladose, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στο ενδεχόμενο ενός γάμου.

Δείτε το βίντεο:

Τυχερός ο Πέτρος Πολυχρονίδης: Αυτοί είναι οι μαχητές γονείς του, Άννα και Ζήσης - Η τραγική ιστορία της οικογένειάς του

Πίσω από έναν πετυχημένο παρουσιαστή κρύβεται σίγουρα μια οικογένεια που τον στήριξε και ο Πέτρος Πολυχρονίδης, ο άνθρωπος που ξανασύστησε τον Τροχό της τύχης στους Έλληνες είναι πολύ τυχερός για την οικογένειά του στη Νέα Βύσσα του Έβρου. Ποιοι είναι οι μαχητές γονείς του και ποια η τραγική ιστορία τους;

Η Ζήνα Κουτσελίνη πήγε με την κάμερα της εκπομπής της στο χωριό και ο παρουσιαστής σύστησε στον κόσμο τον πατέρα του, με τον οποίο μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό ενώ είναι και η μεγάλη αδυναμία του αλλά και τη μητέρα του, Άννα. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο Πέτρος Πολυχρονίδης για τον μισθό που παίρνει.

«Τα σκουπάκια μου μεγάλωσαν τον Πέτρο» δηλώνει ένας από τους τελευταίους τεχνίτες της χειροποίητης σκούπας και σπουδαίος αγωνιστής της ζωής, που έχασε δύο παιδιά, ο Ζήσης Πολυχρονίδης.

Μάλιστα έδειξε στην κάμερα την απαράμιλλη τέχνη του.

«Είχαμε χάσει κι άλλο ένα παιδί, Πέτρος κι αυτός. Και μετά τη Μαρία. Είχαν προβλήματα φοβερά. Δεν τα έχει περάσει άλλος αλλά αντέξαμε να μη δείξουμε στο παιδί πώς τα τραβάγαμε αυτά να μην τα περάσει στο μυαλό του» λέει και βουρκώνει δείχνοντας τον μοναχογιό του.

Η κυρία Άννα μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια για τον μονάκριβο γιο της αλλά και για τα δύο παιδιά που έχασε. Μεγάλη απώλεια ήταν αυτή της 33χρονης Μαρίας που ο Πέτρος Πολυχρονίδης ως μεγαλύτερος φρόντισε με πολλή αγάπη.

«Το παιδί μου δουλεύει από τα 18 του χρόνια. Μέχρι που μπήκε στον Τροχό δεν ήξερε κανείς από τους συνεργάτες του το πρόβλημά μας. Η Μαρία μου ήθελε να “φύγει” με αξιοπρέπεια. Στα τελευταία λεπτά που έπρεπε να διασωληνωθεί έπιασε και έγραψε του γιατρού ότι ο Θεός θέλει να φύγω».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share