Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Κάτια Δανδουλάκη: Η πρώτη της αντίδραση για τον χωρισμό της Λένας Δροσάκη με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη - «Στηρίζω...»

Δείτε τι δήλωσε η ηθοποιός

6 Απριλίου 2023 13:18
Κάτια Δανδουλάκη: Η πρώτη της αντίδραση για τον χωρισμό της Λένας Δροσάκη με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη - «Στηρίζω...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την Κάτια Δανδουλάκη συνάντησαν έξω από το θέατρο οι δημοσιογράφοι και μίλησε για τον χωρισμό της Λένας Δροσάκη με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Η ηθοποιός επέλεξε να είναι φειδωλή σε όσα είπε και δεν ανέφερε κάτι συγκεκριμένο. Ποια ήταν η πρώτη της αντίδραση;

«Δεν μιλάω για αυτά, δεν κρίνω κανέναν, να κάνουν ό,τι θέλουν και να είναι όλοι ευτυχισμένοι και καλά. Στηρίζω πάντα όσους αγαπώ κι αυτός είναι ο σκοπός της ζωής μας. Δεν έχω να πω κάτι και να κρίνω κάποιον» σχολίασε αρχικά η Κάτια Δανδουλάκη.

«Δεν θα σας πω τίποτα γιατί δεν κρίνω κανέναν και δεν λέω τι κάνω, μονάχα αυτό που κάνω εδώ. Δεν είναι της ώρας να το πούμε. Έχουμε περάσει όλοι και πολύ εύκολα επάνω στην σκηνή και πολύ δύσκολα και πολύ δυσάρεστα και πολύ ευχάριστα» πρόσθεσε η Κάτια Δανδουλάκη.

Δείτε όσα δήλωσε

«Eδώ και έναν μήνα...» - Το παρασκήνιο του χωρισμού Λένας Δροσάκη και Αλέξανδρου Μπουρδούμη (Video)

Σαν «βόμβα» έσκασε το πρωί της Τρίτης 4/4 η είδηση πως ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη χωρίζουν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης και τρία χρόνια γάμου. Οι δυο ηθοποιοί συνεχίζουν να συνεργάζονται στο θέατρο, ενώ μετά το διαζύγιο τους ο γιος τους, Αναστάσης παραμένει η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με το περιβάλλον του ζευγαριού, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Super Κατερίνα», η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έχουν πλέον ξεχωριστό καμαρίνι, εδώ και έναν μήνα.

«Είναι σε ξεχωριστό καμαρίνι εδώ και έναν μήνα. Κανένας άνθρωπος του θεάτρου δεν κατάλαβε τι συνέβαινε μεταξύ τους. Οι τριβές τους και οι τσακωμοί στις πρόβες ήταν πάντα για καλλιτεχνικούς λόγους. Είναι πολύ προσεκτικοί και οι δύο και καλοί συνεργάτες. Κράτησαν τα όσα συνέβησαν στη σχέση τους καλά κρυμμένα. Το κλίμα στο Θέατρο Τέχνης και η διακριτικότητα που υπάρχει ανάμεσα στους ηθοποιούς τους βοήθησε να μην αποκαλυφθεί ο χωρισμός τους. Δεν μπαίνει κανένας στη διαδικασία να ρωτήσει για προσωπικά θέματα» αναφέρει άτομο από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share