Χαρές μετά το διαζύγιο με τον Δημητρίου και τη σχέση με τον Συρίγο για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Εξελίξεις για την τραγουδίστρια

Ετοιμάζεται για μια ιδιαίτερη βραδιά η τραγουδίστρια
Χαρές ήρθαν μετά το διαζύγιο με τον Σπύρο Δημητρίου για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τη στιγμή μάλιστα που υπάρχουν φήμες για σχέση με τον Νίκο Συρίγο, με τις εξελίξεις να έρχονται για την τραγουδίστρια.
Το «Σπίτι με το MEGA» και η Ρούλα Κορομηλά το Σάββατο 8/4 υποδέχονται δύο μεγάλες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου στις 21:00 το βράδυ.
Μια υπέροχη συνύπαρξη
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μάς ταξιδεύουν μοναδικά σε μία μελωδική βραδιά, γεμάτη από τραγούδια που έχουν αγγίξει τις πιο ευαίσθητες χορδές μας και έχουν συνοδεύσει σημαντικές στιγμές της ζωής μας.
Ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια της ελληνικής μουσικής, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ερμηνεύει τις επιτυχίες της, ξεδιπλώνοντας το εντυπωσιακό της ρεπερτόριο: «Το κόκκινο φουστάνι», «Της καληνύχτας τα φιλιά», «Τα κορμιά και τα μαχαίρια», «Δυνατά» είναι λίγα μόνο από τα διαμάντια της δισκογραφίας της, που έχουν αφήσει εποχή.
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, με την υπέροχη φωνή και την εκρηκτική σκηνική παρουσία, είναι η ιδανική συνοδοιπόρος της Ελευθερίας Αρβανιτάκη σε αυτή την ξεχωριστή μουσική βραδιά. Μεταξύ άλλων θα ακούσουμε τα αγαπημένα «Έλα», «Δεύτερα κλειδιά», «Η επιμονή σου», «Τα λέμε», κ.ά.
Οι δύο εξαιρετικές ερμηνεύτριες ανεβαίνουν μαζί στη σκηνή και ενώνουν τις φωνές τους σε κομμάτια που μιλούν απευθείας στην καρδιά μας. Θα απολαύσουμε το πάντρεμα των δύο χαρισματικών φωνών σε ένα πρόγραμμα γεμάτο ένταση, συγκίνηση και συναίσθημα.
Κοντά τους θα βρεθούν εκλεκτοί καλεσμένοι: η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» Ελεονώρα Μελέτη, οι δημοσιογράφοι Μένιος Σακελλαρόπουλος και Λένα Αρώνη, η ηθοποιός Δήμητρα Στογιάννη και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιάννης Νταλιάνης.
Το «Σπίτι με το MEGA», αυτό το Σάββατο 8 Απριλίου, γεμίζει με ταλέντο, μαγικές φωνές και υπέροχα τραγούδια.
Δύο χρόνια πίσω: «Είσαι πιο όμορφη από ποτέ!» – Όταν ο Νίκος Συρίγος έπαιρνε συνέντευξη από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Η ερώτηση για τον Σπύρο Δημητρίου (Video)
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος είναι ζευγάρι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Μετά το διαζύγιό της από τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου, η ερμηνεύτρια βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του γοητευτικού δημοσιογράφου.
Οι δυο τους είχαν μία τρυφερή φιλία που εξελίχθηκε σε δυνατό έρωτα. Μάλιστα, οι δυο τους είχαν συναντηθεί και τηλεοπτικά πριν από περίπου έναν χρόνο όταν ο δημοσιογράφος είχε πάρει συνέντευξη στην τραγουδίστρια για την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».
«Στα μάτια τα δικά μου είσαι πιο όμορφη από ποτέ» είχε πει ο Νίκος Συρίγος στην Ελεωνόρα Ζουγανέλη στην αρχή της συνέντευξης και εκείνη τον ευχαρίστησε.
«Κάθε φορά που περνάω μια προσωπική αναστάτωση, νιώθω ανασφάλεια. Μου φαίνονται αστείες οι φήμες για εγκυμοσύνη. Ίσως επειδή ήμουν εργένισσα, πιστεύουν ότι παντρεύτηκα για αυτόν τον λόγο. Μου φαίνεται αστείο όλο αυτό. Λένε ότι είμαι έγκυος εδώ και 150 χρόνια. Δεν είμαι αρκούδα» είχε εξομολογηθεί η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στον Νίκο Συρίγο, ο οποίος την είχε ρωτήσει και για μία δήλωση του τότε συζύγου της, Σπύρου Δημήτρίου περί ζήλιας.