Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η τεράστια ομοιότητα του Θανάση Βέγγου με το γιο του, Βασίλη - Δείτε πώς είναι σήμερα (photos)

Σαν...φωτοτυπία!

1 Απριλίου 2023 18:40
Η τεράστια ομοιότητα του Θανάση Βέγγου με το γιο του, Βασίλη - Δείτε πώς είναι σήμερα (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την εποχή που γυριζόταν "Ο Δράκος" Ο Θανάσης Βέγγος παντρεύτηκε την Μίνα (Ασημίνα) Βέγγου με την οποία ήταν μαζί μέχρι το τέλος της ζωής του. Απέκτησαν δύο γιους, τον Βασίλη και τον Χάρη. Παράλληλα, δείτε την απίστευτη ιστορία απιστίας του ηθοποιού.

Οι γιοι του έδωσαν εγγόνια τα οποία υπεραγαπούσε, όπως επιβεβαίωνε και η γυναίκα του: «Η αγάπη του Θανάση ήταν τόσο μεγάλη για την Νίκη και τον Θανασάκη που σχεδόν έκλαιγε κάθε φορά που άκουγε το όνομά τους. Είχε λατρεία για τα δύο του εγγόνια και τίποτα δεν μπορούσε να την επισκιάσει. Ούτε τα μικροπροβλήματα υγείας. Δεν μπορείτε να καταλάβετε το πάθος του για αυτά».

Όπως είχε πει ο γιος του: «Ήταν πάρα πολύ καλά εκείνα τα χρόνια, αν και τον πατέρα δεν τον βλέπαμε τόσο συχνά όσο θα θέλαμε. Είχε πολλές ασχολίες με τις ταινίες, το θέατρο και με τα υπόλοιπα προβλήματα της δουλειάς του. Γνωρίζετε πως ο πατέρας έκανε μια εταιρεία παραγωγής ταινιών.

Η τεράστια ομοιότητα του Θανάση Βέγγου με το γιο του, Βασίλη - Δείτε πώς είναι σήμερα (photos)

Ο μόνος λόγος λοιπόν που έκανε αυτή την εταιρεία ήταν για να μπορεί να γυρίζει τις ταινίες που εκείνος ήθελε με τον τρόπο του. Οι ταινίες του πατέρα ήταν πραγματικός κινηματογράφος. Για τον πατέρα δεν έπαιζε τόσο μεγάλο ρόλο το σενάριο. Το σενάριο ήταν απλά ο κορμός σε όλη τη διεργασία της ταινίας που έκανε. Μόνος τους διακωμωδούσε και έβγαινε εκτός σεναρίου συνέχεια. Σαν τον Τσάρλι Τσάπλιν.»

Η τεράστια ομοιότητα του Θανάση Βέγγου με το γιο του, Βασίλη - Δείτε πώς είναι σήμερα (photos)

Η αποκάλυψη για τα εγγόνια του: «Ήταν ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί στη ζωή του. Ο μικρός μου γιος έχει το όνομά του. Πάντα ήθελε εγγόνια και προπαντός μια κόρη. Οπότε έχει και έναν διάδοχο στο όνομα και μια εγγονή που λατρεύει»

Θανάσης Βέγγος: Αποκάλυψη σοκ για την προσωπική του ζωή - «Αυτό δεν το ξέρει ο κόσμος»

Ο Θανάσης Βέγγος έχει μείνει αξέχαστος όχι μόνο για το ξεχωριστό τελέντο του στην υποκριτική αλλά και το ήθος και την καλοσύνη του. Υπάρχουν όμως κάποιες ιστορίες που δεν έχουν γίνει ευρέως γνωστές και φωτίζουν τις πτυχές της προσωπικότητάς του. Παράλληλα, διαβάστε εδώ το λόγο που ο Θανάσης Βέγγος δεν έδινε συνεντεύξεις.

Στη στήλη «Vintage Stories» της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μίλησαν για τον Θανάση Βέγγο ο Μάκης Δελαπόρτας, ο Δημήτρης Πιατάς και η Γωγώ Μπρέμπου, οι οποίοι υπήρξαν φίλοι και συνεργάτες του “καλού μας ανθρώπου”.

«Ο Θανάσης Βέγγος ήταν ο πιο απλός άνθρωπος και ο πιο παθιασμένος με τη δουλειά του. Και αυτό το πλήρωσε. Ήταν από τους ανθρώπους που ήθελαν να κάνουν ένα άλλο είδος κινηματογράφου σε μια εποχή που εκείνος ήταν πιο μπροστά. Ήταν επηρεασμένος από τον Μπάστερ Κίτον, τον Τσάρλι Τσάπλιν και από τους πιο παλιούς κωμικούς της γενιάς του.

Γύριζε την κάθε σκηνή 30 φορές. Ήταν τελειομανής σε βαθμό όμως που μόνο καταστροφή θα του έφερνε. Ήταν ένας υπέροχος οικογενειάρχης. Αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος είναι πως ο Θανάσης μάλλον, είμαι σίγουρος, πήγε μόνο με μια γυναίκα στη ζωή του, τη σύζυγό του», είπε ο Μάκης Δελαπόρτας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share