Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023

Αποκαλύφθηκε 11 χρόνια μετά το θάνατό του: Αυτός ήταν ο λόγος που ο Θανάσης Βέγγος δεν έδινε συνεντεύξεις

Ο ρόλος που έπαιξε η γυναίκα του

11 Νοεμβρίου 2022 16:34
Αποκαλύφθηκε 11 χρόνια μετά το θάνατό του: Αυτός ήταν ο λόγος που ο Θανάσης Βέγγος δεν έδινε συνεντεύξεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς μίλησε στον Κώστα Τσουρό και το «MEGA Καλημέρα» και προκάλεσε αίσθηση με τα όσα αποκάλυψε για τον Θανάση Βέγγο. Με την ευκαιρία, αυτό ήταν το άγνωστο δράμα του αείμνηστου ηθοποιού.

Ο Δημήτρης Πιατάς αποκάλυψε πως ο Κωνσταντίνος Τζούμας τον είχε αποκαλέσει «ευφορική μπαλίτσα»…

«Δεν πήγα στο τελευταίο αντίο του Κωνσταντίνου Τζούμα. Για Εμένα έχει πάει ταξίδι, θα έρθει… Ο Κωνσταντίνος Τζούμας είχε πληγωθεί από τα ΜΜΕ, έκανε χιούμορ και μεταφράστηκε αλλιώς», αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός.

Στην συνέχεια ο Δημήτρης Πιατάς εξομολογήθηκε έχει αποφύγει να παίξει στον ίδιο θίασο με την κόρη του, γιατί θεωρούσε πως θα ήταν σκάνδαλο, ενώ δήλωσε πως το επώνυμό του έκλεισε πόρτες στην κόρη του.

Θανάσης Βέγγος

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Μουτσινάς ήταν μαθητής του και φαινόταν ότι είχε προσωπική τρέλα, ενώ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν δική του ανακάλυψη.

«Όταν πέθανε ο Θανάσης Βέγγος ο κολλητός του με πήρε και πήγαμε στον νεκροθάλαμο. Μπήκα μέσα και η πόρτα κλείδωσε, μείναμε 20 λεπτά οι δυο μας. Τη δεκαετία του ’50 έγινε κάτι με μία δημοσιογράφο και μία κοπέλα που φωτογραφήθηκε. Ο Θανάσης νόμιζε ότι προσβλήθηκε η γυναίκα του και δεν έδωσε ποτέ ξανά συνέντευξη», είπε για τον μεγάλο ηθοποιό.

Ο Δημήτρης Πιατάς αποκάλυψε πως στο βιβλίο του με τίτλο «Σινέ Λαύκος» η δημοσιογράφος που αναφέρει είναι η Ελεονώρα Μελέτη.

«Είχε κυκλοφορήσει στο χωριό Λαύκος ότι είχε έρθει η Ελεονώρα Μελέτη σε ένα ξενοδοχείο, ότι την είχαν δει. Θέλοντας να δώσω ένα φινάλε θεώρησα ότι ήταν ωραίο να ερχόταν μία δημοσιογράφος, η Ελεονώρα Μελέτη, να πάρει μία συνέντευξη και να τελειώσει έτσι το βιβλίο», συνέχισε ο Δημήτρης Πιάτας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share