Τρίτη, 30 Μαΐου 2023

Δυστυχώς: Επιβεβαιώνονται οι τραγικές φήμες για τον Γιώργο Μαρίνο!

Τι συνέβη;

1 Απριλίου 2023 17:54
Δυστυχώς: Επιβεβαιώνονται οι τραγικές φήμες για τον Γιώργο Μαρίνο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον Γιώργο Μαρίνο που έχει εξαφανιστεί. Μάλιστα, κανείς δεν φαίνεται να γνωρίζει που βρίσκεται και αν είναι καλά.

«Ο Γιώργος Μαρίνος δεν είναι ο μονός που έχει φιλοξενηθεί στο σπίτι του ηθοποιού. Αφού έφυγε, ένας φίλος του τον εξαφάνισε και με βρίζει επειδή θέλω ένα δείγμα ότι ο Γιώργος Μαρίνος είναι καλά», αποκάλυψε η Άννα Φόνσου.

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη πρότεινε να με πάρουν στην ταινία “Περαστέ την πρώτη του μηνός” με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Χρωστάω στην Αλίκη Βουγιουκλάκη πάρα πολλά», αποκάλυψε η Άννα Φόνσου. «Οι παραγωγοί μας ήθελαν ανταγωνίστριες με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά ήμασταν πολύ καλές φίλες. Δεν παίξαμε ποτέ μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη για να μην χαλάσουμε τη φιλιά μας», πρόσθεσε. «Μου λείπεις πολύ Αλίκη και μέχρι σήμερα, το τηλεφώνημα στον αριθμό σου το κάνω κάθε μέρα», ανέφερε για την αγαπημένη της φίλη.

«Με τον Ντίνο Ηλιόπουλο ήμασταν ερωτευμένοι και δεν με πείραζε η διαφορά της ηλικίας μας. Χρωστάω στον Ντίνο Ηλιόπουλο ότι με έκανε πρωταγωνίστρια. Όταν γνώρισα τον άντρα μου και τον παντρεύτηκα, ο Ντίνος Ηλιόπουλος άργησε να μου μιλήσει», είπε η κ. Φόνσου σχολιάζοντας τη σχέση της με τον γνωστό ηθοποιό.

Δυστυχώς: Επιβεβαιώνονται οι τραγικές φήμες για τον Γιώργο Μαρίνο!

«Στον γάμο μου με τον Κώστα Παλτόγλου είχαμε κουμπάρους την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και αυτό ενθουσίασε τον κόσμο. Είχε τόσο κόσμο και μου είχαν ξεσκίσει το νυφικό», ανέφερε για το γάμο της. «Ο Τάκης Μπουγάς είναι φίλος μου μέχρι σήμερα και σπουδαίος μουσικός, αν και πιστεύω αδικημένος», δήλωσε για τον μουσικοσυνθέτη.

«Πράγματι, μια κυριά από την πολυκατοικία μου, μου πρότεινε να φυλάω τις γάτες της και επειδή δεν είχα δουλειά, το έκανα», μιλώντας για τα αγαπημένα της κατοικίδια. «Είχα προτείνει να παίξω στην Επίδαυρο στο χορό χωρίς να γραφτεί το όνομα μου. Τώρα δεν το κάνω, θα πάθω έμφραγμα. Μια μέρα πήρα κάποιους φίλους μου και τελικά έπαιξα στην Επίδαυρο εάν κομμάτι από τη Μήδεια», αποκάλυψε η κ. Φόνσου.

«Καλά κάνουν και κάνουν αισθητικές επεμβάσεις, αν αυτό τους ανεβάζει την διάθεση», τόνισε εκφράζοντας την άποψη της για τις αισθητικές επεμβάσεις. «Μισώ τη λέξη “γιαγιά” γιατί είχα κακή παιδική ηλικία με τη γιαγιά μου», σημείωσε η ηθοποιός. «Δεν ήθελα να γίνω ηθοποιός, ήθελα να σπουδάσω. Ηθοποιός έγινα από ανάγκη, για να ζήσω», ανέφερε για το επάγγελμά της.

«Όταν έχασα την αδερφή μου, σχεδόν είχα τρελαθεί, είπα “να πάω να τη βρω”. Με επανάφερε η κόρη μου. Όταν γεννήθηκε η Ασημίνα, την υιοθέτησα. Στα 16 της κάναμε δικαστήριο επειδή σκέφτηκα ότι ίσως δεν ήθελε την υιοθεσία», είπε για το χαμό της αδερφής της και την κόρη της.

«Η βράβευσή μου από την ακαδημία Αθηνών μου προκάλεσε το μεγαλύτερο τρακ της καριέρας μου, γιατί από εκεί περνάγαμε όταν ήμουν μικρή με τον πατερά μου. Όταν φωνάξαν το όνομα μου, νόμιζα ότι είδα τον πατερά μου έξω από την ακαδημία Αθηνών και έφυγα προς την πανεπιστήμιου», δήλωσε για τη βράβευσή της και το έργο της. «Ο Νίκολας Μπάρκουλης έχει και το όνομα του πατερά μου, Γιώργος. Είναι κούκλος, πολύ καλό παιδί και ταλαντούχος. Κάνουμε μαζί και ΤΙΚ ΤΟΚ. Έχω στο νου μου να κάνουμε κάτι μαζί και νομίζω ότι θα πάει καλά», είπε τρυφερά για τον βαφτισιμιό της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share