Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Τον καμαρώνουν Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη: Ο γιος τους μεγάλωσε και έγινε αγνώριστος με μούσι και γυαλιά (photo)

Δείτε πόσο άλλαξε

1 Απριλίου 2023 11:26
Τον καμαρώνουν Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη: Ο γιος τους μεγάλωσε και έγινε αγνώριστος με μούσι και γυαλιά (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη έχουν μεγάλη αδυναμία στο γιο τους και τον καμαρώνουν. Ο άλλοτε μικρός Αλέξανδρος μεγάλωσε και έγινε αγνώριστος.

Στο πλευρό του πατέρα του, του Γιώργου Πατούλη, απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του yupiii ο Αλέξανδρος Πατούλης. Παράλληλα, αυτός είναι ο λόγος που κρατάει ακόμα η Μαρίνα Πατούλη το επίθετο του πρώην συζύγου της.

Ο 16χρονις γιος του περιφερειάρχη Αττικής και της Μαρίνας Πατούλη έδωσε το "παρών" στο θέατρο Παλλάς στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου και της Έλενας Παπαρίζου, αφιερωμένη στον Μίμη Πλέσσα.

Σημειώνουμε ότι ο Γιώργος Πατούλης και η Μαρίνα Πατούλη έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους αλλά ο γιος τους αποτελεί προτεραιότητά τους.

Ο περιφερειάρχης Αττικής είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε μία σπάνια αναφορά του στον χωρισμό του: "Έκλεισε ένας κύκλος μετά από 35 χρόνια. Όμως, είμαστε κοντά για το παιδί μας και πάμε παρακάτω".

γιος Γιώργου και Μαρίνας Πατούλη αγνώριστος

«Βόμβα» από το Γιώργο Πατούλη: «Ήθελα το παιδί να μην επηρεαστεί - Την Μαρίνα δεν...»

O Γιώργος Πατούλης είχε βρεθεί πριν καιρό καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μεταξύ άλλων μίλησε για το διαζύγιό του, τονίζοντας πως δεν ήθελε να επηρεαστεί το παιδί του και ρίχνοντας «βόμβα» για τη Μαρίνα Πατούλη.

«Ο Αλέξανδρος έχει τη δυνατότητα να μένει και με τη μαμά του και μαζί μου», είπε αρχικά ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης και πρόσθεσε: «Εγώ αυτό που ήθελα ήταν όσο το δυνατόν να μην επηρεαστεί ένα παιδί. Την Μαρίνα δεν έπαψε κανείς ούτε να την αγαπάει ούτε να τη σέβομαι σταμάτησα, άλλο πράγμα είναι το συναποφασίζουμε και άλλο πράγμα ο σεβασμός. Έχουμε ένα παιδί και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να έχουμε ηρεμία και να μεγαλώσει, να αποκτήσει τα εφόδιά του».

Για τη συμμετοχή της Μαρίνας Πατούλη στο J2US, ο Γιώργος Πατούλης σχολίασε: «Θεωρώ ότι σε κάθε περίπτωση η Μαρίνα ξέρει να αποφασίζει, ξέρει να διαχειρίζεται το κεφάλαιό της και το γνωστικό και το κοινωνικό. Νομίζω ότι το διαχειρίζεται με τον τρόπο που εκείνη ξέρει, όταν με ρωτάει λέω την άποψή μου. Καλά έκανε και πήγε».

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share