Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κόλαφος η Μαρίνα Πατούλη: Αποκάλυψε το λόγο που δεν αλλάζει το επίθετό της μετά το διαζύγιο

Δείτε τι είπε για πρώτη φορά

18 Νοεμβρίου 2022 11:02
Κόλαφος η Μαρίνα Πατούλη: Αποκάλυψε το λόγο που δεν αλλάζει το επίθετό της μετά το διαζύγιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρίνα Πατούλη μπορεί να χώρισε οριστικά με τον Γιώργο Πατούλη, ωστόσο μέχρι σήμερα έχει κρατήσει το επίθετο του. Σημειώνεται πως το πατρικό της επίθετο είναι Σταυράκη.

«Μη με ρωτάτε για το διαζύγιο, γιατί εκεί είναι ένας φίλος που λέει ότι μιλάω συνέχεια γι’ αυτό», είπε και πρόσθεσε πως είναι πολύ νωρίς για νέα σχέση. «Γιατί ν ‘ αλλάξω το όνομά μου; Αφού το έχω χτίσει! Εκτός αν ξαναπαντρευτώ…», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για την απόφασή της. Με την ευκαιρία, δύσκολες ώρες περνά η ίδια μετά τον χωρισμό της με τον Βλάσση Χολέβα.

Μάλιστα, ο Γιώργος Πατούλης δεν έχει πρόβλημα με αυτό, καθώς ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αν το τιμήσει το επίθετό μου, να το κρατήσει»

«Νιώθεις πένθος μετά τον χωρισμό...» - Κατέρρευσε η Μαρίνα Πατούλη για το διαζύγιο!

Στην Κατερίνα Καινούργιου είχε μιλήσει η Μαρίνα Πατούλη πριν καιρό για το διαζύγιό της από τον Γιώργο Πατούλη, μη μπορώντας να κρύψει τη θλίψη της. Παρ' όλα αυτά πλέον προχωράει τη ζωή της στο πλευρό του Βλάσση Χολέβα.

Η ίδια τόνισε πως ο χωρισμός δεν ήταν δική της απόφαση και πόνεσε πάρα πολύ από την απόφαση του πρώην πλέον συζύγου της.

«Πραγματικά είμαι πολύ καλύτερα, νιώθω όμορφα. Κάνω την επανεκκίνησή μου. Οι στιγμές του διαζυγίου είναι δύσκολες αλλά όταν έχει περάσει ένα χρονικό διάστημα κι έχουν γίνει και κάποιες διεργασίες μέσα σου, αποδέχεσαι τη νέα κατάσταση. Προχωράμε, η ζωή συνεχίζεται. Νέους στόχους, νέα ξεκινήματα» δήλωσε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη και συνέχισε:

«Το θέμα είναι ότι έχουμε πολύ καλή σχέση μεταξύ μας, έχουμε αποκαταστήσει και την επικοινωνία για χάρη του παιδιού. Είμαστε καλά. Ο χωρισμός ήταν ένα αναπάντεχο, ένα αιφνίδιο γεγονός, για αυτό όπως μοιράστηκα με τον κόσμο τις δύσκολες στιγμές μου, έτσι είπα να μοιραστώ και τη χαρά μου. Δεν ήταν δική μου απόφαση. Πόνεσα πάρα πολύ και υπάρχει ένα κύμα γυναικών που με αγκάλιασε».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Εγώ αυτό που ένιωσα ήταν σαν να έπεσα από ουρανοξύστη και προσγειώθηκα. Πρέπει να στηρίξεις το παιδί σου, να μην σε βλέπει στενοχωρημένη. Δεν ξέρω αν το κατάφερα και πολύ αυτό, γιατί πράγματι ήμουν πολύ άσχημα. Δεν μπορούσα ούτε να σηκωθώ από το κρεβάτι, δεν μπορούσα να δουλέψω. Πέρασα πάρα πολύ άσχημα, θέλω να τα ξεχάσω. Είναι ματαίωση μιας ολόκληρης ζωής. Νιώθεις ότι είναι πένθος, η απώλεια ενός δικού σου ανθρώπου. Είναι χειρότερο από το πένθος. Γιατί στο πένθος ο άλλος δεν απομυθοποιείται. Φεύγει από τη ζωή και σου μένει και καλή ανάμνηση. Όταν αντιμετωπίζεις το άδειασμα ενός ανθρώπου που τον έχεις πιστέψει πάρα πολύ ισοπεδώνεσαι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share