Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023

Οργή από την Αγγελική Νικολούλη: «Αγάπη μου, όχι τέτοια παιχνιδάκια εδώ...»

Τι συνέβη;

1 Απριλίου 2023 11:12
Οργή από την Αγγελική Νικολούλη: «Αγάπη μου, όχι τέτοια παιχνιδάκια εδώ...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αγγελική Νικουλούλη τα «πήρε» άσχημα και δεν έκρυψε την οργή της στο «Φως στο Τούνελ», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αγάπη μου, όχι τέτοια παιχνιδάκια εδώ...». Τι συνέβη με τη δημοσιογράφο;

Πιστή στο ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό, η Αγγελική Νικολούλη επανήλθε με το «Φως στο τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής μέσα από το πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το απειλητικό μήνυμα που δέχθηκε.

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής, μάλιστα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δεν δίστασε να εκφράσει την οργή της για τον τρόπο που τηλεθεάτρια χειρίστηκε το μοίρασμα πληροφοριών για υπόθεση στην Λάρισα.

Έτσι, λίγο πριν περάσει το «Φως στο Τούνελ» σε διαφημιστικό διάλειμμα, η Αγγελική Νικολούλη τόνισε με νόημα τα εξής στην κάμερα πως «Λοιπόν, να σου πω κοπέλα μου γλυκιά. Ε τώρα τι να παίζουμε; Κρυφτό; Δεν καταλαβαίνω. Μην μας ταλαιπωρείς έτσι. Να πάμε σε ένα διάλειμμα και να τα πούμε. Όχι, όμως, αυτό το πράγμα! Από εδώ, από εκεί, από εκεί, από εδώ! Δεν θέλω να πω και περισσότερα στον αέρα, εντάξει; Αλλά από την στιγμή που αποφασίζεις να κάνεις κάτι, ε πες το! Τέτοια ταλαιπωρία. Παίρνουμε εδώ, παίρνουμε εκεί, παίρνουμε και παρά πέρα».

«Είσαι εδώ; Είσαι εκεί; Είσαι εκεί. Ε, τέτοια παιχνιδάκια τώρα όχι! Αφού ξέρεις τι έχει γίνει εκεί, μας παίρνεις τηλέφωνο, ας το τελειώσουμε λοιπόν. Να πάμε σε ένα διάλειμμα να μας τα πεις; Είναι αυτό που λέμε ότι πολλές φορές οι μάρτυρες άλλοι παίρνουν το θάρρος και λένε κάτι με την κάλυψη που υπάρχει και απαιτείται και άλλοι που ξέρουν δέκα μήνες τώρα δεν μιλάνε καθόλου» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Αγγελική Νικολούλη στο νέο επεισόδιο της ενημερωτικής εκπομπής που ήρθε την Παρασκευή στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το MEGA.

«Εγώ θέλω από την κοπέλα από την Λάρισα να μπορέσουμε να τα πούμε σε ένα διάλειμμα! Δεν θα καταλάβει κανείς με ποια μιλάω. Έτσι; Εντάξει, αλλά όχι τέτοια παιχνιδάκια εδώ στο Τούνελ αγάπη μου. Έλα τώρα που πάμε σε διαλειμματάκι να τα πούμε» τόνισε η Αγγελική Νικολούλη για να περάσει σε διαφημίσεις

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share