Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κόλαφος η Κατερίνα Καραβάτου: «Με τον Κρατερό Κατσούλη είμαστε και οι δύο...»

Τι είχε εξομολογηθεί;

31 Μαρτίου 2023 16:19
Κόλαφος η Κατερίνα Καραβάτου: «Με τον Κρατερό Κατσούλη είμαστε και οι δύο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κόλαφος ήταν η Κατερίνα Καραβάτου πριν μερικά χρόνια, καθώς είχε μια ιδιαίτερα εξομολογητική διάθεση, μιλώντας για τον Κρατερό Κατσούλη.

Η γνωστή παρουσιάστρια, πολύ πριν το διαζύγιο, είχε μιλήσει για τη δουλειά της στην τηλεόραση, την κόρη της, Αέλια, αλλά και τον τότε σύζυγό της. Παράλληλα, έτσι ξεπέρασε το διαζύγιό του με την Κατερίνα Καραβάτου ο Κρατερός Κατσούλης.

Σε συνέντευξή της η Κατερίνα Καραβάτου είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στο «TVGlam»:

«Δεν μπορώ να το κάνω αυτό γιατί δεν είμαι εφοπλίστρια, ζω από τη δουλειά μου. Δεν έχω αυτό το περιθώριο ή την πολυτέλεια. Αν μπορούσα, θα το έκανα. Δεν νομίζω πως υπάρχει πιο σημαντικό πράγμα από το να μεγαλώνεις σωστά ένα παιδί και να είσαι κοντά του όταν προσπαθεί να ανακαλύψει τον κόσμο»

Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης

Όσο για το αν είναι αυστηρή με την Αέλια είπε:

«Εμένα γενικά αυστηρή δεν με λες (γέλια). Ούτε τον Κρατερό. Δεν υψώνουμε ποτέ ο ένας στον άλλον τη φωνή, πώς να το κάνουμε στην Αέλια; Είμαστε και οι δύο και αυστηροί και χαλαροί. Έχουμε αποφασίσει κάποια πράγματα, συνεννοούμαστε πολύ καλά και αυτό έχει θετικό αντίκτυπο στο παιδί».

«Έχω ανεχτεί πολλά χωρίς να μιλάω...»: «Βόμβα» από την Κατερίνα Καραβάτου για τον Κρατερό Κατσούλη!

Αρκετά χρόνια πριν το διαζύγιό της με τον Κρατερό Κατσούλη η Κατερίνα Καραβάτου είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Μία», αποκαλύπτοντας πως έχει ανεχτεί πολλά χωρίς να μιλάει.

Η παρουσιάστρια είχε καθίσει στον καναπέ και είχε μιλήσει για πρώτη φορά για τη συνεργασία της με τον σύζυγό της, Κρατερό Κατσούλη, αλλά και για την πορεία της στην τηλεόραση και την συνεργασία της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Παράλληλα, έτσι ξεπέρασε το διαζύγιό του με την Κατερίνα Καραβάτου ο Κρατερός Κατσούλης.

«Όταν έπρεπε να πάρω μια απόφαση δεν υπήρχε επαγγελματική πρόταση από το κανάλι που δούλευα”, είχε υποστηρίξει η Κατερίνα Καραβάτου μιλώντας για το νέο της τηλεοπτικό ξεκίνημα. Η παρουσιάστρια μιλώντας για τον Alpha και το “Μες την καλή χαρά” σχολίασε πως δεν υπήρχε καλή χημεία. “Νιώθω ότι πέρυσι δεν καταφέραμε να δέσει το γλυκό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης

Φυσικά, η χημεία με τον Κρατερό Κατσούλη ήταν έντονη και αυτονόητη. Μετά πολλά χρόνια σχέσης και δύο παιδιά το ζευγάρι είχε μάθει να συνεργάζεται. Η Κατερίνα Καραβάτου μάλιστα είχε εκμυστηρευτεί μάλιστα πώς εκείνος της λέει ότι η παρουσιάστρια έχει τον πρώτο λόγο στην εκπομπή.

Το ζευγάρι δεν τσακώνεται ποτέ, είχε αποκαλύψει η ίδια στη συνέχεια, ενώ είχε εξηγήσει πως αρχηγός στο σπίτι είναι η κόρη τους Αέλια.

Μιλώντας όμως για την σχέση της με τον Κρατερό Κατσούλη είχε υποστηρίξει πως εκείνος την έμαθε να εξωτερικεύει τα συναισθήματά της. “Στο παρελθόν έχω ανεχτεί πολλά χωρίς να μιλάω”, είχε πει ανάμεσα σε άλλα η Κατερίνα Καραβάτου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share