Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα είπε όλα δημόσια για τον Πετρουλάκη η Ελένη Τσολάκη: «Έναν χρόνο μετά το γάμο μας...»

Η απάντησή της στα δημοσιεύματα

30 Μαρτίου 2023 08:39
Τα είπε όλα δημόσια για τον Πετρουλάκη η Ελένη Τσολάκη: «Έναν χρόνο μετά το γάμο μας...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Τσολάκη υπήρξε αποκαλυπτική στο «The 2Night Show», μιλώντας ανάμεσα σε άλλα για το γάμο της με τον Παύλο Πετρουλάκη, όπως και τις φήμες περί χωρισμού τους.

«Είναι δύσκολη η συνθήκη, είναι αντίθετα τα ωράρια με τον σύζυγό μου. Αλλά βρίσκουμε χρόνο να βρεθούμε. Θέλει υπομονή και από τους δυο μας. Δεν έρχεται να με δει στην εκπομπή, δεν του αρέσει η δημοσιότητα. Δεν θέλει να γίνει κομμάτι όλου αυτού του πράγματος και αυτό μ’ αρέσει σε εκείνον» εξομολογήθηκε η Ελένη Τσολάκη για τον σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη.

«Με τον Παύλο είμαστε μαζί επτά χρόνια. Έναν χρόνο μετά τον γάμο μας έγραφαν ότι χωρίσαμε. Μέσα σε αυτά τα έξι χρόνια άλλαξαν πολλά επαγγελματικά και προσωπικά», ανέφερε αρχικά η Ελένη Τσολάκη, η οποία αναφέρθηκε και στις στιγμές τρόμου που πέρασε.

Δεν τις ξεχωρίζεις: Αυτή είναι η αδερφή της Ελένης Τσολάκη - Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό

Την όμορφη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε η Ελένη Τσολάκη, μιας και κατάγεται από εκεί και φυσικά οπότε βρίσκεται λίγο ελεύθερο χρόνο την επισκέπτεται, μιας και οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις είναι πολλές και δύσκολα την αφήνουν προκειμένου να κάνει ταξίδια.

Ωστόσο, αυτή τη φορά τα κατάφερε και έτσι η όμορφη παρουσιάστρια βρέθηκε στην συμπρωτεύουσα και φυσικά το πρώτο πράγμα που έσπευσε να κάνει είναι να δει την οικογένειά της. Μάλιστα, απόλαυσε και μια όμορφη βόλτα με την αδερφή της, Νατάσα.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Τσολάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία μαζί με την αδερφή της, με την οποία είναι αρκετά δεμένη και η αγάπη που τρέφει η μια για την άλλη είναι τεράστια.

Όπως βλέπουμε, η Νατάσα Τσολάκη είναι και εκείνη μελαχρινή και αρκετά κομψή.

Η φωτογραφία της Ελένης Τσολάκη με την αδερφή της

Δεν τις ξεχωρίζεις: Αυτή είναι η αδερφή της Ελένης Τσολάκη - Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share