Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Δύσκολες στιγμές για τη Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν περνάω εύκολα...»

« Αυτό που δεν μου δίνει πλέον καθόλου σημασία…»

29 Μαρτίου 2023 20:25
Δύσκολες στιγμές για τη Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν περνάω εύκολα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες στιγμές φαίνεται πως περνάει η Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς η παρουσιάστρια του Mega μίλησε για την εφηβεία του πρώτου της γιου, αλλά και την πορεία της στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Παράλληλα, ένα μήνυμα μια χορεύτριας φαίνεται πως ήταν αρκετό για να χωρίσει τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη

«Είναι δύσκολη πίστα η εφηβεία, δεν περνάω εύκολα. Αυτό που δεν μου δίνει πλέον καθόλου σημασία… Πώς έχεις βρε παιδί μου ένα crash, σου αρέσει και δεν σου μιλάει, δεν σου ρίχνει ούτε βλέμμα… αυτό παθαίνω με τον γιο μου. Περνάω δίπλα, τον μυρίζω και του λέω: “Όλα καλά, πώς ήταν η μέρα σου;” Και στα μηνύματα μου απαντά: “ΟΚ, Ναι, παρήγγειλε μου ένα σουβλάκι”» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Για την επόμενη σεζόν στο Mega: «Η πρόθεσή μου δεν είναι για καθημερινό, δεν έχω τέτοιες αντοχές, δεν είναι εύκολη πίστα. Μας αρέσει πάρα πολύ η ζώνη που είμαστε, το κανάλι, η παραγωγή μας», ενώ για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ομάδα της ο Κωνσταντίνος Βασάλος: «Θα ήταν τώρα πισωγύρισμα για τον Κωνσταντίνο, τώρα πρέπει να πάρει δική του εκπομπή», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Καρφιά» από Θοδωρή Μαραντίνη: «Η Σίσσυ Χρηστίδου με απογοήτευσε πάρα πολύ, όταν...»

Τα δικά του «καρφιά» πέταξε Θοδωρής Μαραντίνης για την πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου, αποκαλύπτοντας πως τον απογοήτευσε πάρα πολύ, όταν έφτασε το θέμα στην Ευελπίδων.

Ο frontman των Onirama μίλησε στη Μαρία Μπακοδήμου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο διαζύγιό του με τη Σίσσυ Χρηστίδου, που εξήγησε το τι συμφωνήθηκε στην αρχή, και το πώς έφτασε το θέμα στα δικαστήρια.

Η επίθεση του Μαραντίνη στη Σίσσυ Χρηστίδου για το διαζύγιο

«Δεν το έφτασα εγώ το θέμα στην Ευελπίδων. Ήταν σίγουρα πολύ στενάχωρο. Με στεναχώρησε και με απογοήτευσε πάρα πολύ… και λογικό. Από ‘κει και πέρα για όλα υπάρχει κάποιος λόγος και προσπαθώ μέσα απ’ όλα αυτά να προκύψει μία νέα ισορροπία» δήλωσε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Θοδωρής Μαραντίνης και Σίσσυ Χρηστίδου

«Για να φτάσει κάποιος να πάει έναν άνθρωπό του εκεί, θα έχει κάποιον λόγο. Προσπαθώ να τον καταλάβω, να δω αν έχω μερίδιο ευθύνης. Πάντα σε μία σχέση νομοτελειακά φταίνε και οι δύο. Η σχέση είναι συγκοινωνούντα δοχεία, κάτι βάζει ο ένας, κάτι βάζει ο άλλος και αυτό κάπου ισορροπεί» σημειώνει ο τραγουδιστής.

«Εγώ προσπαθώ να δώσω το focus αλλού, να είμαι εγώ καλά και υγιής και όσο το δυνατόν καλός πατέρας. Να περάσουν τα παιδιά μου αλώβητα από αυτό, γιατί στην πράξη δεν τους αφορά» τονίζει ο Θοδωρής Μαραντίνης για τους δύο γιους του.

«Μιλήσαμε αρκετά. Θεωρώ ότι από τη δική μου πλευρά χειρίστηκα το θέμα με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην τους αγγίξει πολύ. Επειδή υπάρχουν πολύ καλά θεμέλια, κατάλαβαν ότι όλο αυτό είναι ένα πυροτέχνημα και δεν το έλαβαν τόσο βαριά όσο εγώ» ανέφερε κλείνοντας ο Θοδωρής Μαραντίνης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share