Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη «βόμβα» από Μαριέττα Χρουσαλά: «Με τη Φαίη Σκορδά έχουμε πολύ...»

Τι εξομολογήθηκε;

29 Μαρτίου 2023 13:59
Αποκάλυψη «βόμβα» από Μαριέττα Χρουσαλά: «Με τη Φαίη Σκορδά έχουμε πολύ...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποκάλυψη «βόμβα» για την περίοδο που συνεργαζόταν με την Φαίη Σκορδά έκανε η Μαριέττα Χρουσαλά, αναφέροντας πως πλέον έχουν τυπικές σχέσεις. Με την ευκαιρία, δείτε για ποιο λόγο «έφαγε» άγριο κράξιμο.

Πριν μερικά χρόνια, η Μαριέττα Χρουσαλά είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής «Excellent», μεταξύ άλλων, για τις σχέσεις της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Φαίη Σκορδά.

Τι είχε πει για τον Λέοντα Πατίτσα και τον γάμο τους; Μπορεί τελικά ένας γάμος να φέρει την ευτυχία; «Εξαρτάται. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο που σέβεσαι, αγαπάς, εκτιμάς και ο ένας συμπληρώνει τον άλλον τότε, ναι, ο γάμος φέρνει την ευτυχία και, ναι, είμαι ευτυχισμένη. Πάντα μου άρεσε η ιδέα να γίνω μαμά, να έχω την οικογένειά μου, τον άντρα μου... Πάντα το ήθελα αυτό»

Φαίη Σκορδά και Μαριέττα Χρουσαλά

Για τη συνεργασία της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο παρελθόν, αλλά και για το πώς θα τη χαρακτήριζε, αρκέστηκε να σχολιάσει: «Θα βάλω ένα ερωτηματικό...», ενώ για τις σχέσεις της με τη Φαίη Σκορδά σήμερα, αποκάλυψε: «Έχουμε πολύ τυπικές σχέσεις, έτσι έτυχε με το πέρασμα του χρόνου. Τότε ήταν άλλες εποχές, μοιραζόμασταν περισσότερα πράγματα, μετά η κάθε μία πήρε το δρόμο της. Έτυχε να "περπατάμε" παράλληλα και να μην ξανασμίξουν οι δρόμοι μας, κάτι που μπορεί να γίνει στο μέλλον».

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή: «Η Φαίη Σκορδά ήθελε να μου...»

«Φωτιά» ήταν οι αποκαλύψεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμά-δες» και εξομολογήθηκε για πρώτη φορά ποιον ήθελε να της γνωρίσει η Φαίη Σκορδά.

Αναφερόμενη στη γνωριμία και τη σχέση της με τον Θέμη Σοφό, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξομολογήθηκε: «Λατρεύω να ακούω ιστορίες που μου αφηγείται ο Θέμης Σοφός. Ο Θέμης μου βγάζει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, κατάφερα να δαμάσω πολλά κακά στοιχεία του χαρακτήρα μου εξαιτίας του. Έχει τα απόλυτα χαρακτηριστικά ως πατέρας. Βλέπω τον Θέμη ως μπαμπά και λέω αυτά τα παιδιά είναι τυχερά». Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον μισθό της.

«Η Φαίη Σκορδά ήθελε να μου γνωρίσει τον Θέμη πριν τον γνωρίσω εγώ και τελικά γνωριστήκαμε μόνοι μας. Πιστεύω ότι είδε στο πρόσωπό του τον ώριμο άνδρα, το καλό παιδί, τον επιστήμονα και έχει πραγματικά το πακέτο. Είχε το προφίλ ενός σωστού άνδρα. Τον ερωτεύτηκα από την αρχή», αποκάλυψε η παρουσιάστρια του Happy Day.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share