Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το κράξιμο έπεσε…σύννεφο: «Έλεος βρε κορίτσι μου» - Η Μαριέττα Χρουσαλά ψάχνει «πέτρα» να κρυφτεί

Τι συνέβη;

28 Μαρτίου 2023 13:54
Το κράξιμο έπεσε…σύννεφο: «Έλεος βρε κορίτσι μου» - Η Μαριέττα Χρουσαλά ψάχνει «πέτρα» να κρυφτεί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο Κάιρο είχε βρεθεί πριν μερικές μέρες η Μαριέττα Χρουσαλά μαζί με τον Λέοντα Πατίτσα αλλά και φίλους τους για να γιορτάσει τα γενέθλιά της. Ανάμεσα στα κολακευτικά σχόλια των φωτογραφιών υπήρξαν και πολλά στα οποία το κράξιμο έπεσε...σύννεφο, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να ψάχνει «πέτρα» να κρυφτεί. «Έλεος βρε κορίτσι μου», «Το τερμάτισες με την… κορώνα. Έλεος!», «Κλασική επίδειξη πλούτου από μια νεόπλουτη» ήταν μερικά από αυτά.

«Εχεις λεφτά κοριτσι μου οκ .. αλλά κοίτα μην διολισθησεις σε κιτς καταστάσεις και χάσεις το μέτρο με όλη αυτή την υπερβολή ! Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μας αρέσεις κι ότι δεν είσαι πανέμορφη κι εντυπωσιακή και ότι δεν αναδεικνύεται πάνω σου οτιδήποτε φοράς .. αλλα έλεος βρε κοριτσι μου ! Μεινε μέσα σε κάποια όρια που σου πανε και σε κάνουν θεά με αυτή τη φρεσκάδα και τη φυσικότητα , που διαθέτεις ! Κατά τα αλλα χιλιόχρονη, λαμπερή και πάντα, παντα , παντα χαρούμενη κι ευτυχισμένη !» ανέφερε ένα από αυτά.

«Η όλη εικόνα κι η επιτηδευση, μόνο αυτό δε δείχνει. Να είστε πολύχρονη, αλλά νομίζω ότι κάποια στιγμή όλοι θα πρέπει να ηρεμήσουμε, γιατί νομίζω ότι έχουμε ξεφύγει. Φυσικά ο καθένας φοράει ο τι θέλει κ γιορτάζει όπως και όπου θελει, αλλά προσοχή στο τέρας της ματαιοδοξίας γιατί όσο το ταιζεις, τόσο θέλει κ άλλα», έγραψε χρήστης του Instagram.

«Ο νεοπλουτισμός μάς χαρίζει κιτς στιγμές. Ιδού μία εξ αυτών» ήταν ένα ακόμη.

«Να εισαι χιλιοχρονη και ευτυχισμενη, να χαίρεσαι το σπιτικο σου! ΑΛΛΑ το τερμάτισες με την… κορώνα!!! Ελεος!», σχολίασε άλλος χρήστης.

«Κάπου να υπάρχει ένα μέτρο. Ο κόσμος υποφέρει για να βλέπει τετοιου είδους προκλητικές εικονες και χλιδατα ανούσια πάρτυ των επωνύμων. Κρατήστε αυτή τη δήθεν ωραία σας ζωή μακρυά από το ινστα» υπογράμμισε άλλος.

«Εσείς ζείτε σε άλλο πλανήτη» είπε άλλος, ενώ χρήστης ρώτησε τη Μαριέττα: «Πολύχρονη, αλλά για ποιο λόγο γυμνή;» «Ως προς τι όλο αυτο????», έγραφε άλλο σχόλιο.

«Κλασική επίδειξη πλούτου από μια νεόπλουτη», ήταν ένα από τα πιο καυστικά comments. «Λίγη ντροπή! Η Ελλάδα θρηνεί…», έγραψε χρήστης.

«Απαραδεκτη και υπερβολικη οπως παντα μονο που τωρα την πατριδα σου και ολους μας υποτιθεται οτι θα επρεπε να μας βαραινει ενα μεγαλο πενθος τοσα αγγελουδια τα κλαινε οι γονεις τους και εσεις με τα μυαλα στα καγκελα ντροπη» ήταν ένα ακόμη δεικτικό σχόλιο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share