Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

Στιγμές αγωνίας για τον 73χρονο Πασχάλη Τερζή - Το πρόβλημα υγείας που τον «τσάκισε»

Οι δύσκολες στιγμές και η εξομολόγηση ζωής

28 Μαρτίου 2023 22:09
Στιγμές αγωνίας για τον 73χρονο Πασχάλη Τερζή - Το πρόβλημα υγείας που τον «τσάκισε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πασχάλης Τερζής μπορεί να έγινε ένας απόλυτα επιτυχημένος τραγουδιστής, ωστόσο άφησε μακριά του τα φώτα της δημοσιότητας, με ένα πρόβλημα υγείας για αγαπημένο του πρόσωπο να γίνεται, πάντως, γνωστό, έχοντας πάρει νωρίτερα τη μεγάλη του απόφαση.

Η κόρη του Πασχάλη Τερζή, Γιάννα, μίλησε στην εκπομπή Τα S.O.S. και στον Τάσο Ριζόπουλο για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και που ήταν κι ο λόγος που άργησε να κυκλοφορήσει νέο τραγούδι αλλά και να υπάρξει αναστάτωση στην οικογένειά τους.

Η εξομολόγηση ζωής της Γιάννας

«Ήθελα να βγάλω και πιο πριν τραγούδι, αλλά ο λόγος ήταν πιο προσωπικός. Ήταν ένα θέμα υγείας που με καθυστέρησε αλλιώς θα είχα βγάλει πιο νωρίς τραγούδι. Δεν είμαι ακόμα έτοιμη να μιλήσω για αυτό, αλλά προφανώς ήταν κάτι σημαντικό για εμένα.

Μετά την επιτυχία που έκανε το ντουέτο, λογικό θα ήταν να βγάλω πιο σύντομα τραγούδι από δύο χρόνια. Επειδή έπρεπε να προσέξω τον εαυτό μου και να κοιτάξω την υγεία μου, ήρθε η “Σελήνη” μετά από τρία χρόνια. Τίποτα δεν είναι τυχαίο» ανέφερε η Γιάννα Τερζή.

«Αυτή τη στιγμή το χαίρομαι το τραγούδι γιατί ήρθε στον κατάλληλο χρόνο. Ήταν στα γενέθλιά μου και κλείνει σχεδόν ένα χρόνο. Ανήκει στο παρελθόν και δόξα τω Θεώ είμαι καλά σήμερα», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share