Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023

Το οριστικό φινάλε του Πασχάλη Τερζή - Όταν πάρθηκε η απόφαση για τη μεγάλη «στροφή»

Η μέρα που ήχησε η «βόμβα»

6 Νοεμβρίου 2022 15:45
Το οριστικό φινάλε του Πασχάλη Τερζή - Όταν πάρθηκε η απόφαση για τη μεγάλη «στροφή»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τον φίλο του Πασχάλη Τερζή και τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να βάλει τέλος στη μεγάλη του καριέρα στο τραγούδι μίλησε ο μουσικός και φίλος του Χρήστος Παπαδόπουλος σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα “Espresso”.

Δείτε επίσης: «Βόμβα» από Πασχάλη Τερζή: «Με τη γυναίκα μου είχαμε να κοιμηθούμε μαζί πάνω από 35 χρόνια»

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος δήλωσε ότι οι σχέσεις του με τον Πασχάλη Τερζή είναι “εξαιρετικές” και πως πρόκειται για έναν “εξαιρετικό άνθρωπο και οικογενειάρχη, αλλά και για έναν πολύ πιστό φίλο“.

Όσον αφορά τους λόγους για τους οποίους ο Πασχάλης Τερζής είπε ξαφνικά “αντίο” στο τραγούδι, ο μουσικός εκτίμα ότι αυτό οφείλεται πως “ίσως επειδή είδε τα κακώς κείμενα του ελληνικού τραγουδιού, αλλά και ίσως γιατί ο Πασχάλης είναι χορτασμένος απ’ όλα“.

Όπως είπε όταν τον ρώτησε γι’ αυτή του την απόφαση του απάντησε ότι “ήθελε να απομονωθεί στη φάρμα που έχει έξω από τη Θεσσαλονίκη και να είναι με την οικογένειά του“.

Μάλιστα σε επικοινωνία που είχαν πρόσφατα επειδή ο Χρήστος Παπαδόπουλος έκανε κάποια τραγούδια σε σάουντρακ και πρότεινε στον Πασχάλη Τερζή να συνεργαστούν, ο τραγουδιστής εμφανίστηκε κάθετος ότι έχει αποχωρήσει. “Όχι, Χρήστο. Έχω σταματήσει από αυτό!“, του είπε χαρακτηριστικά.

Το οριστικο τελος του Πασχαλη Τερζη απο το τραγουδι

Σχετικά με τη γνωριμία τους ο Χρήστος Παπαδόπουλος δήλωσε “ήταν καλοκαίρι και τον πήρα ένα τηλέφωνο για να του στείλω ένα τραγούδι. Ήταν το “Αρχιπέλαγος” σε στίχους Κώστα Μπαλαχούτη. Βάζω στον φάκελο την κασέτα και τη στέλνω με το ταχυδρομείο. Έπειτα από κάνα μήνα τού τηλεφωνώ και τον ρωτάω: “Κύριε Πασχάλη, πώς σας φάνηκε το τραγουδάκι;” Και μου απαντάει: “Ποιο τραγουδάκι, αδερφέ μου; Τραγουδάρα!” και έκτοτε συνεργάστηκαν σε αρκετά ακόμα τραγούδια.

Τέλος εκτίμησε πως ο Πασχάλης Τερζής λείπει από το τραγούδι. “Λείπει γιατί λείπουν και οι μεγάλες λαϊκές φωνές. Με το φευγιό του Δημήτρη Μητροπάνου έχει μείνει ορφανή η δισκογραφία από ανδρικές λαϊκές φωνές“.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share