Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ευχάριστα για τον Βασίλη Καρρά: Περιοδεία μετά το πρόβλημα υγείας του - Η τραγουδίστρια που θα πάρει μαζί του

Την καλλιτεχνική του επιστροφή «στρώνει» ο τραγουδιστής

28 Μαρτίου 2023 12:50
Ευχάριστα για τον Βασίλη Καρρά: Περιοδεία μετά το πρόβλημα υγείας του - Η τραγουδίστρια που θα πάρει μαζί του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Έσκασαν» τα ευχάριστα για τον Βασίλη Καρρά, καθώς ετοιμάζεται για περιοδεία μετά το πρόβλημα υγείας του. Ποια θα είναι η τραγουδίστρια που θα πάρει μαζί του;

Μετά τη μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του που πέρασε, ο Βασίλης Καρράς ετοιμάζεται να ανέβει και πάλι στις πίστες και να μαγέψει τους θαυμαστές του με τα τραγούδια και τη φωνή του. Ο τραγουδιστής ετοιμάζει μια μεγάλη περιοδεία στο εξωτερικό προκειμένου να κάνει δυνατό come back. Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο «Πρωινό» του Ant1, ο Βασίλης Καρράς ζήτησε να έχει στο πλευρό του στην περιοδεία ένα «δυνατό» γυναικείο όνομα το οποίο έχει αποδεχθεί την πρότασή του.

Ο λόγος για τη Δέσποινα Βανδή η οποία φέρεται να έχει αποδεχθεί την πρόταση του Βασίλη Καρρά.

«Είναι πάρα πολύ καλά. Θέλει να επιστρέψει. Σχεδιάζουμε ωραία πράγματα για το μέλλον και σύντομα θα ακούσετε κάτι πάρα πολύ καλό. Το βίωσε όλο αυτό δύσκολα. Δεν μπορούμε να πούμε πολλές λεπτομέρειες. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι ζήτησε να κάνει κάτι μεγάλο στο εξωτερικό. Ζήτησε δίπλα του τη Δέσποινα Βανδή η οποία αποδέχθηκε την πρόταση και σύντομα θα δείτε ωραία πράγματα» ανέφερε ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος στην κάμερα του «Πρωινού», συνεργάτης του Βασίλη Καρρά.

Ο συνεργάτης του Βασίλη Καρρά, ανέφερε πως ο τραγουδιστής προετοιμάζει «σύντομα» και την επιστροφή του στην νυχτερινή ζωή. «Αισθάνεται καλά, έχει μπει στο στούντιο, γράφει τραγούδια, θα έχει και κάποια έκπληξη με το καινούργιο του τραγούδι που έχει να κάνει με την περιπέτεια υγείας του» πρόσθεσε στην συνέχεια ο κ. Παπαδόπουλος.

Όπως είπε στο «Πρωινό» ο Θάνος Βάγιος, η περιοδεία θα ξεκινήσει από την Αυστραλία.

Τον έχει σαν παιδί του: Αυτός είναι ο άγνωστος γιος του Βασίλη Καρρά! (photos)

Ο Βασίλης Καρράς έχει μεγάλη αδυναμία στη μοναχοκόρη του, Ειρήνη, αλλά και στον γαμπρό του Λάμπρο Αντράλα, στον οποίο βλέπει το γιο που δεν απέκτησε και τον έχει σαν παιδί του.

Το νεαρό ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν 4 χρόνια και έλαμπε από ευτυχία. Μάλιστα, τότε είχαν κυκλοφορήσει αρκετές φωτογραφίες με τον Βασίλη Καρρά να συνοδεύει την κόρη του νύφη στην εκκλησία αρκετά συγκινημένος. Με την ευκαιρία, δείτε για ποιο λόγο μπήκε στο βιβλίο Γκίνες.

Οι δυο τους είχαν παντρευτεί στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στο εκκλησάκι της Γεωργικής Σχολής, με τον Βασίλη Καρρά να τραγουδά μετέπειτα στη δεξίωση.

Ο Βασίλης Καρράς με τον άγνωστο γιο του

Η Ειρήνη Καρρά έλαμπε κυριολεκτικά. Εμφανίστηκε στην εκκλησία φορώντας ένα εντυπωσιακό νυφικό που σχεδίασε αποκλειστικά για εκείνη η καλή της φίλη και σχεδιάστρια Ντενίζ Ελευθερίου.

Βασίλης Καρράς: Ο γάμος και η κόρη

Ο Βασίλης Καρράς είναι παντρεμένος εδώ και περίπου 40 χρόνια με τη γυναίκα της ζωής του, τη σύζυγό του Χριστίνα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μία ντίσκο και έχουν έναν ευτυχισμένο γάμο εδώ και δεκαετίες.

«Εγώ παντρεμένος γεννήθηκα. Στα 18 μου γνώρισα τη γυναίκα μου και στα 20 παντρεύτηκα. Γυναίκα, τη λέω. Έτσι φώναζε κι ο πατέρας μου τη μάνα μου. Στην οικογένειά μου κρατάμε τις παραδόσεις. Πάντως, το όνομά της είναι Χριστίνα. Και εκνευρίζεται πολύ όταν μουρμουρίζει και δεν της απαντάω… Έχουμε και μία κόρη», είχε δηλώσει στο παρελθόν για τη σύζυγό του ο Βασίλης Καρράς.

Ο Λάμπρος Αντράλας αγαπάει πολύ τον πεθερό του, Βασίλη Καρρά και φαίνεται πως τα έχουν βρει μεταξύ τους, Μάλιστα, ο νεαρός ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα στα social media με τον γνωστό τραγουδιστή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share