Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Πάτησε πόδι» η Σία Κοσιώνη: «Στη γωνία περιμένω τον Κώστα Μπακογιάννη...»

Η ατάκα που έμεινε στην ιστορία για το ζευγάρι!

26 Μαρτίου 2023 14:01
«Πάτησε πόδι» η Σία Κοσιώνη: «Στη γωνία περιμένω τον Κώστα Μπακογιάννη...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη μεγάλη νίκη του συζύγου της Κώστα Μπακογιάννη τον Ιούνιο του 2019 στον Δήμο Αθηναίων αναφέρθηκε η Σία Κοσιώνη, έπειτα από «πάσα» που της έκανε η σύζυγος του Γιώργου Πατούλη.

Η Μαρίνα Πατούλη κλήθηκε από δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ να κάνει μια πρώτη δήλωση για τη νίκη του συζύγου της ξεκινώντας με τη φράση προς τη δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ «ως σύζυγος κι εσύ...».

Όταν έκλεισε η σύνδεση με την κυρία Πατούλη, η Σία Κοσιώνη σχολίασε χαμογελαστή: «Ως άνθρωπος χαίρομαι για το εκλογικό αποτέλεσμα. Ως επαγγελματίας, όμως, ένα έχω να πω: τον περιμένω στη γωνία αν δεν κάνει αυτά που υποσχέθηκε».

Νωρίτερα, η Σία Κοσιώνη -κατά τη διάρκεια της εκλογικής βραδιάς στον ΣΚΑΪ- είπε με πολύ σοβαρό ύφος: «Πάμε να συνδεθούμε με το εκλογικό κέντρο του κ. Μπακογιάννη». Η σύνδεση αυτή, όμως, δεν ήταν συνηθισμένη…Με το που άνοιξε το τηλεοπτικό παράθυρο, οι ντουντούκες κάλυψαν τα πάντα! Ο δημοσιογράφος μιλούσε δίχως να ακούγεται.

«Δυσκολευόμαστε πολύ να σε ακούσουμε. Αν ξαναρχίσει η ντουντούκα θα καταλάβω πράγματι ότι βλέπουν ΣΚΑΪ», είπε γελώντας. Οι ντουντούκες άρχισαν ξανά και η Σία Κοσιώνη χαμογελαστή και αμήχανη είπε: «Πραγματικά νομίζω ότι δεν βγάζει νόημα, να πάμε κάπου αλλού».

Ιλιγγιώδης μισθός για τη Σία Κοσιώνη: Τόσα χρήματα παίρνει κάθε μήνα από τον ΣΚΑΪ

Ιλιγγιώδης φαίνεται πως είναι ο μισθός της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ. Στη φόρα τα χρήματα που παίρνει κάθε μήνα από το κανάλι του Φαλήρου.

Μπορεί η ίδια να μην το έχει αποκαλύψει ποτέ, όμως, παρατηρώντας το πόθεν έσχες της, οποιοσδήποτε μπορεί να καταλάβει στις πόσες χιλιάδες ανέρχεται ο μισθός της.

Η Σία Κοσιώνη είναι υπόχρεη σε δήλωση πόθεν έσχες και λόγω επαγγέλματος, αλλά και ως σύζυγος του Κώστα Μπακογιάννη, που ανέλαβε τη δημαρχεία Αθηνών, μετά από την περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η περιουσία που αφήνει στο ζευγάρι η Ντόρα Μπακογιάννη.

Όπως προκύπτει από τη δήλωσή της, τα καθαρά εισοδήματα της δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ από μισθωτές υπηρεσίες, επιδόματα, πρόσθετες αμοιβές ανέρχονται στις 103.884,33 ευρώ.

Ακόμη, δηλώνει εισόδημα 9.712,58 ευρώ από την επιχειρηματική της δραστηριότητα αλλά και έχει στο όνομά της ακίνητα. Να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο πόθεν έσχες αφορά το 2020, αλλά είναι χρήσης 2019. Έτσι, δεν ξέρουμε ακριβώς το μισθό που μπορεί να παίρνει σήμερα από το κανάλι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share