Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023

«Αν τύχει να τη δω θα μιλήσουμε, αλλά…»: Η Κατερίνα Καραβάτου απαντά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Τι αποκάλυψε;

24 Μαρτίου 2023 21:00
«Αν τύχει να τη δω θα μιλήσουμε, αλλά…»: Η Κατερίνα Καραβάτου απαντά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την Κατερίνα Καραβάτου είχε υποδεχθεί η Άση Μπήλιου πριν μερικά χρόνια στο Stars System. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην περίοδο που βρισκόταν στο «Μες στην καλά χαρά» στον Alpha, ενώ τόνισε πως με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα μιλήσουν αν συναντηθούν, αλλά δεν έχουν κάτι περισσότερο.

Παράλληλα, δείτε τι αποκάλυψε η Ζήνα Κουτσελίνη για τη σχέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Δημήτρη Κοντομηνά.

«Όταν επέστρεψα στον Alpha και στο “Μες την καλή χαρά” παρέμεινα… περίπου μες στην καλή χαρά. Το σημαντικό ήταν ότι επανήλθα και μάλιστα σε αυτό το κανάλι, στον Alpha. Φυσικά ήταν μια δικαίωση η επιστροφή μου, αλλά δεν ήταν μια εύκολη χρονιά.

Ήταν μια χρονιά που νομίζω ότι εκμεταλλεύτηκα όλα τα χαρακτηριστικά του Αιγόκερου, έκανα υπομονή, ήμουν κι επίμονη σε μια πολύ αξιοπρεπή και σταθερή στάση.

Κατερίνα Καραβάτου και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Όλο αυτό το πράγμα το εκμεταλλεύτηκα για να γίνει ότι καλύτερο μπορούσε να γίνει για μένα. Πάντα με σεβασμό για τους ανθρώπους που με επέλεξαν, για τους ανθρώπους που μου ξαναέδωσαν μια ευκαιρία, έχοντας στο μυαλό μου να είμαι πάντα ευγνώμων.

Μπορεί με τον Παύλο Σταματόπουλο να μην μιλάω, αλλά όποτε βρεθούμε θα μιλήσουμε. Με τον Ευθύμη Ζησάκη επίσης το ίδιο. Και με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αν τύχει να τη δω μιλάμε κανονικά, αλλά όχι κάτι περισσότερο από αυτό», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Άκρως αποκαλυπτική η Κατερίνα Καραβάτου: Αυτή είναι η σχέση της σήμερα με τον Κρατερό Κατσούλη!

Η Κατερίνα Καραβάτου σε συνέντευξή της στη Real ήταν άκρως αποκαλυπτική, μιλώντας για τη ζωή της μετά το διαζύγιο με τον Κρατερό Κατσούλη και τη σχέση τους σήμερα. Παράλληλα, δείτε με ποια δεν έχει σχέσεις η παρουσιάστρια.

Πόσο δύσκολο είναι να ανταπεξέλθεις ως μητέρα κάνοντας αυτό το επάγγελμα;

Είμαι όπως όλες οι γυναίκες που έχουν την ανάγκη να δουλεύουν! Δεν μπορώ να μη δουλέψω. Επειδή, λοιπόν, υπάρχει αυτή η γνώση μέσα μου, κάνω τα πράγματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν στη ζωή μου. Έχω αφιερώσει τη ζωή μου στα παιδάκια μου, με την έννοια ότι με το που φεύγω από τη δουλειά είμαι μαζί τους.

Έχω επιλέξει να είμαι μαζί τους, να κάνω τα πάντα μαζί τους. Αυτός είναι ένας τρόπος με τον οποίο έχει δομηθεί η σχέση μας, κάτι που το έχουν καταλάβει και το περιμένουν από εμένα. Η Αέλια είναι πλέον 10 χρονών, την έχω πάρει και μαζί μου στην εκπομπή και γνωρίζει τη διαδικασία, οπότε έχει υπομονή και ξέρει για ποιο λόγο η μαμά μπορεί να αργήσει, όπως ξέρουν ότι η μαμά θα είναι πάντα δίπλα τους.

Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης

Όπως είναι σημαντικό ότι τους μιλήσατε για όλα όσα αποφασίσατε για τον γάμο σας με τον Κρατερό…

Φυσικά! Τα παιδιά μας είναι και θα είναι πάντα η απόλυτη προτεραιότητά μας! Ήμασταν μεγάλοι όταν τα αποκτήσαμε, δεν ήμασταν άνθρωποι που συνέβη αυτό χωρίς απόλυτη επίγνωση.

Κρατάτε καλές σχέσεις…

Εννοείται!

Είναι πολιτισμός αυτό. Κάποιοι λειτουργούν σαν να μην αγαπήθηκαν ποτέ…

Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω για άλλους ανθρώπους. Ο καθένας είναι μοναδικός. Εμείς είμαστε έτσι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share