Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Απόλυτη η Κατερίνα Καραβάτου: «Δεν έχουμε σχέσεις να μιλάμε, ούτε είμαστε φίλες»

Σε ποιον αναφέρθηκε;

23 Φεβρουαρίου 2023 14:05
Απόλυτη η Κατερίνα Καραβάτου: «Δεν έχουμε σχέσεις να μιλάμε, ούτε είμαστε φίλες»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την Κατερίνα Καραβάτου συνάντησε η εκπομπή "Open Weekend" και η ίδια μίλησε για τον ρόλο της στο "Μy Style Rocks", την κριτική επιτροπή αλλά και για το αν έχει μιλήσει με τις προηγούμενες παρουσιάστριες του παιχνιδιού. Για ποιες είπε ότι δεν έχει σχέσεις να μιλάνε, ούτε είναι φίλες;

Η παρουσιάστρια σχετικά με το νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα είπε: "Το κλίμα με ανθρώπους που αγαπάς είναι πάντα πολύ καλό. Όταν είσαι σε ένα περιβάλλον που σε εκτιμούν, είναι ακόμα καλύτερο. Ακόμα είναι οι πρώτες ημέρες για εμένα, παρόλο που είμαστε πιο μπροστά στα γυρίσματα. Είναι κάτι πολύ καινούριο κι εγώ το ψάχνω, θέλω να το δω κι είναι η πρώτη εκπομπή που κάνω κι έχει κριτική επιτροπή και διαγωνιζόμενες. Το βρίσκω πάρα πολύ ενδιαφέρον".

Σχετικά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το αυστηρό προφίλ που φαίνεται ότι βγάζει στο παιχνίδι, η παρουσιάστρια απάντησε: "Αλήθεια το λένε αυτό για την Ηλιάνα; Δεν θα το έλεγα αυτό. Αυτό που έχω εισπράξει είναι ότι είναι ακριβοδίκαιη. Λένε την άποψή τους, αλλά δεν νομίζω ότι κάποιος είναι πιο αυστηρός από τον άλλον. Οι παίκτριες έχουν πάρει από φόβο τον Στέλιο βέβαια, ο οποίος είναι και βετεράνος".

Τέλος, η Κατερίνα Καραβάτου απάντησε και στο αν επικοινώνησε με τις προηγούμενες παρουσιάστριες του παιχνιδιού λέγοντας: "Δεν έχω μιλήσει με κανένα από τα τρία κορίτσια που παρουσίαζαν το "My Style Rocks", ούτε με την Κωνσταντίνα, ούτε με την Ευαγγελία, ούτε με την Κατερίνα. Δεν έχουμε σχέσεις να μιλάμε, ούτε είμαστε φίλες. Τις εκτιμώ, τις σέβομαι και κάνω αυτό που νομίζω τώρα εγώ με τον χαρακτήρα που έχω".

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της

"Συνεχίζω να φέρομαι σαν να είναι..." - Μίλησε ανοιχτά η Κατερίνα Καραβάτου

«Τώρα ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό και χαίρομαι που μου δόθηκε η ευκαιρία», λέει η Κατερίνα Καραβάτου.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου. Η παρουσιάστρια απάντησε για το νέο τηλεοπτικό της βήμα, το My Style Rocks. Με την ευκαιρία, δείτε τα νούμερα που σημείωσε η εκπομπή την Παρασκευή (27/1).

«Είναι πολύ ωραία στο My style Rocks και κάθε μέρα νιώθω πιο άνετα. Για εμένα ήταν πρόκληση γιατί δεν το έχω ξανακάνει. Το πιο δύσκολο για εμένα επειδή δεν είναι live, παρόλο που εγώ συνεχίζω να φέρομαι σαν να είναι live», είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου.

Η Κατερίνα Καραβάτου είπε στη συνέχεια: «Ο Στέλιος είναι το α και το ω, αγαπώ πολύ την Ηλιάνα και τον Δημήτρη. Η Ηλιάνα δεν είναι σκληρή. Και οι τρεις βλέπουν διαφορετικά πράγματα στο παιχνίδι, προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες».

Κλείνοντας, η Κατερίνα Καραβάτου ανέφερε: «Σε αυτή τη φάση δεν θα δοκίμαζα να κάνω πρωινό. Το αγαπώ πάρα πολύ και είναι μια σπουδαία διαδικασία. Κρατάει συντροφιά στους ανθρώπους με έναν διαφορετικό τρόπο. Τώρα ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό και χαίρομαι που μου δόθηκε η ευκαιρία».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share