Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Αυτή είναι φρικτή τηλεόραση, ντροπή!»: Άγριο «κράξιμο» Μουτσινά στην Κατερίνα Καινούργιου

Τι συνέβη;

24 Μαρτίου 2023 17:05
«Αυτή είναι φρικτή τηλεόραση, ντροπή!»: Άγριο «κράξιμο» Μουτσινά στην Κατερίνα Καινούργιου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μέσα από το «Καλό μεσημεράκι» ξέσπασε ο Νίκος Μουτσινάς, αφότου προβλήθηκε στον αέρα ένα απόσπασμα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Ο παρουσιαστής έριξε «άγριο» κράξιμο και τόνισε πως αυτή είναι φρικτή τηλεόραση, ενώ έκανε λόγο και για ντροπή!

Ο Νίκος Μουτσινάς αναφώνησε αμέσως μετά την προβολή «αδελφοί μου φτάνει, φτάνει, γκώσαμε, έλεος, αρκετά! Φτάνει! Φτάνει! Φτάνει!».

Το ξέσπασμά του είχε να κάνει με την προσέγγιση στην Ελίνα Παπίλα.

«Ρε, άκου τώρα για να το δούμε λίγο ως παρατηρητές. Σχολιάζουν η Χρίσλα και η Κατερίνα πόσες κάμερες που… αν έκανε 30% δεν θα ήταν καμία! Πήγατε γιατί δεν έκανε 30% να της πείτε ότι “δεν έκανες νούμερα, πως νιώθεις;” και να της “πείτε” κάτι που δεν είπε ποτέ τίποτα τέτοιο η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Τις είδαμε τις δηλώσεις της. Αν δεν είχε δει η κα. Παπίλα τις δηλώσεις και τις έλεγε ο δημοσιογράφος “η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε ότι κλέψατε”, η κοπέλα θα απαντούσε “μα δεν κλέψαμε κάτι”.

Θα ξαναπήγαιναν στη Βίκυ Χατζηβασιλείου, θα έλεγαν πως “είπε ότι τελικά δεν έκλεψαν”. Δηλαδή καταλαβαίνεις τι γίνεται;.

Τελειώνετε ρε με αυτό! Είναι πάρα πολύ παλιό! Αυτή είναι φρικτή τηλεόραση, ούτε καν παλιά. Γιατί παλιά που ήταν, έχω και γω δουλέψει στο Κους Κους και τα λέω από εμπειρία και όχι από καθηγητιλίκι όλα αυτά, τα κάναμε γιατί ήταν ξεδιάντροπα αλλά δεν μας ένοιαζε και χαιρόμασταν. Εδώ είναι όλο καλυμμένο, ότι “πήγαμε για το ρεπορτάζ” αλλά… πήγαμε να τα κάνουμε άνω κάτω» συνέχισε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Ντροπή! Όχι εσύ Κατερίνα, η άλλη… μην αρχίσει και με βρίζει» κατέληξε ο ίδιος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κόλαφος ο Μουτσινάς για Αμβρόσιο: «Ποιος Θεός τιμωρητικός; Τα νέα παιδιά αν ακούν...»

Τις αδιανόητες δηλώσεις που έκανε ο μητροπολίτης Αμβρόσιος για το δυστύχημα των Τεμπών σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι και ήταν κόλαφος. Ο ίδιος τόνισε πως δεν θέλουμε έναν τιμωρητικό Θεό, ενώ αν τα νέα παιδιά ακούσουν αυτά τα σχόλια δεν θα περάσουν ούτε απ' έξω από την εκκλησία.

«Τον Αμβρόσιο αφήστε τον ήσυχο τον άνθρωπο. Δεν είναι καθησυχασμένος; Δεν τον αφήνουν να καθησυχάσει. Τα τελευταία χρόνια οι δηλώσεις του όλες είναι για να ξεσηκωθεί το σύστημα. Και δημοσιογράφοι μην πηγαίνετε.

Δεν γίνεται να μιλάμε για έναν Θεό που αγαπάει και αυτή τη στιγμή να γίνεται προσπάθεια από έναν άνθρωπο της εκκλησίας να μας πείσει ότι ο Θεός είναι τιμωρητικός. Δεν γίνεται, είναι κόντρα. Ούτε με τον εκφοβισμό κόλαση παράδεισος να μην κάνεις αμαρτίες. Άφησε με να κάνω άμα θέλω, μη με τρομάζεις. Μην τα κάνετε αυτά. Με τραμπουκισμό θα πρέπει να πάμε στην εκκλησία;

Μουτσινάς για Αμβρόσιο

Μην το κάνετε τώρα. Λίγη ενσυναίσθηση. Δεν είναι η στιγμή αυτή για να βγει να πει αυτή την άποψη και δεν ξέρω πού βασίζεται. Διαταράσσετε και τις νεότερες γενιές. Τα νέα παιδιά αν ακούν αυτά δεν θα περάσουν ούτε απέξω. Αυτό θέλουμε; Ποιος Θεός τιμωρητικός; Συγκεντρωθείτε πια λίγο!», είπε σε έντονο ύφος ο Νίκος Μουτσινάς.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share