Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Επιμένει ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Όποιος δε βλέπει ότι μοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο είναι τυφλός»

Εντάξει, το πιστεύουμε...

24 Μαρτίου 2023 14:25
Επιμένει ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Όποιος δε βλέπει ότι μοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο είναι τυφλός»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έχει πιστέψει πως μοιάζει με τον Μεγάλο Αλέξανδρο και αποφάσισε αυτή την φορά να ντυθεί σαν το μεγάλο στρατηλάτη, ισχυριζόμενος πως είναι τυφλός όποιος δε βλέπει την ομοιότητα.

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, μετά την νέα του κόντρα με δημόσιο πρόσωπο, είπε: «Δεν το λένε μόνο όλοι πως μοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο, το λέω και εγώ. Από τότε που έγινε η πρώτη μου φωτογράφιση πριν από πολλά χρόνια, που αυτή η φωτογραφία ήταν σχεδόν ίδια με το προφίλ του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όλοι είδαν ότι υπάρχει αυτή η ομοιότητα. Τώρα, όποιος δεν τη βλέπει μάλλον είναι τυφλός».

Η άποψη του ηθοποιού για την ομοιότητα

Στην πορεία, τόνισε: «Υπάρχει μια ομοιότητα, η οποία δεν λέει και κάτι. Πολλοί άνθρωποι μοιάζουν μαζί τους ανά την ιστορία ανά τους χρόνους και ανά τους τόπους. Ένας Έλληνας υπάρχει περίπτωση να είναι και απόγονος ανθρώπων που έζησαν στον ίδιο τόπο. Επομένως τίποτα δεν είναι παράξενο. Εμένα η μακρινή μου καταγωγή είναι από τη Χαλκιδική. Το όνομα Μπιμπίλας συναντάται μόνο εκεί. Είναι πολύ εύκολο να κάνουν διάφοροι σκωπτικά σχόλια, δεν με απασχολούν καθόλου όμως αυτά τα σχόλια» και τέλος κατέληξε:

«Είμαι λάτρης της αρχαίας Ελλάδας και το λέω. Όχι μόνο της φιλοσοφίας. Δεν είμαι δωδεκαθεϊστής γιατί πολλοί το έχουν μπερδέψει. Απλά λατρεύω το αρχαίο ελληνικό πνεύμα, την αρχαία ελληνική φιλοσοφία και ό,τι έχει γίνει γύρω από το θέατρο».

Υποψήφιος βουλευτής ο Σπύρος Μπιμπίλας

Yποψήφιος με την Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου θα είναι στις εκλογές ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας.

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε για τα πτυχία των καλλιτεχνών κάνοντας λόγο για ένα πολύχρονο πρόβλημα και τόνισε πως «δεν είναι τυχαίο ότι ξεσηκώθηκαν όλοι οι καλλιτέχνες και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο. Στο ΔΣ του ΣΕΗ είναι από όλα τα κόμματα.

Ακόμα και ηθοποιοί που είναι στη ΝΔ προσπαθούν να επηρεάσουν για το Προεδρικό Διάταγμα και δεν τους ακούνε. Γιατί δεν ακούνε τους δικούς τους; Είναι μαζί μας στο δρόμο αυτοί. Βλέπετε τόσους πολλούς γνωστούς ηθοποιούς στο δρόμο, κάτι συμβαίνει. Είναι όλοι τρελοί;».

Εμείς δεν μπορούμε να το αφήσουμε έτσι αυτό. Το υπουργείο Πολιτισμού έχει έρθει σε κόντρα με το υπουργείο Παιδείας γιατί το πρώτο δίνει τα πτυχία στις δραματικές σχολές. Εμείς την κυρία Κεραμέως την παρακαλάμε να τη δούμε χρόνια και στέλνει άλλους στις συναντήσεις. Την κυρία Μενδώνη και τον κύριο Γιατρομανωλάκη βλέπουμε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share