Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Ο Σπύρος Μπιμπίλας «κάρφωσε» τον Νίκο Μουτσινά: «Τον έχω παρακαλέσει! Δεν ανήκει στο...» (Video)

Η ενόχληση του παρουσιαστή και ηθοποιού και η δημόσια απάντηση από τον Πρόεδρο του ΣΕΗ

7 Μαρτίου 2023 10:06
Ο Σπύρος Μπιμπίλας «κάρφωσε» τον Νίκο Μουτσινά: «Τον έχω παρακαλέσει! Δεν ανήκει στο...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» δήλωσε ότι «μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση ότι το ΣΕΗ δεν έβγαλε ανακοίνωση την Τετάρτη να μην παίξει κανένα θέατρο και παίξαμε». Παράλλλα, ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε με τη σειρά του για την τραγωδία των Τεμπών και είπε αρκετά για το δυστύχημα, που κόστισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής δεν έμεινε όμως μόνο εκεί καθώς τόνισε: «Κάπως ενοχλήθηκα, γιατί δυο εβδομάδες τρέχουμε σε εσάς που μας ακούτε να βοηθήσετε γι’ αυτό που συνέβη στο κλάδο των ηθοποιών και δεν έβγαλε μια ανακοίνωση το ΣΕΗ να μην παίξουμε την Τετάρτη, το οποίο ήταν αρκετά εκνευριστικό».

Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν τον Σπύρο Μπιμπίλα και του ζήτησαν ως Πρόεδρος του ΣΕΗ να τοποθετηθεί σχετικά.

Ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε: «Επειδή ο Νίκος είναι και φίλος, είναι ένας υπερευαίσθητος άνθρωπος, ο οποίος όμως, επειδή δεν ανήκει στο σωματείο, δεν έχει έρθει να γραφτεί όπως τον έχω παρακαλέσει, δεν γνωρίζει τις διαδικασίες.

Ήταν λίγο άστοχη η τοποθέτησή του. Παρ’ όλα αυτά, επειδή είναι ένας υπερευαίσθητος άνθρωπος δεν μπορώ να κρίνω την υπερευαισθησία του επειδή έκρινε ότι το ΣΕΗ θα έπρεπε… Το ΣΕΗ δεν είναι ενός ανδρός αρχή και ξαφνικά να λέει “σήμερα θα κλείσω τα θέατρα”, δεν γίνεται έτσι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share