Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τον χαίρονται Αννίτα Πάνια και Νίκος Καρβέλας: Αυτή τη δουλειά κάνει ήδη ο 15χρονος γιος τους

Έμοιασε... στον έναν από τους δύο

23 Μαρτίου 2023 14:40
Τον χαίρονται Αννίτα Πάνια και Νίκος Καρβέλας: Αυτή τη δουλειά κάνει ήδη ο 15χρονος γιος τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας έχουν μαζί ένα γιο, τον Ανδρέα, ο οποίος εδώ και χρόνια έχει δείξει πως είναι... ιδιαίτερο τυπάκι, κάνοντας τους γονείς του να τον χαίρονται, τη στιγμή που έχει γίνει γνωστό το τρίτο πρόσωπο στο γάμο τους.

Ο Ανδρέας είναι στα 15 του χρόνια πια κι έχει ήδη δείξει τη λατρεία του για τη μουσική και τα social media, αφού διατηρεί δικό του κανάλι στο YouTube και έχει πολύ υψηλή αλληλεπίδραση με τους διαδικτυακούς του ακολούθους.

Ο Ανδρέας είναι... ένα κουλ τυπάκι

Ο έφηβος πλέον γιος του μουσικού και της παρουσιάστριας ήρθε στον κόσμο το 2008 και παρόλο που οι γονείς του έχουν χωρίσει, εξακολουθούν να διατηρούν άψογες σχέσεις. Θυμίζουμε, πως ο νεαρός έχει δύο αδέρφια, την 39χρονη Σοφία Καρβέλα από τον γάμο του πατέρα του με την Άννα Βίσση και έναν αδερφό που γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2022 από τη σχέση του Καρβέλα με την Έλενα Φερεντίνου.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που έχουμε δει στα social, ο Ανδρέας Καρβέλας μοιάζει πολύ στον πατέρα του, ειδικά στις ενδυματολογικές του επιλογές, αφού είναι μεν πάντα casual όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του, αλλά παραμένει εκκεντρικός. Αρκετά ψηλός, έχει ανοιχτά τα χρώματα όπως η μητέρα του και ξανθά μαλλιά.

Καταιγιστική η Αννίτα Πάνια: Αποκάλυψε το λόγο που έκανε παιδί με τον Νίκο Καρβέλα

Καλεσμένη στην late night εκπομπή της Αννίτας Πάνια, με τίτλο «Ανοιχτά», βρέθηκε προ μηνών η Άννα Βίσση και φυσικά η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην κινηθεί γύρω από τον Νίκο Καρβέλα, τον άντρα που τις ενώνει. Μάλιστα, η παρουσιάστρια ήταν καταιγιστική και αποκάλυψε το λόγο που έκανε παιδί με τον μουσικοσυνθέτη.

«Την πρώτη δεκαετία που τον γνώρισα δεν τον ήθελα καθόλου, ήταν επιθετικός, μου την έλεγε διαρκώς και ήταν πολύ… μάγκας. Εγώ άρχισα αμέσως να ενδιαφέρομαι για εκείνον. Στην αρχή ήταν έντονος, αλλά μετά μαζεύτηκε. Μου έλεγε τις… βρωμιές του, μου τα έλεγε όλα» είπε αρχικά η Άννα Βίσση, αναφερόμενη στον Νίκο Καρβέλα.

Αννίτα Πάνια και Νίκος Καρβέλας

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής εμφανίστηκε και η Σοφία Καρβέλα, η οποία μίλησε για τους γονείς της, αλλά και την πρώτη στιγμή, πριν χρόνια, που συνάντησε την Αννίτα.

Η εξομολόγηση από την Αννίτα Πάνια

Τότε η παρουσιάστρια πέρασε σε μια προσωπική εξομολόγηση…

«Θα ήμουν περήφανη να ήταν παιδί μου η Σοφία Καρβέλα, αλλά είναι αδερφή του γιου μου. Είναι ο λόγος που έκανα παιδί με τον Καρβέλα γιατί υπάρχει πρόβλημα με τον Καρβέλα, βλέπεις ο άνθρωπος δεν είναι πολύ καλά… Αν δεν έβλεπα τη Σοφία η οποία βγήκε κανονικό παιδί, δεν θα είχα προχωρήσει με τον Νίκο» είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο με την εξομολόγηση της Αννίτας Πάνια

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share