Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Καταπέλτης εναντίον του Αθερίδη ο Μάρκος Σεφερλής: «Μην προσπαθείς να μας πείσεις ότι...»

Κόλαφος ο κωμικός για το συνάδελφό του

23 Μαρτίου 2023 14:23
Καταπέλτης εναντίον του Αθερίδη ο Μάρκος Σεφερλής: «Μην προσπαθείς να μας πείσεις ότι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάρκος Σεφερλής έχει σημειώσει κατά καιρούς τις δικές του κόντρες, με τον Θοδωρή Αθερίδη να είναι ένα από τα πρόσωπα, με τα οποία έχει αντιπαρατεθεί.

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο ηθοποιός σε podcast, έχοντας μιλήσει παράλληλα για τον Γιώργο Λιάγκα, εκείνος προχώρησε σε μία ανάρτηση στο Instagram.

Ο Αθερίδης και η απάντηση του Σεφερλή

«Εγώ όταν ήταν μικρή η Φωτεινή την έπαιρνα και πηγαίναμε στον Σεφερλή όπου τότε έκανε τα «Κατά Μάρκον». Καθόμασταν αγκαλιά και κατουριόμασταν στο γέλιο. Δεν θεωρούσαμε ότι βλέπαμε κάτι υψηλά ποιοτικό, μας ενδιέφερε τόσο πολύ το πόσο διαθέσιμος είναι να κάνει σαχλαμάρες και να δοθεί με όλη του την ψυχή, που αυτό ήταν πολύ γοητευτικό. Επίσης το stand up comedy που στηρίζεται πάρα πολύ στο λογοπαίγνιο, αν θέλουμε να δώσουμε τα εύσημα στο ποιος το έφερε αυτό, ο πρώτος είναι ο Μάρκος Σεφερλής», ανέφερε ο Θοδωρής Αθερίδης στο podcast. Το απόσπασμα προβλήθηκε από την εκπομπή το Πρωινό.

Ο Μάρκος Σεφερλής έγραψε με αφορμή αυτές τις δηλώσεις: «Θοδωρή Αθερίδη σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Θερμή παράκληση!.

Μην προσπαθήσεις να πείσεις κανέναν για το ταλέντο μου! Αυτοί που πρέπει το έχουν αναγνωρίσει πολλά χρόνια πριν και είναι πάντα εκεί, δίπλα μου».

Seflix: Η πρώτη streaming πλατφόρμα του Μάρκου Σεφερλή είναι γεγονός – Βλέπεις όλες του τις επιτυχίες με 2,80 ευρώ τον μήνα!

Ο Μάρκος Σεφερλής είναι από τους Έλληνες ηθοποιούς που μπορεί είτε να λατρεύει είτε να απεχθάνεται κανείς.

Γεγονός είναι, πάντως, πως οι φανατικοί θαυμαστές του είναι πολλοί και τον ακολουθούν… φανατικά! Είναι, όμως, αρκετοί ώστε να στηρίξουν το νέο επιχειρηματικό του εγχείρημα που ακούει στο όνομα… Seflix;

Τι είναι το Seflix; Η ολοκαίνουργια video streaming πλατφόρμα του Μάρκου Σεφερλή που θα προσφέρει όλο το περιεχόμενο του Έλληνα κωμικού από παραστάσεις και τηλεοπτικές παραγωγές στις οθόνες των θεατών. Με το αζημίωτο.

Πώς λειτουργεί το Seflix

Από την κεντρική σελίδα του seflix.gr βλέπει κανείς τα διαθέσιμα σκετς και επεισόδια, τραγούδια και extra, ενώ στην ενότητα «Προσεχώς» θα ανεβαίνουν ανακοινώσεις για τα όσα έρχονται στη συνέχεια.

Η πλατφόρμα υποστηρίζει μετάδοση σε ανάλυση έως και 4Κ και στο site αναφέρεται πως θα υποστηρίζονται όλες οι συσκευές. Κάθε εβδομάδα, μάλιστα, θα προστίθεται και νέο, ανέκδοτο και ολοκαίνουργιο, υλικό.

Όσο για το κόστος;

Το κόστος της μηνιαίας συνδρομής φτάνει τα 4,80 ευρώ το μήνα χωρίς δέσμευση, τα 3,80 ευρώ το μήνα για 6μηνη δέσμευση και τα 2,80 ευρώ το μήνα για 12μηνη δέσμευση.

Μετά τη δημιουργία λογαριασμού, ο χρήστης βρίσκει όλο το περιεχόμενο ανά κατηγορία.

Οι διαθέσιμες ενότητες είναι οι εξής: Παραστάσεις, Σκετς, Σειρές, Classics, Παιδικά, Τραγούδια και Extras.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share