Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Άκρως συγκινητικό: Η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου διηγείται πώς η Ζωή Λάσκαρη τη βοήθησε να κόψει τα ναρκωτικά

Τι εξομολογήθηκε;

23 Μαρτίου 2023 13:25
Άκρως συγκινητικό: Η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου διηγείται πώς η Ζωή Λάσκαρη τη βοήθησε να κόψει τα ναρκωτικά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με ένα άκρως συγκινητικό βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου διηγείται πόσο τη βοήθησε η μητέρα της, η αξέχαστη Ζωή Λάσκαρη, να κόψει τα ναρκωτικά. Με την ευκαιρία, αυτή ήταν η βίλα της στο Πόρτο Ράφτη.

Η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου, μετά τη συγκλονιστική εξομολόγησή της για τα ναρκωτικά στο κανάλι της Στέφης Βασιλοπούλου στο YouTube, δημοσίευσε αυτό το βίντεο θέλοντας να βοηθήσει τα παιδιά που έχουν μπλέξει με ουσίες, αλλά και τους γονείς, λέγοντάς τους να είναι κοντά στα παιδιά τους χωρίς όμως να είναι επικριτικοί απέναντί τους.

Μεταξύ άλλων, η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου αποκαλύπτει ότι στα 18 της, που έφυγε από το σπίτι και ξεκίνησε λόγω περιέργειας και άλλων παραγόντων να κάνει χρήση κοκαΐνης και άλλων ουσιών, νόμιζε πως η μητέρα της δεν είχε καταλάβει τίποτα. Αργότερα όμως έμαθε πως η Ζωή Λάσκαρη ήξερε τι γινόταν και την πρόσεχε από μακριά χωρίς να της πει ποτέ ότι ξέρει.

Στην ηλικία των 25, όταν αποφάσισε να σταματήσει τα ναρκωτικά, πήγε να ζήσει μόνη της σε ένα σπίτι απομονωμένο στη φύση. Τώρα αποκάλυψε πως αυτά τα δυο χρόνια έμενε μαζί με την μητέρα της και εκείνη ήταν που την στήριξε και την βοήθησε να επουλώσει τις συναισθηματικές πληγές της και να κόψει για πάντα οποιαδήποτε εξάρτηση. «Η μητέρα μου ήρθε να μείνει μαζί μου στη φύση, μέναμε μόνες μας για δύο χρόνια», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου.

Τέλος αναφέρθηκε και στον πατέρα της Αλέξανδρο Λυκουρέζο, λέγοντας πως εκείνος δεν ήξερε τίποτα αλλά κάποια στιγμή η ίδια του αποκάλυψε το πρόβλημα, έτσι ώστε να ξέρει από εκείνη την αλήθεια και να μην ακούει τις υπερβολές του κόσμου.

Δείτε το βίντεο με την εξομολόγηση της Μαρίας-Ελένης Λυκουρέζου:

«Η μητέρα μου ήρθε να μείνει μαζί μου στη φύση, μέναμε μόνες μας για δύο χρόνια», αποκαλύπτει μεταξύ άλλων η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share