Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πισίνα, θέα στο απέραντο γαλάζιο και τεράστιος κήπος: Αυτό ήταν το σπίτι - ανάκτορο της Ζωής Λάσκαρη (photos)

Πανέμορφο!

18 Νοεμβρίου 2022 16:12
Πισίνα, θέα στο απέραντο γαλάζιο και τεράστιος κήπος: Αυτό ήταν το σπίτι - ανάκτορο της Ζωής Λάσκαρη (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζωή Λάσκαρη έφυγε προ ετών από τη ζωή, φέρνοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και αφήνοντας πίσω της μια σπουδαία περιουσία στις κόρες της, τη Μάρθα Κουτουμάνου και τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Η δεύτερη, μάλιστα, κατάφερε να κληρονομήσει μια τρομερή βίλα στο Πόρτο Ράφτη, ένα από τα καλύτερα «φιλέτα» της Αττικής, με το σπίτι να θυμίζει... ανάκτορο κανονικό, με μια ντροπιαστική φωτογραφία να έχει κυκλοφορήσει από την κηδεία της ηθοποιού.

σπίτι Ζωής Λάσκαρη σαλόνι

Η κόντρα των... σπλάχνων και ποιος μένει στο σπίτι σήμερα

Η βίλα αυτή, μάλιστα, φέρεται να αποτέλεσε ανάμεσα στις δύο κόρες μήλον της έριδος. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως είχε αποποιηθεί το μερίδιό του από τη βίλα ο σύζυγος της Λάσκαρη, Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Το Δεκέμβριο του 2018, εστάλη ένα εξώδικο από την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου στη Μάρθα, σύμφωνα με το οποίο την καλούσε εντός δύο ημερών να της παραδώσει αντίγραφα των κλειδιών της κατοικίας, προκειμένου να την επιδείξει σε υποψήφιους αγοραστές, αλλιώς θα προέβαινε σε αντικατάσταση της κλειδαριάς. Αυτό συνέβαινε γιατί το σπίτι ήταν προς πώληση.

σπίτι Ζωής Λάσκαρη κήπος

Πρόκειται για μια πολυτελή βίλα στο Πόρτο Ράφτη, στο συγκρότημα «Απολλώνιο», με μόνιμες κατοικίες στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνος, που είναι στην ουσία ένας μικρός λόφος. Η βίλα αυτή, πάντως, παραμένει μέχρι και σήμερα στην κατοχή στη Μάρθα, που μένει μαζί με την κόρη της, Ζένια, κόρη του σπουδαίου Βλάση Μπονάτσου.

σπίτι Ζωής Λάσκαρη πισίνα

Ζωή Λάσκαρη: «Έκανε κακό σε μένα και στο παιδί...» - Το επεισοδιακό διαζύγιο από τον Πέτρο Κουτουμάνο

Το αγεφύρωτο χάσμα στη σχέση τους είχε αφήσει και η ίδια να διαφανεί σε συνέντευξή της: «Ο Πέτρος Κουτουμάνος δεν με άφηνε να περνάω πολύ χρόνο με τη Μάρθα. Είχε όλη την οικογένειά του στο σπίτι. Αυτό έκανε κακό και σε μένα και στο παιδί. Δεν μου επέτρεπε ούτε στο πάρκο να πάω μαζί της. Κι όταν χωρίσαμε, πάλι δεν με άφηνε να τη βλέπω. Δεν κατάλαβα ποτέ μου το γιατί. Με έβαζε τιμωρία λέγοντας μου "άλλες είκοσι μέρες δεν θα δεις το παιδί". Του απαντούσα "Δεν κάνεις κακό σε μένα, αλλά στο παιδί". Γι' αυτό και όταν έμεινα έγκυος στη Μαρία-Ελένη, είπα στον Αλέξανδρο ότι θα τη μεγαλώσω εγώ. Δεν ήθελα κανέναν άλλο. Με τη Μάρθα ακόμη προσπαθούμε να αναπληρώσουμε εκείνο το κενό. Της έλεγα συχνά ότι όσο δεν μου μιλάει η απόσταση θα μεγαλώνει και δεν θα υπάρχουν γέφυρες επικοινωνίας» είχε εξομολογηθεί πρόσφατα η Ζωή Λάσκαρη σε συνέντευξή της στο People.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share