Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πάνω από 20 χρόνια κόντρα: Η Έλλη Στάη «καρφώνει» τον Νίκο Ευαγγελάτο - «Ήταν εφιάλτης, κράτησε μόνο...»

Δεν άντεξε η δημοσιογράφος..

22 Μαρτίου 2023 13:57
Πάνω από 20 χρόνια κόντρα: Η Έλλη Στάη «καρφώνει» τον Νίκο Ευαγγελάτο  - «Ήταν εφιάλτης, κράτησε μόνο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κόντρα του Νίκου Ευαγγελάτου με την Έλλη Στάη, αλλά και το... πεπρωμένο τους να μην μπορούν να συνυπάρξουν σε μια τηλεοπτική στέγη κρατάει πάνω από 20 χρόνια. Η γνωστή δημοσιογράφος είχε «καρφώσει» το συνάδελφό της, αποκαλύπτοντας πως η συνεργασία τους ήταν εφιάλτης.

Όλα ξεκίνησαν πριν από πολλά χρόνια, όταν ο Νίκος Ευαγγελάτος άρχιζε την τηλεοπτική του καριέρα στον ΣΚΑΪ. Ποιανού τη θέση είχε πάρει; Μα φυσικά της... Έλλης Στάη, όταν είχε παραιτηθεί! Να σημειωθεί ότι ο δημοσιογράφος είχε κοπεί στα δοκιμαστικά, αφού θεωρήθηκε ότι δεν κάνει για τηλεόραση...Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο τωρινός σύντροφος της δημοσιογράφου.

Στη συνέχεια και καθώς τα χρόνια περνούσαν, οι δυο τους άρχισαν να αναπτύσσουν μια σχέση... μίσους. Κάποια στιγμή ο Ευαγγελάτος έκανε τα πάντα για να τη... διώξει από τον ΑΝΤ1, οι δυο τους συνεργάστηκαν με απόλυτη... αποτυχία στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ενώ όταν το ζεύγος Στεφανίδου-Ευαγγελάτος αποχώρησε από το πρώην Epsilon προσλήφθηκε η Έλλη Στάη στο Open, για να παραιτηθεί λίγο μετά.

Νίκος Ευαγγελάτος και Έλλη Στάη

Έλλη Στάη: Ήταν εφιάλτης η συνεργασία μας

Για την συνεργασία της με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 τον Σεπτέμβριο του 2006, είχε μιλήσει η Έλλη Στάη στον Θέμο Αναστασιάδη και την εκπομπή "Όλα Μπάχαλο".

«Το αγόρι μου κάποτε! Τι μήνας! Κράτησε μόνο έναν μήνα η συνεργασία μας, αλλά τι μήνας. Εφιάλτης! Ήταν εφιάλτης νομίζω και για εκείνον», είχε δηλώσει η παρουσιάστρια.

«Αβέρτα μπάνκα» για Έλλη Στάη: Αυτός ήταν ο παχυλός μισθός που έπαιρνε από την ΕΡΤ!

Η Έλλη Στάη πριν μερικά χρόνια είχε εισέλθει στο δυναμικό της ΕΡΤ, όπου έλεγε το δελτίο ειδήσεων. Τότε σε μια συνέντευξή της είχε εκφράσει την άποψη ότι πρέπει να γίνει μία συζήτηση για εξυγίανση του καναλιού με ανοιχτή τη Δημόσια Τηλεόραση. Όμως ποιος ήταν ο δικός της παχυλός μισθός;

«Το ζήτημα είναι πώς μπορείς να προσεγγίσεις ένα πρόβλημα με το λιγότερο δυνατό κόστος και με τρόπο ώστε να πείσεις ότι αυτό που κάνεις είναι καλό», είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η άγνωστη κόντρα της με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Μιλώντας στο ΒΗΜΑ Fm σχετικά με το αν θα ξαναδουλέψει η ίδια στη νέα ΕΡΤ, η κ. Στάη εξέφρασε την επιθυμία της να συνεχίσει στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση:

Η Έλλη Στάη μιλάει για το μισθό της από την ΕΡΤ

«Ο λόγος που ήρθα πριν από τρία χρόνια ήταν απολύτως συνειδητός, μπορούσα άνετα να είμαι αρκετό χρόνο ακόμα στον ιδιωτικό τομέα, ήρθα γιατί πιστεύω στο ρόλο της δημόσιας τηλεόρασης, κυρίως στη φάση αυτή την οποία ξεκινήσαμε να περνάμε εδώ και τρία χρόνια και θα διανύσουμε και άλλο διάστημα.

Έχει ένα ρόλο έτσι και αλλιώς από τη φύση της, ο οποίος είναι ένας ρόλος πολύ κοντά στις ανάγκες της κοινωνίας. Τώρα λοιπόν σε αυτή τη φάση, οι ανάγκες αυτές είναι δεδομένες. Εγώ θέλω να είμαι σε αυτό το πλαίσιο μέσα, τώρα αν πληρώ τους κανόνες της αξιοκρατίας αυτό είναι κάτι το οποίο προφανώς θα κριθώ και εγώ, όπως κρίνονται όλοι», είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείσα για το μισθό της τότε, είχε πει ότι παίρνει 2.500 ευρώ το μήνα καθαρά για την καθημερινή της παρουσία στις ειδήσεις και για την εβδομαδιαία εκπομπή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share