Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νίκος Μουνδρέας: Αυτός είναι ο εφοπλιστής που «έκλεψε» την καρδιά της Έλλης Στάη (photos)

Είναι ζευγάρι από το 2015

21 Μαρτίου 2023 08:23
Νίκος Μουνδρέας: Αυτός είναι ο εφοπλιστής που «έκλεψε» την καρδιά της Έλλης Στάη (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Έλλη Στάη γνωστή και ως «Σιδηρά Κυρία της Δημοσιογραφίας» έχει γίνει πλέον γιαγιά, καθώς ο γιος της, της έχει χαρίσει δυο εγγόνια. Ωστόσο, η ίδια δεν ξεχνά την προσωπική της ζωή και τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε σχέση με τον Νίκο Μουνδρέα. Ποιος είναι ο εφοπλιστής που της «έκλεψε» την καρδιά;

Η Έλλη Στάη έχει κάνει τέσσερις γάμους: Ο πρώτος με τον δικηγόρο Νίκο Στάη του οποίου και το επίθετο κράτησε. Ο δεύτερος με τον δημοσιογράφο και Γενικό Διευθυντή Ειδήσεων της ΕΡΤ Δημήτρη Κατσίμη με τον οποίο απέκτησε το γιο της Μάρκο το 1984. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο άγνωστος πατέρας της Έλλης Στάη.

Ο τρίτος της γάμος ήταν με τον τραπεζικό Στέλιο Παναγόπουλο ο οποίος διετέλεσε Διοικητής της Εθνικής Τράπεζας και ο τέταρτος με τον εφοπλιστή Μιχάλη Γουλανδρή.

Από το 2015, η Έλλη Στάη είναι ζευγάρι με τον εφοπλιστή Νίκο Μουνδρέα. Ο φωτογραφικός φακός τους έχει εντοπίσει αρκετές φορές μαζί σε δημόσιες εξόδους, όπως σε θέατρα ή συναυλίες. Η δημοσιογράφος έχει ξεκαθαρίσει πρόσφατα ότι δεν θα ξαναπαντρευτεί.

Νίκος Μουνδρέας και Έλλη Στάη

«Σας απασχολούν οι άντρες μου βασικά. Αυτό δεν το έχω καταλάβει. Για τον γάμο νομίζω ήταν μια αναπαραγωγή από ένα άρθρο που γράφτηκε πριν 6-7 χρόνια και νομίζω ήταν το ίδιο δημοσίευμα. Να μη ρωτήσεις. Αρκετές φορές παντρεύτηκα, φτάνει», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Νίκη Λυμπεράκη.

Νίκος Μουνδρέας και Έλλη Στάη έξοδος

Μιχάλης Γουλανδρής: Ο εφοπλιστής που «ισοπέδωσε» η Έλλη Στάη - Το αστρονομικό ποσό που ζήτησε μετά το διαζύγιο

Αγνώριστος έχει γίνει ο Μιχάλης Γουλανδρής ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, τα τελευταία τρία χρόνια ζει μια εντελώς διαφορετική ζωή απ’ αυτή που μας είχε συνηθίσει. Ο εφοπλιστής που «ισοπέδωσε» η Έλλη Στάη, ζητώντας ένα αστρονομικό ποσό μετά το διαζύγιο, φαίνεται πως χαμογελάει ξανά.

Σχεδόν απομονωμένος από τον ευρύ κοσμικό και φιλικό κύκλο του, ο εφοπλιστής, μετά το γάμο του το 2017 με τη Νένα Παρασκευοπούλου, ζει για πρώτη φορά μια ήσυχη οικογενειακή ζωή και δύσκολα αποχωρίζεται πλέον το σπίτι του. Με την ευκαιρία, αυτοί είναι οι 5 γάμοι της Έλλης Στάη.

Όπως μας μετέφεραν άνθρωποι του περιβάλλοντός του: «Ο καπετάνιος έχει ηρεμήσει. Δεν έχει καμία σχέση με τον άνθρωπο που ξέρατε. Έκοψε τις κακές συνήθειες, σχεδόν δεν βγαίνει από το σπίτι. Είναι όμως και η γυναίκα του εξαιρετική. Μια πολύ καλή γυναίκα».

Ο εφιάλτης των πλειστηριασμών και η νέα ζωή

Ο Μιχάλης Γουλανδρής τα τελευταία χρόνια πέρασε μεγάλες φουρτούνες με αποκορύφωμα τον πλειστηριασμό τον περασμένο Σεπτέμβρη τεσσάρων ακινήτων του με πρώτη τιμή προσφοράς στα 15.520.000 ευρώ. Πρόκειται για τέσσερα πολυτελή διαμερίσματα και αριστοκρατικά ακίνητα της Αθήνας. Γι’ αυτά υπήρχαν υποθήκες και κατασχέσεις για δάνεια 28.600.000 ευρώ από την τράπεζα Πειραιώς και 2.000.000 ευρώ από τη Eurobank, τα οποία δόθηκαν την περίοδο 2006-2010.

Μιχάλης Γουλανδρής και Έλλη Στάη

Παρόλα, όμως, τα βαριά οικονομικά χτυπήματα στην αυτοκρατορία του και χάρη στην αγάπη και τη στήριξη της γυναίκας του, ο εφοπλιστής στέκεται και πάλι στα πόδια του, έχοντας κάνει ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα στους ανθρώπους που έχει επιλέξει να είναι δίπλα του. Δεν τον ενδιαφέρουν πια οι νυχτερινές κοσμικές έξοδοι, τα ξενύχτια, το αλκοόλ, τα ακριβά πούρα. έχει επιλέξει να ζει απλοϊκά και ουσιαστικά με τη γυναίκα που όπως όλα δείχνουν, του έχει αλλάξει τη ζωή.

«Η Έλλη Στάη ήταν η καταστροφή του»

Η εποχή που βλέπαμε τον εφοπλιστή αγκαλιά με την Έλλη Στάη σε κοσμικά πάρτι έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Μετά τον αποτυχημένο πρώτο του γάμου με την Ιωάννα Βότση αλλά και την μακροχρόνια σχέση του με την Όλγα Τρέμη, ο Γουλανδρής ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα μια άλλη σιδηρά κυρία της δημοσιογραφίας, την Έλλη Στάη.

Ο γάμος τους έγινε το 2008, κάτω από άκρα μυστικότητα στο δημαρχείο της Βουλιαγμένης, αλλά δεν ούτε αυτός κράτησε πολύ. Το 2012 πήραν διαζύγιο μετά από βαριές κατηγορίες και μεγάλες δικαστικές μάχες από τις οποίες κερδισμένη βγήκε η δημοσιογράφος που έφυγε πλουσιότερη με ένα αστρονομικό ποσό. Όλοι όσοι έζησαν αυτή τη σχέση από κοντά λένε πως η Στάη υπήρξε μοιραία γυναίκα στη ζωή του. Μια γυναίκα που τον κατέστρεψε οικονομικά και όχι μόνο…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share