Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σούσουρο με Έλλη Στάη: Ποιος πασίγνωστος Έλληνας ήταν ο πατέρα της; Γιατί δεν είχαν το ίδιο επίθετο;

Όλα στην φόρα!

18 Νοεμβρίου 2022 15:28
Σούσουρο με Έλλη Στάη: Ποιος πασίγνωστος Έλληνας ήταν ο πατέρα της; Γιατί δεν είχαν το ίδιο επίθετο;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η γνωστή δημοσιογράφος ‘Ελλη Στάη εδώ και πολλά χρόνια, μας κρατά συντροφιά στην ενημέρωση μας, μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Καταξιωμένη δημοσιογράφος, γνωστή για την σοβαρότητα της, έχει καταφέρει να παρουσιάσει μεγάλα κεντρικά δελτία ειδήσεων και πολιτικά γκάλοπς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το site “The Toc” ήταν δική της δημιουργία μέχρι που το πούλησε στις Αττικές Εκδόσεις.

Παρακάτω θα αναφερθούμε στην θυελλώδη ζωή της ‘Ελλης Στάη. Ποιος ήταν ο πατέρας της, ποιο είναι το πραγματικό της όνομα, γιατί είχε κόντρα με την μητέρα της!

Δείτε με την ευκαιρία κι αυτό: Τους «κάρφωσε» όλους η Έλλη Στάη: «Οι άντρες γκρινιάζανε γιατί στο τέλος...»

Λίγα λόγια για την ‘Ελλη Στάη

Η Ελλη Στάη γεννήθηκε στις 24 Μαρτίου του 1954 στην Αθήνα και η καταγωγή της είναι από τη Λευκάδα. Το πραγματικό της όνομα είναι Ελισάβετ Τσαρλαμπά και είναι κόρη του βουλευτή του Κόμματος των Φιλελευθέρων Μάρκου Τσαρλαμπά. Κατάγεται από οικογένεια ευγενών που ήταν στη λίστα του «Λίμπρο ντ’ όρο» του νησιού. Η μητέρα της ήταν η Αικατερίνη Τσαρλαμπά όπου ήταν διευθύντρια στο γραφείο του Αναστάσιου Πεπονή, που στις κυβερνήσεις Ανδρέα Παπανδρέου ήταν μεταξύ των σημαντικότερων υπουργών.

Σούσουρο με Έλλη Στάη: Ποιος πασίγνωστος Έλληνας ήταν ο πατέρα της; Γιατί δεν είχαν το ίδιο επίθετο;

Σε συνέντευξη της είχε δηλώσει:

“Μπορεί ως κορίτσι να διεκδικούσα, αλλά ήμουν και ντροπαλή. Μπορεί να έβαζα ένα στόχο και να ήταν σιωπηρός. Δεν υπήρξα αρχηγός στο σχολείο, να τους έχω όλους μαζί μου. Αυτό δεν με ενδιέφερε.Δεν ήμουν το χαϊδεμένο παιδί της οικογένειας – ήταν ο αδελφός μου ως πρωτότοκος –, διεκδικούσα και εκεί. Είχα το αίσθημα της αδικίας, γι’ αυτό και ανέπτυξα πολύ έντονα το αίσθημα της δικαιοσύνης.Στα εφηβικά μου χρόνια είχαμε πολλές προστριβές με τη μητέρα μου. Αυτή την αδυναμία του γονιού προς το παιδί, την ήθελα και εγώ. Ένιωθα αδικημένη στο συναίσθημα και την προσοχή. Σήμερα πλέον έχουμε συμφιλιωθεί με τη μητέρα μου και έχουμε μια μεγάλη σχέση αγάπης. Και, όπως αποδείχτηκε, εμένα μου έκανε τελικά καλό. Όπου δίνεις προσοχή και υπερπροστασία δεν κάνεις υποχρεωτικά το σωστό”.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share