Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τους «κάρφωσε» όλους η Έλλη Στάη: «Οι άντρες γκρινιάζανε γιατί στο τέλος...»

Τι είπε για την προσωπική της ζωή;

17 Ιουνίου 2022 12:05
Τους «κάρφωσε» όλους η Έλλη Στάη: «Οι άντρες γκρινιάζανε γιατί στο τέλος...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Έλλη Στάη ήταν καλεσμένη του Ιεροκλή Μιχαηλίδη στην εκπομπή «Δε Γκρανμάδερ» πριν έναν χρόνο σε μία συνέντευξη αρκετά διαφορετική για τη σιδηρά κυρία των ειδήσεων.

Τότε, η Έλλη Στάη είχε αναφερθεί στην προσωπική της ζωή, αλλά και τους άντρες που πέρασαν από δίπλα της.

Δείτε επίσης: Έλλη Στάη: Αυτός ήταν ο δεύτερος της σύζυγος με τον οποίο απέκτησε τον μοναχογιό της (photos)

Έλλη Στάη

«Οι άντρες γκρινιάζανε αλλά όχι για τη δουλειά μου. Γκρινιάζανε γιατί στο τέλος έφευγα. Σχεδόν πάντα έφευγα. Κουράζονται οι σχέσεις και δη όταν είσαι άνθρωπος πολύ αυτόνομος. Εγώ πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεις τη σχέση που ανανεώνεται όταν κουράζεται και διαρκεί. Και αν τη βρεις θα τη βρεις σε μεγαλύτερη ηλικία από τους νέους. Περίπου τα πλαίσιά σου τα έχεις περιγράψει, ξέρεις και το παρελθόν σου και το μέλλον. Πολλοί άνθρωποι ζουν σε συμβατικές σχέσεις και έχουν παράλληλες σχέσεις. Είναι πολύ σπάνιες οι σχέσεις που ξεκινάνε από μικρή ηλικία που δεν διαταράσσονται χωρίς να πάνε σε άλλους ανθρώπους.

Μόνο λάθη έκανα στις σχέσεις μου. Από λάθη επιλογών. Η αρχική επιλογή ήταν λάθος. Έπρεπε να μην με πιάσει ο ενθουσιασμός. Έχω κλωτσήσει πιο εύκολα την καρδάρα με το γάλα από ό,τι έπρεπε. Οι χωρισμοί είναι πάρα πολύ οδυνηρά πράγματα, γι’ αυτό και κατατάσσονται στην κατηγορία του πένθους. Στα πολύ νιάτα μου με έχουν απορρίψει. Μετά είπα δεν υπάρχει περίπτωση κανένας να μην με αποδεχτεί. Πιθανόν δεν πλησίαζα αυτούς που πιθανόν αν με απέρριπταν. Είχα πληγωθεί πολύ στα νιάτα μου. Έφτιαξα έναν μηχανισμό άμυνας. Έκανα ό,τι μπορούσα για να μην πέφτω στα πατώματα.

Ήμουν πάρα πολύ αυστηρή στη δουλειά. Η τελειομανία φέρνει ένα άγχος και στους γύρω σου. Αν με δεις στην προσωπική μου ζωή έτσι» είπε ακόμα απαντώντας για τη φήμη που έχει ότι είναι πολύ αυστηρή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share