Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023

Επικό ξέσπασμα από Λιάνα Κανέλλη! «Κάθε γ@μίκουλας που κυκλοφορεί στην πιάτσα θέλει μάζεμα…» (Video)

Τι συνέβη;

22 Μαρτίου 2023 12:01
Επικό ξέσπασμα από Λιάνα Κανέλλη! «Κάθε γ@μίκουλας που κυκλοφορεί στην πιάτσα θέλει μάζεμα…» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα επικό ξέσπασμα πριν μερικά χρόνια είχε η Λιάνα Κανέλλη, όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Μάλιστα, η ίδια με έντονο εκνευρισμό ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κάθε γ@μίκουλας που κυκλοφορεί στην πιάτσα θέλει μάζεμα.»

Τότε η γνωστή πολιτικός είχε «αστράψει και βροντήξει» κατά του πρώην πρέσβη της Βενεζουέλας! Με την ευκαιρία, δείτε την τεράστια σύνταξη που παίρνει κάθε μήνα.

«Όχι δεν έχω καμία θέση από αυτήν που μοιάζει με τη δική σας, Κάθε «γ@@@@@» που κυκλοφορεί στην πιάτσα θέλει μάζεμα. Και το λέω ευθέως. Δεν είναι όμως δουλειά κανενός να το δημοσιοποιεί, όταν είναι σε επίπεδο διπλωματικών αποστολών»

Ενώ απευθυνόμενη στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα ανέφερε: «Θα κρατήσετε όλο το καλοκαίρι τη Βουλή ανοιχτή γιατί έχετε να περάσετε άλλα 43 ή 44 μέτρα». «Ο κόσμος τώρα καταλαβαίνει ότι δεν θα πάει για μπάνιο αλλά θα πάει να πνιγεί», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο

Κροίσος η Λιάνα Κανέλλη: Οι καταθέσεις, τα 8 ακίνητα και η βίλα στην Εκάλη

Η Λιάνα Κανέλλη είναι μια από τις πιο δυναμικές γυναίκες στην Ελλάδα και, φυσικά, στον πολιτικό χώρο, με την ίδια να έχει δημιουργήσει τη δική της καριέρα μέσα, κυρίως, από τη δημοσιογραφία και την πολιτική. Οι ίδια εκτός από καταθέσεις, διαθέτει 8 ακίνητα, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και η βίλα της στην Εκάλη

Φυσικά, όπως για κάθε μητέρα, μεγάλη αδυναμία της είναι ο γιος της.

Λιάνα Κανέλλη: Η βίλα στην Εκάλη για την οποία κατηγορήθηκε και η απάντησή της

Η Κανέλλη, επίσης, έχει κατηγορηθεί για τη βίλα, που κατέχει στην Εκάλη. Η ίδια είχε δώσει τη δική της απάντηση προ ετών στο περιοδικό Crash, εξηγώντας πως αγόρασε το σπίτι από μια συμμαθήτρια της μητέρας της αντί 90 εκ. δραχμών με δάνειο:

«Αγόρασα το σπίτι από μία συμμαθήτρια της μητέρας μου ,που ήθελε να μετακομίσει. Το αγόρασα 90.000.000 δραχμές με δάνειo, το οποίο ξεχρέωσα τον περασμένο μήνα», λέει χαρακτηριστικά και στη συνέχεια κατηγορεί όσους συνδέουν τον τόπο διαμονής με την «ιδεολογία»:

Λιάνα Κανέλλη βίλα Εκάλη

«Ο τόπος του σπιτιού προδιαγράφει την πολιτική σκέψη; Δεν υπάρχει ΚΥΠατζής στο Πέραμα, καθίκι στο Κολωνάκι και σταλινικός στην Βουλιαγμένη;» αναρωτιέται και στη συνέχεια εξηγεί από που προήλθε το όνομα Εκάλη:

«Η Εκάλη, πήρε το όνομα της από μια γριά, καθώς ο Θησέας, πηγαίνοντας προς τον Μαραθώνα για να πιάσει τον ταύρο, βρήκε καταφύγιο στην καλύβα μιας γριάς, την οποία λέγανε Εκάλη. Η γριά του υποσχέθηκε πως θα έκανε θυσία για να πετύχει η αποστολή του και γυρνώντας ο Θησέας από τον Μαραθώνα, θέλησε να βρει και πάλι την γριά, η οποία όμως είχε πεθάνει. Προς τιμήν της ανήγειρε το ιερό του Εκάλειου Διός» εξηγεί η βουλευτής του ΚΚΕ

Σύμφωνα με το πόθεν έσχες της Λιάνας Κανέλλη, η ίδια έχει στην κατοχή της 8 ακίνητα, αλλά και εισοδήματα ύψους 84.700 ευρώ.

Πόθεν έσχες Λιάνας Κανέλλη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share