Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023

Η μοναδική της επιθυμία: Αυτό ζήτησε η Αθηνά Τσιλύρα από τον Σπύρο Παπαδόπουλο για να του δώσει διαζύγιο

Αποκάλυψη-βόμβα!

22 Μαρτίου 2023 09:42
Η μοναδική της επιθυμία: Αυτό ζήτησε η Αθηνά Τσιλύρα από τον Σπύρο Παπαδόπουλο για να του δώσει διαζύγιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος πριν μερικά χρόνια αποφάσισε να χωρίσει από την Αθηνά Τσιλύρα, ωστόσο έπρεπε από κοινού να διευθετήσουν τα περιουσιακά. Η γνωστή ηθοποιός είχε μια και μοναδική επιθυμία για να του δώσει διαζύγιο. Τι του ζήτησε; Παράλληλα, δείτε ποια είναι η τωρινή του σύντροφος.

Το διαζύγιο και το πλήγμα με το σπίτι του Σπύρου Παπαδόπουλου στην Βάρκιζα

Συναινετικό ήταν το διαζύγιο με την πρώην, πλέον, σύζυγο του Αθηνά Τσιλύρα έπειτα από 25 χρόνια έγγαμου βίου, το οποίο και βγήκε το 2017.

Παρά τις διαφωνίες που υπήρχαν σχετικά με το μοίρασμα της μεγάλης κοινής περιουσίας, ειδικά για το σπίτι στην Βάρκιζα, οι δυο τους αποφάσισαν να μην δημιουργήσουν εντάσεις και να αφήσουν το δικαστήριο να αποφανθεί ποιος θα πάρει τι.

διαζύγιο Σπύρου Παπαδόπουλου και Αθηνάς Τσιλύρα

Στο δικαστήριο άφησαν και την απόφαση σχετικά με την διατροφή που θα δίνει ο παρουσιαστής στην ηθοποιό, η οποία δεν είναι ευκαταφρόνητη, αφού απορρέει από τα – υψηλά – εισοδήματα του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Σύμφωνα με το περιοδικό Χάι, «Τα εισοδήματα του Σπύρου είναι ιδιαίτερα ψηλά γι’ αυτό και με βάση αυτά αποφασίστηκε το ποσό που πρέπει να δίνει στην πρώην σύζυγό του» σε μηνιαία βάση, μια δήλωση που αποδίδει σε άνθρωπο του κύκλου τους.

Όπως αποκάλυψε η ίδια πηγή το περιβόητο σπίτι στην Βάρκιζα το ήθελαν και οι δυο, ωστόσο, ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποφάσισε να το αφήσει στην πρώην σύζυγο του και να μην πιέσει την κατάσταση. Το εν λόγω σπίτι είναι νεόδμητο, άκρως εντυπωσιακό και αρκετά μεγάλο. Ήταν το μεράκι του παρουσιαστή και ηθοποιού, αφού μεγάλωσε σε μια οικογένεια χωρίς ανέσεις. Τελικά, έμελλε να φύγει από τα χέρια του…

«Η μητέρα του γιου μου είναι...»: Άκρως αποκαλυπτικός ο Σπύρος Παπαδόπουλος!

Σε συνέντευξή του ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν άκρως αποκαλυπτικός και μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε, αλλά και για τη μητέρα του γιου του, Αθηνά Τσιλύρα.

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος έδωσε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, από την οποία βγήκε νικητής. «Μου έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου και είδα πιο καθαρά τα πράγματα. Πρέπει να χαιρόμαστε την κάθε μέρα, να ρουφάμε την κάθε στιγμή της, και να δίνουμε σάρκα και οστά στα όνειρά μας!»

Και πρόσθεσε πως: «πέρασα πολλά χρόνια χωρίς να σταματώ, χειμώνα και καλοκαίρι, έχοντας στο μενού και σίριαλ και γυρίσματα. Μεγαλώνω, λιγοστεύουν τα καλοκαίρια μου, και θέλω να τα περνάω κάνοντας διακοπές, απολαμβάνοντας με τον γιο μου τις βόλτες με την βάρκα μου, τους φίλους μου, τους δικούς μου ανθρώπους, τον ήλιο, τη θάλασσα».

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος με τη μητέρα του γιου του

Αναφερόμενος στην σύζυγό του, Αθηνά Τσιλύρα, η οποία επίσης πέρασε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, λέει: «Η Αθηνά είναι από τους ανθρώπους που αγαπώ πιο πολύ στη ζωή μου, είναι η μητέρα του γιου μου. Πάλεψε και είναι όρθια, προχωρά μπροστά και καταφέρνει ισχυρές νίκες».

Όσο για τον γιο του; Καμαρώνει από περηφάνια, λέγοντας: «Όταν προέκυψε το σοβαρό θέμα με την υγεία μου, τον έπιασα και του τα είπα όλα. Καθαρά. Και ήταν δίπλα μου “σπαθί”. Είναι το μεγάλο καμάρι μου ο γιος μου. Το πιο ακριβό, αλλά και το πιο ξεχωριστό δώρο της ζωής μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share