Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γύρισε «σελίδα» μετά την Νικολέτα Κοτσαηλίδου: Αυτή είναι η πιτσιρίκα συνοδός του Σπύρου Παπαδόπουλου (photos)

Ποια είναι η νέα μελαχρινή καλλονή στο πλευρό του;

4 Σεπτεμβρίου 2022 13:46
Γύρισε «σελίδα» μετά την Νικολέτα Κοτσαηλίδου: Αυτή είναι η πιτσιρίκα συνοδός του Σπύρου Παπαδόπουλου (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις, ακόμη πιο σπάνια μιλά για την προσωπική του ζωή. Πρόσφατα, όμως, ο Σπύρος Παπαδόπουλος πέρασε το κατώφλι του Θεάτρου Άλσος χαμογελαστός, ευδιάθετος, και μάλιστα με παρέα.

O Σπύρος Παπαδόπουλος είχε στο πλευρό μια εντυπωσιακή μελαχρινή γυναίκα, με την οποία έδειχναν να έχουν οικειότητα μεταξύ τους και να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου, σύμφωνα με ανθρώπους που βρίσκονταν στον χώρο εκείνο το βράδυ, που συνεχίζουν λέγοντας ότι δεν… χάρηκαν ιδιαίτερα όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία του φακού βγαίνοντας.

Δείτε επίσης: «Από ένα σημείο και μετά ένιωσα...» - Η σπάνια εξομολόγηση του Σπύρου Παπαδόπουλου για τις σχέσεις του (Video)

νέα συνοδός Σπύρου Παπαδόπουλου

Όπως φαίνεται και στα φωτογραφικά στιγμιότυπα, έφυγαν μαζί μετά το τέλος της παράστασης με τη μηχανή του ηθοποιού, αποφεύγοντας να δώσουν αφορμές για σχόλια.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Σπύρο Παπαδόπουλο με γυναικεία συντροφιά δύο χρόνια μετά τον χωρισμό του από τη Νικολέττα Κοτσαηλίδου, με την οποία διατηρούν άψογες σχέσεις και θα συνεργαστούν την ερχόμενη σεζόν στη σειρά της ΕΡΤ1 «Κάνε ότι κοιμάσαι».

σπύρος παπαδόπουλος συνοδός

Ένα τέρας για τον Σπύρο Παπαδόπουλος: Δείτε τι αμαξάρα οδηγεί!

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες ο Σπύρος Παπαδόπουλος μετά τις ιδιαίτερες χορευτικές του κινήσεις στην εκπομπή του «Στην Υγειά μας».

Ωστόσο, αυτό αποτελεί παρελθόν, αφού ο γνωστός παρουσιαστής ήρθε ξανά στο προσκήνιο λόγω της νέας αγοράς που έκανε.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος λοιπόν αγόρασε ένα πραγματικό θηρίο. Μια γιαπωνέζικη "δύναμη"

Ο λόγος για το Nissan Juke με πετρελαιοκινητήρα 1,5 dCi απόδοσης 110 ίππων.

Εκτός του μαύρου χρώματος φαίνεται πως το crossover μοντέλο της Nissan έχει εξοπλιστεί με αρκετά στοιχεία εξατομίκευσης, όπως διακοσμητικά σε προβολείς, καθρέπτες και άλλα.

Να σημειωθεί, ότι η παράδοση του μοντέλου στον παρουσιαστή έγινε από την εταιρεία Nissan Χαλκιάς στην Καλλιθέα, που αποτελεί έναν από τους παλαιότερους αντιπροσώπους της φίρμας στην Ελλάδα.

Το ποσό που φέρεται να έδωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν φαίνεται να ξεπερνά τα 23.000 ευρώ.

Η παρουσίαση του νέου αυτοκινήτου του Σπύρου Παπαδόπουλου:

Ένα τέρας για τον Σπύρο Παπαδόπουλος: Δείτε τι αμαξάρα οδηγεί!



 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share