Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη «βόμβα» για τον Νίκο Σεργιανόπουλο: «Έκοψε το λαρύγγι του και συνέχισε να...»

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

22 Μαρτίου 2023 09:31
Αποκάλυψη «βόμβα» για τον Νίκο Σεργιανόπουλο: «Έκοψε το λαρύγγι του και συνέχισε να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Καταπέλτης» ήταν η εισαγγελέας του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών για την υπόθεση της δολοφονίας του δημοφιλούς ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου το 2008. Μάλιστα δε δίστασε να κάνει και μια αποκάλυψη «βόμβα» για τον δράστη, αναφέροντας πως πρώτα έκοψε το λαρύγγι του ηθοποιού και μετά συνέχισε να τον μαχαιρώνει!

Τότε είχε προτείνει την ενοχή του κατηγορούμενου χωρίς τα ελαφρυντικά που του είχαν αναγνωριστεί πρωτοδίκως, με αποτέλεσμα ο Γεωργιανός να αντιμετωπίσει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης. Η εισαγγελέας, ήταν κατηγορηματική στην ενοχή του Γεωργιανού Δαβίδ Μουρτινέλι για την δολοφονία του ηθοποιού και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήθελε να τον εξοντώσει». Με την ευκαιρία σε αυτόν κατέληξε η τεράστια περιουσία του Νίκου Σεργιανόπουλου 14 χρόνια μετά τον θάνατό του.

Στην αγόρευση της, η εισαγγελέας υποστήριξε πως τα χτυπήματα που δέχθηκε ο Νίκος Σεργιανόπουλος οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο Γεωργιανός ήθελε να τον σκοτώσει και ανέφερε χαρακτηριστικά:

δολοφονία Νίκου Σεργιανόπουλου

«Πρώτα έγινε η διατομή του λάρυγγα και μετά ακολούθησαν τα υπόλοιπα τραύματα. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην βοά για την βιαιότητα αυτού του εγκλήματος», ενώ αμφισβήτησε τον ισχυρισμό της υπεράσπισης ότι ήταν έγκλημα πάθους, υποστηρίζοντας πως «η ψυχραιμία και οι ιδιαίτερες ικανότητες με τις οποίες ο κατηγορούμενος απασφάλισε την πόρτα καθώς και η αγωνιώδης προσπάθεια του να καταληστέψει το θύμα, δεν συνδέονται με ένα άτομο που δεν ήξερε τι έκανε».

Στη συνέχεια, η εισαγγελέας αποκάλεσε τον Γεωργιανό δολοφόνο ως μια «επικίνδυνη προσωπικότητα» που είχε ως πρόθεση να σκοτώσει τον Νίκο Σεργιανόπουλο για να τον ληστέψει, ενώ παράλληλα υποστήριξε πως εκδίδονταν συνεχώς στην πλατεία Βικτωρίας και τον χαρακτήρισε «περιθωριακός».

«Βόμβα» από Φιλαρέτη Κομνηνού: «Ο Νίκος Σεργιανόπουλος άρχισε να...»

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε συνέντευξη η Φιλαρέτη Κομνηνού. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για το γιο της, Γιώργο Παπαγεωργίου, τη Δανάη Μιχαλάκη, αλλά και τον Νίκο Σεργιανόπουλο, ρίχνοντας «βόμβα» για τη ζωή του.

«Ο πατέρας μου, αστυνομικός, δεν αντιμετώπισε καθόλου ψύχραιμα το ότι πήγαινα στη δραματική σχολή του ΚΘΒΕ. Ήρθε στη σχολή, όπου εγώ πήγαινα κρυφά επί ενάμιση χρόνο, και μου είπε “εγώ σε σπούδασα για να γίνεις θεατρίνα;”. Ένιωσα την απογοήτευση στο βλέμμα του, μην τυχόν και δεν κάνω οικογένεια, αλλά εγώ πολύ γρήγορα παντρεύτηκα κι έκανα τον Γιώργο», είπε αρχικά η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Η Φιλαρέτη Κομνηνού είπε στη συνέχεια: «Έχω ένα πολύ ισχυρό σύστημα αυτοάμυνας, δεν χαλαλίζω τον αυτοσεβασμό μου για την καριέρα ή ένα ρόλο. Το 2013 είχα απαντήσει ότι απεχθάνομαι την παιδεραστία και δεν συγχωρώ τους ανθρώπους που μεταλλάσσονται από την εξουσία. Οι άνθρωποι που παίρνουν εξουσία τρελαίνονται, όχι μόνο στο θέατρο. Ένας βιαστής δεν βιάζει από ερωτική επιθυμία, αλλά για να ασκήσει εξουσία».

Για τον γιο της, Γιώργο Παπαγεωργίου, αλλά και τη νύφη της, Δανάη Μιχαλάκη, η Φιλαρέτη Κομνηνού είπε: «Ο Γιώργος είναι η χαρά της ζωής, ένα πλάσμα που χαίρεσαι να ζεις, να δουλεύεις και να κουβεντιάζεις μαζί του. Αυτό που με συγκινεί περισσότερο είναι όταν έρχονται συνάδελφοι και μου λένε “τι παιδί είναι αυτό, τι πλάσμα είναι αυτά”, εκεί λιώνω.

Η Δανάη είναι τόσο όμορφο πλάσμα, τόσο καλοσυνάτο, ένα λουλούδι. Χαίρεσαι να τη βλέπεις και κάνει το γιο μου ευτυχισμένο. Την αγαπώ τη Δανάη! Εγώ είμαι έτοιμη για το ρόλο της γιαγιάς, μήπως να το θυμίσεις στα παιδιά;».

Τέλος, αναφέρθηκε στον Νίκο Σεργιανόπουλο και όπως είπε χαρακτηριστικά, ήταν ένας άνθρωπος που μόνο τρυφερότητα μπορεί να σου βγάλει.

«Είχαμε κρατήσει επαφές, αλλά τον αισθανόμουν να ενδίδει στα πάθη του και να βουλιάζει. Τον Νίκο μόνο με τρυφερότητα μπορούσες να τον αντιμετωπίσεις, το πάθος του ήταν αυτοκαταστροφικό, κατέστρεφε τον εαυτό του με το ποτό ή με οτιδήποτε άλλο, δεν έκανε κακό στους άλλους. Ήταν βουτηγμένος στις ενοχές», είπε κλείνοντας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share