Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023

«Έγραφαν χυδαία πράγματα...» - Σάλος με τις αποκαλύψεις για την Ρούλα Κορομηλά από την Αναστασία Τσιλιμπίου (Video)

«Με τσαντίζει...»

21 Μαρτίου 2023 13:07
«Έγραφαν χυδαία πράγματα...» - Σάλος με τις αποκαλύψεις για την Ρούλα Κορομηλά από την Αναστασία Τσιλιμπίου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο The 2Night Show φιλοξενήθηκε η ηθοποιός Αναστασία Τσιλιμπίου και, μεταξύ άλλων, απάντησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την εμφάνισή της στο Ρουκ Ζουκ και τον λόγο πο στενοχωρήθηκε. Ενώ, κόλαφος ήταν η απάντηση της Ρούλας Κορομηλά στον Πάνο Μιχαλόπουλο, μετά από όσα υπονόησε ο ηθοποιός για την πρώην σύζυγό του.

Συγκεκριμένα, η Αναστασία Τσιλιμπίου δήλωσε: «Στενοχωρήθηκα γιατί δεν απάντησα σωστά σε μία ερώτηση για τη Ρούλα Κορομηλά, έγραφαν χυδαία πράγματα. Στην προηγούμενή μας συνέντευξη το 2019 σχολίασαν από κάτω. Είναι αυτή η έλλειψη παιδείας και σεβασμού που με τσαντίζει. Και αυτή η αδικία. Κι αν ήταν η κόρη τους στη θέση μου, κι έλεγαν χυδαιότητες για την κόρη τους, θα σκότωναν κόσμο. Συγγνώμη που το λέω έτσι».

«Τώρα πια απαντάω με χιούμορ σε τέτοια σχόλια. Δεν ασχολούμαι. Απλά για να μην είμαστε καλοί με όλους; Να μη δίνουμε αγάπη μεταξύ μας…» κατέληξε η Αναστασία Τσιλιμπίου.

«Τσακώθηκα μαζί της για τα χρήματα...» - «Βόμβα» για τη Ρούλα Κορομηλά από κορυφαίο πρόσωπο της showbiz

Η Ρούλα Κορομηλά έχει περάσει ουκ ολίγα στην τηλεόραση στη διάρκεια μιας πορείας πολλών ετών, με γνωστό πρόσωπο της showbiz να αποκαλύπτει το λόγο, που είχαν τσακωθεί.

Συγκεκριμένα, τους λόγους των καβγάδων του στο παρελθόν τόσο με την Ελένη Μενεγάκη όσο και με τη Ρούλα Κορομηλά αποκάλυψε ο Τρύφων Σαμαράς.

Μιλώντας στον Alpha, ο κομμωτής των διασήμων αποκάλυψε ιστορίες από το παρελθόν του και συγκεκριμένα για τους τσακωμούς του με τις μεγάλες κυρίες της showbiz, δηλαδή τη Ρούλα Κορομηλά και την Ελένη Μενεγάκη.

Ο λόγος... των κομμωτικών καβγάδων

«Έχω τσακωθεί σχεδόν με όλες τις διάσημες που έχω χτενίσει. Και με τη Ρούλα Κορομηλά και με την Ελένη Μενεγάκη», ανέφερε αρχικά ο Τρύφων Σαμαράς, με πασίγνωστο ηθοποιό να σχετίζεται με τις δύο.

«Παλιά είχα δώσει στην Ελένη Μενεγάκη ένα ποστίς να το βάλει κάπου και δεν μου το έδωσε ποτέ πίσω. Μετά δεν της μιλούσα, αλλά, εντάξει, αυτά είναι χαζά πράγματα», πρόσθεσε ο κομμωτής.

Αναφερόμενος στη Ρούλα Κορομηλά, είπε τσακώθηκε μαζί της «διότι ενώ χτένιζα εκείνη άλλαξα εκπομπή και πήγα αλλού γιατί θα έπαιρνα περισσότερα χρήματα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share