Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κόλαφος η Τζούλη Αγοράκη: «Ο Αντώνης Κανάκης ήταν τόσο χυδαίος που αναγκάστηκα...»

Σάλος με τις αποκαλύψεις για τον παρουσιαστή

21 Μαρτίου 2023 12:48
Κόλαφος η Τζούλη Αγοράκη: «Ο Αντώνης Κανάκης ήταν τόσο χυδαίος που αναγκάστηκα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κόλαφος ήταν πριν καιρό η Τζούλη Αγοράκη, η οποία «κατακρεούργησε» τον Αντώνη Κανάκη, αποκαλύπτοντας, πως σε στιγμή που ήταν μαζί του, ο λόγος του ήταν τόσο χυδαίος που αναγκάστηκε να πάρει θέση.

Την ώρα που οι αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο είχαν πάρει μορφή χιονοστιβάδας, η Τζούλη Αγοράκη είχε γράψει ένα μακροσκελές κείμενο με τίτλο «Μια πολύ βρώμικη Αρβύλα -Γεμάτη σεξισμό και χυδαιότητα», στο οποίο αποκάλυπτε τι συνέβη όταν βρέθηκε στο ίδιο τραπέζι με τον Αντώνη Κανάκη.

Η δημοσιογράφος και συγγραφέας γράφει χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα bovary.gr:

«Πάει περισσότερο από δεκαετία που βρέθηκα σε ένα κοινό τραπέζι με τον Κανάκη, είχε έρθει μόλις από Θεσσαλονίκη, ήρθε αργοπορημένος, παρήγγειλε το φιλέτο του, έλεγε τα χωρατά του, γελούσε και κάποια στιγμή βλέπει όρθιες κάτι νόστιμες κοπελίτσες και αρχίζει τα χυδαία και σεξιστικά αστεία, αδιαφορώντας για εμάς που ήμασταν στο τραπέζι.

Τζούλη Αγοράκη και Αντώνης Κανάκης

Ήταν τόσο χυδαίος ο λόγος του, που αναγκάστηκα να τον συνετίσω, γιατί η βραδιά είχε πάρει μια δυσάρεστη τροπή. Και τότε με κοιτάει με ύφος μπλαζέ και περιπαιχτικό και μου λέει με τη θεσσαλονικιώτικη αξάν του: “Κούκλα μου μάλλον θα έχεις πολύ καιρό να κάνεις σεξ”. Το είπε ακόμα πιο χυδαία» σημειώνει η Τζούλη Αγοράκη.

«Μπορεί ο άνθρωπος να έχει δεκάδες αρετές, αλλά στο δικό μου μυαλό έτσι κλείδωσε. Για μένα, αυτός και η κομπανία του έχουν μια κοινή αισθητική. Δεν τα βάζω βέβαια στο ίδιο τσουβάλι. Άλλο πράγμα λέω σεξιστικά αστεία και άλλο ανεβάζω πορνογραφικό υλικό.

Αλλά αδυνατώ να πιστέψω την πλήρη άγνοιά τους… επί του θέματος. Νομίζω, μαζί σαν ψηφιδωτό ο ένας δίπλα στον άλλο συνθέτουν αυτό το μωσαϊκό του “Ελληνάρα”, που ενώ τεντώνει το χέρι του και τόσο φτάνει, κάνει ένα άλμα και αρπάζει άτσαλα ό,τι βρει μπροστά του, λερώνοντας το» καταλήγει, μεταξύ άλλων η Τζούλη Αγοράκη.

Ξέσπασμα Φαίης Σκορδά κατά Αντώνη Κανάκη: «Είναι δυνατόν να...»

Για τον Αντώνη Κανάκη απάντησε η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής της, ενώ αναφέρθηκε και στο αιχμηρό κείμενο που έγραψε ο δημοσιογράφος Χρήστος Νικολαΐδης.

«Στις τραγωδίες δεν μπορεί να υπάρξει ψυχραιμία, ζούμε μια τραγωδία και από όλες τις πλευρές δεν υπάρχει ψυχραιμία. Ακούγοντας αυτόν τον άνθρωπο τώρα που είναι δημοσιογράφος, από την Θεσσαλονίκη. Δεν είναι δημοσιογράφος του γραφείου, είναι ένας δημοσιογράφος που είναι εκεί και έκανε μια ανατριχιαστική περιγραφή εικόνας.

Έβγαλε στο φως της δημοσιότητας ρεπορτάζ και πράγματα που δεν γνωρίζαμε για να τα μάθουμε. Αυτή είναι η δουλειά των δημοσιογράφων, αισθάνθηκε ότι έπρεπε να απαντήσει», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη Σκορδά είπε στη συνέχεια: «Είναι δυνατόν ο Κανάκης να τους βάζει όλους στο ίδιο καζάνι, όταν στην εκπομπή του παίζει αυτά τα ρεπορτάζ; Πολλές φορές μπορεί να μη λέμε ονόματα αλλά έπαιξαν συγκεκριμένα πρόσωπα, συγκεκριμένα αποσπάσματα.

Υπάρχουν δημοσιογράφοι 30, 50, 60 ετών μέσα στο κρύο και τη ζέστη με το μικρόφωνο, συναισθηματικά φορτισμένοι που πρέπει να βγάλουν την είδηση. Υπάρχουν παρουσιαστές, σχολιαστές όλοι δημοσιογράφοι. Και εγώ δημοσιογράφος θα μπορούσα να λέγομαι, αλλά ντρέπομαι. Ντράπηκα να ζητήσω αυτόν τον τίτλο, από ντροπή δεν το έκανα».

Πυρ και μανία η Φαίη Σκορδά: «Δε θα έπρεπε να υπάρχετε...»

Η Φαίη Σκορδά ξεκίνησε τη σημερινή (7/3) την εκπομπή της στο «Πρωινό μας» έχοντας αρκετά να πει, με αφορμή όσα σχολιάζονται για την τηλεόραση και τη δράση ορισμένων δημοσιογράφων, μετά την τραγωδία των Τεμπών.

Στην εκπομπή αυτή και με αφορμή το θέμα των τραγουδιστών που επέλεξαν να δουλέψουν αυτό το Σαββατοκύριακο, η Φαίη Σκορδά, που δεν είχε κρύψει και νωρίτερα τη θλίψη της, ξέσπασε εναντίον όλων όσοι σχολιάζουν τους καλλιτέχνες και χάνουν την ουσία της τραγωδίας.

Το «ξέσπασμα» της Φαίης Σκορδά

«Καταλαβαίνετε τι κάνει η τηλεόραση; Πραγματικά μέσα από την καρδιά μου το λέω, είναι το πώς αγγίζεις αυτά τα θέματα. Γι’ αυτό επιμένω και ξαναλέω ότι πρέπει να γίνονται δημοσιογραφικά. Είναι κάποια θέματα που παρότι είναι στο αίμα μας και αγγίζουν όλη την κοινωνία και παρότι δεν μπορείς να τα ξεπερνάς… Και εμείς χθες παίξαμε κι άλλα θέματα στην εκπομπή, είναι ο τρόπος που το κάνεις, φαίνεται στα μάτια του άλλου, τελεία και αν προσβάλλεις.

Πρέπει να υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλαίσιο. Το πλαίσιο για μένα είναι του δελτίου. Τελείωσε. Δεν μπορείς από τη μία να είναι αυτό, και από την άλλη να μπαίνουν οι τραγουδιστές και οι ηθοποιοί. Δεν είναι ωραίο, δεν υπάρχει μέτρο για το πένθος και τον πόνο του άλλου. Δεν μπορείς να μετατοπίζεις αυτό που είναι τόσο σοβαρό και πρέπει να σιωπούμε σε κάτι άλλο που αφορά στο lifestyle και αν πήγε ο Τσαλίκης να τραγουδήσει.

Παραμένει το γεγονός ότι έφυγαν τόσα παιδιά και άνθρωποι και εμείς συζητάμε επειδή τέλειωσαν τα θέματα γύρω γύρω για τους τραγουδιστές και τους ηθοποιούς που πήγαν να τραγουδήσουν, λες και αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν στεναχωρηθεί. Λες και η Πάολα πήγε να τραγουδήσει, αλλά λες και είναι κακιά γυναίκα και δεν στενοχωρέθηκε για τα παιδιά; Αλλάζουμε το θέμα, την ουσία. Γι’ αυτό κάποια πράγματα είναι μόνο για τα δελτία ειδήσεων και για συγκεκριμένους δημοσιογράφους, γιατί υπάρχουν και κάποιοι… που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν», τόνισε η Φαίη Σκορδά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share