Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η άγνωστη περιπέτεια της Έλλης Στάη: «Δεν μπορεί να καταλάβει κανείς αυτό που έπαθα...»

Η προσωπική εξομολόγηση της παρουσιάστριας

19 Μαρτίου 2023 12:27
Η άγνωστη περιπέτεια της Έλλης Στάη: «Δεν μπορεί να καταλάβει κανείς αυτό που έπαθα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχουμε συνηθίσει την Έλλη Στάη ως μια «Σιδηρά Κυρία» της τηλεόρασης, ωστόσο η ίδια έχει παρουσιάσει πρόσφατα και μια πιο ανθρώπινη πλευρά, εκφράζοντας τις ανασφάλειές της.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια που έχει αφήσει το στίγμα της στην ενημέρωση, έδωσε μια σπάνια συνέντευξη στην Νίκη Λυμπεράκη και την εκπομπή «Μεγάλη εικόνα», μιλώντας για τη δημοσιογραφία, τη θέση των γυναικών στην κοινωνία, την κοινωνική και την προεκλογική επικαιρότητα, έως την επιτυχημένη διαδρομή της, τους μεγάλους σταθμούς της καριέρας της, τους ανθρώπους που γνώρισε και συνεργάστηκε αλλά και τις προσωπικές αναζητήσεις σε διάφορες φάσεις της ζωής της, σχολιάζοντας σε άλλη περίπτωση τους άνδρες της ζωής της.

Η εξομολόγηση για τις ανασφάλειές της

Οι δυο δημοσιογράφοι συναντήθηκαν στον Εθνικό Κήπο στον οποίο η Έλλη Στάη συνηθίζει να αθλείται σχεδόν καθημερινά. Παράλληλα αποκαλύπτει και πιο προσωπικές πτυχές της.

«Η ματαιοδοξία είναι μέσα στην ανθρώπινη φύση, αλλά θέλει ζύγισμα. Μπορεί να ξεπεράσει τα όριά της πάρα πολύ εύκολα. Δεν νομίζω ότι τα ξεπέρασα ποτέ. Αν κάτι είχα στη ζωή μου ήταν αυτή η ισορροπία και η δυνατότητα να ζήσω εκτός φώτων. Δεν νομίζω ότι στη ματαιοδοξία την έχω πατήσει. Σε άλλα πράγματα πιθανότατα.

Στην ανασφάλεια τη συναισθηματική που είχα πάντα και που κανείς δεν μπορεί να την καταλάβει, την έχω πατήσει. Δηλαδή ψάχνοντας την ασφάλεια στο συναίσθημα από τους άλλους, μπορεί να έχω κάνει και πολλές λάθος επιλογές».

Φαίη Κουτζούκου: Η άγνωστη νύφη της Έλλης Στάη - Η καταγωγή και η δουλειά της συζύγου του γιου της παρουσιάστριας

Η Έλλη Στάη έχει πάντοτε σαν κόρη οφθαλμού το γιο της, Μάρκο Κατσίμη, που είναι παντρεμένος με την Φαίη Κουτζούκου, για την οποία ωστόσο δεν έχουν γίνει πολλά γνωστά στη δημοσιότητα.

Αυτό που ξέρουμε, βέβαια, είναι, ότι η Φαίη Κουτζούκου είναι η γυναίκα που έχει επιλέξει να έχει ο γιος της Έλλης Στάη, Μάρκος Κατσίμης, στη ζωή του, έχοντας κάνει δύο φορές γιαγιά την πασίγνωστη παρουσιάστρια.

Η Φαίη είναι η κόρη της γνωστής δικηγόρου και νομικής συμβούλου του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Βένιας Παπαθανασοπούλου. Αυτό βέβαια είναι ένα από τα επιτεύγματα της μητέρα της νύφης αφού το βιογραφικό της είναι ιδιαίτερα πλούσιο. Η Φαίη Κουτζούκου από τη μεριά της είναι Διαχειρίστρια Προγραμμάτων στο Ίδρυμα Μποδοσάκη. Το 2013 συμμετείχε στη διαχείριση του Προγράμματος Επιχορήγησης ΜΚΟ στην Ελλάδα «Είμαστε όλοι Πολίτες» των EEA Grants. Το τελευταίο διάστημα συμμετέχει στη ΜΚΟ «Solidarity Now», σκοπός της οποίας είναι να βοηθά και να υποστηρίζει όλους όσους έχουν επηρεαστεί από την οικονομική και ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα.

Έλλη Στάη και το ζευγάρι

Η σύζυγος του Μάρκου Κατσίμη έχει εμπειρία στο στρατηγικό σχεδιασμό και τη διαχείριση δωρεών και κοινωφελών προγραμμάτων, στην έρευνα και αξιολόγηση μη-κερδοσκοπικών οργανισμών, στην ανεύρεση δωρητών και χρηματοδοτικών προγραμμάτων, στη διοργάνωση εκδηλώσεων και παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας.

Η Φαίη είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών (LL.M. & M.A.) από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας (USC) και το Πανεπιστήμιο Goldsmiths του Λονδίνου.

Το «Πάτερ Ημών» που... δεν ήξερε ο γιος της Έλλης Στάη

H Έλλη Στάη έλαμψε δίπλα στον γαμπρό γιο της, στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας Καλυβίων, πριν από μια πενταετία. Ο Μάρκος Κατσίμης παντρεύτηκε την αγαπημένη του Φαίη Κουτζούκου σε μια λιτή τελετή που, όμως, πολλοί παρευρισκόμενοι έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις ενδυματολογικές τους επιλογές.

Φαίη Κουτζούκου και Μάρκος Κατσίμης

Στο Happy Day έπαιξαν πλάνα από την άφιξη των καλεσμένων, αλλά και από το Μυστήριο. Εκεί, λοιπόν, είδαμε την Έλλη Στάη να δίνει συμβουλές στους νεόνυμφους, ενώ ο Μάρκος Κατσίμης βίωσε μια δύσκολη στιγμή. Ο γαμπρός δεν είχε διαβάσει καλά και στο «Πάτερ Ημών» δεν μπόρεσε να ψελλίσει ούτε λέξη!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share