Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Δραματικές ώρες για τον Βασίλη Καρρά: «Αφήστε με, έχασα το παιδί μου...»

Οι δύσκολες στιγμές του τραγουδιστή

19 Μαρτίου 2023 11:14
Δραματικές ώρες για τον Βασίλη Καρρά: «Αφήστε με, έχασα το παιδί μου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βασίλης Καρράς έχει περάσει πολλές όμορφες, αλλά και δύσκολες στιγμές στη ζωή του, με ένα θάνατο να έχει συγκλονίσει τον ίδιο και τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο τραγουδιστής είχε «βυθιστεί» στο πένθος, όταν έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη, τον οποίο εκείνος είχε σαν γιο του.

«Αφήστε με. Έχασα τον γιο μου, έχασα το παιδί μου» δήλωσε με σπαρακτικό τρόπο ο Βασίλης Καρράς στο Star, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη.

Ο Βασίλης Καρράς ήταν συντετριμμένος και δεν θέλησε να πει τίποτα παραπάνω. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί τόσο στην πίστα, όσο και δισκογραφικά.

Ανησυχία για τον Βασίλη Καρρά - «Τον έβλεπα να καταρρέει...» (video)

Για τον φίλο της Βασίλη Καρρά είχε μιλήσει πρόσφατα σε συνέντευξη που παραχώρησε η στιχουργός Εύη Δρούτσα. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή δημιουργός αναφέρθηκε στο σχόλιο που είχε κάνει για τα κιλά του Βασίλη Καρρά, αναφέροντας: «Όταν βλέπεις έναν φίλο σου να κινδυνεύει, του την «λες». Αυτό που έβλεπα ήταν τον φίλο μου να καταρρέει».

«Πολλοί από αυτούς που έχω «φτιάξει» δεν με παίρνουν ούτε για χρόνια πολλά. Μόνο ο Πασχάλης Τερζής με έπαιρνε τηλέφωνο στις δύσκολες στιγμές μου, οποιαδήποτε ώρα και μέρα» εξομολογείται η Εύη Δρούτσα.

«Δεν περίμενα ούτε ήθελα να με πάρει κάποιος και να προσφερθεί να με βοηθήσει, αν και μία κίνηση έκανε μία μεγάλη τραγουδίστρια. Μία απλή κίνηση, αλλά την έκανε χωρίς να το ξέρω. Ήταν η Άντζελα Δημητρίου και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου», αποκαλύπτει αμέσως μετά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share