Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αδιανόητο ξέσπασμα από την Κατερίνα Καινούργιου - «Όχι ρε γελοίε, δεν λιώνω εύκολα»

Ποιός την είδε και δεν την φοβήθηκε

16 Μαρτίου 2023 14:37
Αδιανόητο ξέσπασμα από την Κατερίνα Καινούργιου - «Όχι ρε γελοίε, δεν λιώνω εύκολα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε σε κακεντρεχές σχόλιο που έλαβε στο twitter. Η παρουσιάστρια του Alpha ουκ ολίγες φορές έχει δώσει πληρωμένη απάντηση σε χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Με την ευκαιρία, δείτε την απάντηση της στον Άρη Πορτοσάλτε.

Αυτή τη φορά, την ώρα που η εκπομπή Super Κατερίνα βρισκόταν στον «αέρα» ένας χρήστης, τής έγραψε: «Δεν φοβάται μη λιώσει η πλαστικιά, δίπλα στο κεράκι της τούρτας;».

Η Κατερίνα Καινούργιου αναδημοσίευσε το tweet και σχολίασε ενοχλημένη: «Όχι ρε γελοίε, δεν λιώνω εύκολα».

Κόλαση στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου - Απολύσεις, παραιτήσεις και ένταση

Πανικός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, αφού -σύμφωνα με τις πληροφορίες- απολύθηκε δημοσιογράφος της εκπομπής κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παραιτηθεί η αρχισυντάκτρια, Κατερίνα Πόθα.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «Γειά σου», η δημοσιογράφος απολύθηκε, αφού όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν άρεσε ούτε στην παραγωγή, ούτε στην παρουσιάστρια, ένα βίντεο που εκείνη είχε ετοιμάσει για ένα πολυδιαφημισμένο πρόγραμμα του σταθμού.

 Κόλαση στην εκπομπή της Καινούργιου – Απολύσεις, παραιτήσεις και ένταση

Την ευθύνη ωστόσο του συγκεκριμένου βίντεο ανέλαβε η αρχισυντάκτρια της εκπομπής Super Κατερίνα, Κατερίνα Πόθα, η οποία (ως αρχισυντάκτρια) έχει και τον τελικό έλεγχο όσων βγαίνουν στον αέρα.

Έτσι, η αρχισυντάκτρια της εκπομπής δήλωσε παραίτηση, ωστόσο δεν είναι γνωστό αν η παραίτηση έγινε αποδεκτή, αφού και τις επόμενες ημέρες το όνομά της εμφανιζόταν κανονικά στους τίτλους έναρξης της εκπομπής.

Δεν αποκλείεται βέβαια, η παραίτηση να έχει γίνει αποδεκτή και η Κατερίνα Πόθα να παραμένει στη θέση της, μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share