Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγικές ώρες για τον Στηβ Κακέτση - Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο πρώην επιχειρηματίας

Τι συνέβη;

15 Μαρτίου 2023 11:58
Τραγικές ώρες για τον Στηβ Κακέτση - Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο πρώην επιχειρηματίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια πολύ δύσκολη και σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του περνά τα τελευταία 24ωρα ο Στηβ Κακέτσης, ο πασίγνωστος επιχειρηματίας που έχει γράψει την δική του ιστορία στον χώρο της εστίασης και της νυχτερινής διασκέδασης. Με την ευκαιρία, δείτε την αξία πώλησης της βίλας του στον Άλιμο.

Τι συμβαίνει με την υγεία του Στηβ Κακέτση

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», υπέστη βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Υγεία» ενώ φυσικά δεν φεύγουν από το πλευρό του τα αγαπημένα του πρόσωπα -δείτε εδώ και ποια ακόμη γνωστή ηθοποιός νοσηλεύεται με εγκαύματα.

Να σημειώσουμε πως ο Στηβ Κακέτσης τα τελευταία χρόνια έχει περάσει αρκετά, καθώς τον έπνιξαν τα χρέη, με αποτέλεσμα να «ξηλώσουν» τα μαγαζιά που διατηρούσε επί σειρά ετών στη μαρίνα Αλίμου.

«Είμαι με υπνωτικά χαπάκια για να κοιμηθώ. Σκέφτομαι ότι δεν θα έχω να φάω… Πώς να χωνέψω ότι στα 68 μου χρόνια θα βρεθώ στον δρόμο; Εχω δεχτεί πολλά χτυπήματα στην καριέρα μου και στη ζωή μου, αλλά αυτό είναι το μεγαλύτερο! Η αλήθεια είναι πως από το 2011, που η οικονομική κρίση στη χώρα μας πήρε την ανηφόρα, τα μαγαζιά μου έκαναν κοιλιά, δεν πήγαιναν καλά, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πληρώσω το δυσβάστακτο ενοίκιο των 450.000 ευρώ τον χρόνο» είχε δηλώσει στην «Espresso»τον Σεπτέμβριο του 2017

Τραγικές ώρες για τον Στηβ Κακέτση - Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο πρώην επιχειρηματίας

Να υπενθυμίσουμε πως ο Στηβ Κακέτσης είναι γνωστός επιχειρηματίας. Αν και υπήρξε πολύ επιτυχημένος στον τομέα του, εξαιτίας σοβαρών προβλημάτων το 1994, για εννιά μήνες βρέθηκε στην φυλακή.

Είχε παντρευτεί με την ηθοποιό Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία έχει αποκτήσει και έναν γιό. Οι σχέσεις τους, αν και χωρισμένοι εξακολουθούν να είναι πολύ καλές.

Επίσης, έχει κάνει πολλές σχέσης, η γνωστότερη εκ των οποίων ήταν με την τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου.

«Βόμβα» από τον Στηβ Κακέτση: «Ο γιος μου πήγε να δει το Γιώργο Μαρίνο και...»

Ο Στηβ Κακέτσης έχει μια γυναίκα που τον συνδέει με τον Γιώργο Μαρίνο, που δεν είναι άλλη από την Κατιάνα Μπαλανίκα. Ο γνωστός επιχειρηματίας έριξε «βόμβα», αποκαλύπτοντας πως ο γιος του πήγε να δει τον καλλιτέχνη.

Η ηθοποιός είχε πριν πολλά χρόνια σχέση με τον performer, ενώ μετά παντρεύτηκε τον επιχειρηματία και μαζί απέκτησαν έναν γιο, τον Μάκη.

Το 2014 ο Στηβ Κακέτσης είχε μιλήσει για την υγεία του Γιώργου Μαρίνου και μάλιστα είχε αποκαλύψει πως ο τελευταίος είχε επαφές με το γιο του. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο γιος του με την Κατιάνα Μπαλανίκα.

Στηβ Κακέτσης και Γιώργος Μαρίνος

Στην κάμερα του «Happy Day», ο επιχειρηματίας είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Γιώργος είναι σ' ένα ωραίο περιβάλλον. Έχει φύγει από το Σπίτι του ηθοποιού. Ο γιος μου είχε έρθει πριν δυο βδομάδες και πήγε και τον είδε. Μου είπε "Μπαμπά όπως τον είδα έχω να των δω τα τελευταία πέντε χρόνια". Έχει την στήριξη του Φασουλή και της Δανδουλάκη. Τον βοήθησε και η Άννα Φόνσου. Τα προβλήματα υγείας πιστεύω πως τα έχει ξεπεράσει, δεν είμαι και κοντά του... Το σπίτι του δεν είναι χρήσιμο, αλλά ποιος θα το αγοράσει»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share