Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Μπελάδες» για τον Στηβ Κακέτση: Πούλησε την τετραώροφη βίλα στον Άλιμο - Αυτά είναι τα λεφτά που πήρε

Οικονομικές δυσκολίες για τον επιχειρηματία

10 Μαρτίου 2023 18:15
«Μπελάδες» για τον Στηβ Κακέτση: Πούλησε την τετραώροφη βίλα στον Άλιμο - Αυτά είναι τα λεφτά που πήρε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οικονομικούς «μπελάδες» φαίνεται πως αντιμετωπίζει ο Στηβ Κακέτσης τα τελευταία χρόνια, γεγονός που τον ανάγκασε να πουλήσει την τετραώροφη βίλα του στον Άλιμο. Πόσα λεφτά πήρε ο επιχειρηματίας;

Ο πρώην ιδιοκτήτης της θρυλικής Νεράιδας «πνίγηκε» από τα χρέη και εδώ και χρόνια είχε θέματα και με τον δήμο. Χρωστούσε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, όπως έχει πει ο ίδιος σε συνεργάτες του.

Επόμενο ήταν να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι του. Κάπως έτσι, αποφάσισε να βάλει πωλητήριο στο υπερλουσάτο σπίτι του. Το οίκημα βρίσκεται σε ύψωμα στην περιοχή του Αλίμου και έχει θέα μέχρι τα νησιά του Σαρωνικού.

Διαθέτει εσωτερικό ασανσέρ, υπέροχους χώρους διακοσμημένους από έμπειρους επαγγελματίες, πανάκριβα σαλόνια, αντικείμενα και πίνακες ζωγραφικής ανεκτίμητης αξίας. Στο παρελθόν εκεί δίνονταν χλιδάτα πάρτι με καλεσμένους την ελίτ της πολιτικής, της οικονομικής και της καλλιτεχνικής ζωής. Έτσι, με όλες αυτές τις ανέσεις ο Στηβ Κακέτσης ζήτησε πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ.

Στηβ Κακέτσης βίλα Άλιμος

Οι θυελλώδεις έρωτες του Στηβ Κακέτση

Ο Στηβ Κακέτσης υπήρξε ανέκαθεν πολύ large στη ζωή του, καλοπληρωτής γλεντζές. Το ίδιο και με τις γυναίκες που έβαλε στην καρδιά του, όπως η πρώην σύζυγός του Κατιάνα Μπαλανίκα και κατόπιν η Άντζελα Δημητρίου.

Δύο δεκαετίες αργότερα, όμως, ο επιχειρηματίας είδε την 38χρονη αυτοκρατορία του να καταρρέει. Πριν από ενάμιση χρόνο τα μαγαζιά του «Kitchen bar» και «Θέα» πέρασαν στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) λόγω χρεών.

Τα σχόλια κοντινών του προσώπων

Περνάει μια άσχημη φάση, αλλά θα συνέλθει”, αναφέρει φίλος του στην Espresso. “Aκούγεται ότι θα αναλάβει να «τρέξει» ένα πολυτελές steak house και wine bar που θα ανοίξει μεγαλοεπιχειρηματίας στην παραλία. Όρος του επενδυτή ήταν ότι θα προχωρούσε το πρότζεκτ, μόνο αν συμφωνούσε ο Κακέτσης. Και έτσι έγινε”. Μάλιστα, ο Στηβ χώρισε και με την τελευταία του σύντροφο, με την οποία συνυπήρξαν για δεκαοκτώ χρόνια.

«Ξεγυμνώθηκε» ο Στηβ Κακέτσης: «Η Κατιάνα Μπαλανίκα ήταν ήρωας, μου στάθηκε όταν...»

Περί φυλακής, οικονομικών δυσκολιών και πραγματικών σταρ είχε μιλήσει ο Στηβ Κακέτσης στην εκπομπή «Η Γερμανού Ξανάρχεται» το 2013, όπου «ξεγυμνώθηκε», πλέκοντας το εγκώμιο στην Κατιάνα Μπαλανίκα και αποκαλύπτοντας ότι ήταν ήρωας και του στάθηκε.

«Έμεινα στη φυλακή 9 μήνες και μία εβδομάδα. Ήταν στιγμές που μου έρχονταν να αυτοκτονήσω. Δεν έκανα αυτή την κίνηση για το παιδί μου, θα του άφηνα τη ρετσινιά. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο γιος του με την Κατιάνα Μπαλανίκα.

Μιλάς σοβαρά τώρα; Να σε παίρνουν αθώο και να σε βάζουν εκεί με τους κακοποιούς. Έκανα αγώνα τεράστιο στις τηλεοράσεις για να αποδείξω την αθωότητά μου. Μεγάλωνα ένα παιδί, τι τράβηξε κι αυτό… Του φέρονταν σαν να είναι νονός της νύχτας. Είναι εύκολα αυτά τα πράγματα; Αυτό είναι καρφί που καίει μέσα μου, υπάρχει» εξομολογήθηκε και σημείωσε: «Η Κατιάνα μου στάθηκε. Ψέματα να πω; Ήταν ήρωας».

«Δεν πήγα ποτέ σε δικαστήριο, με απαλλακτικό βούλευμα βγήκα, αλλά αυτοί οι εννιά μήνες ήταν οι πιο δύσκολοι της ζωής μου. Τουλάχιστον όμως αναγνώρισαν το λάθος τους. Τους έλεγα έξω από τα ανακριτικά γραφεία: 'Ρε παιδιά, δεν έχω καμία σχέση με τα ναρκωτικά τι μου λέτε;' Κι αυτό είπα και στον ανακριτή , αλλά δεν εισακούστηκα, με έβαλαν φυλακή και μου χάλασαν την ψυχολογία, αυτό είναι πάντα ένα πυρωμένο καρφί στην ψυχή μου».

Στηβ Κακέτσης

Αυτό δήλωσε ο πληθωρικός Στηβ Κακέτσης στο περιοδικό «Λοιπόν». Προσθέτοντας, όσον αφορά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει «Είμαι 32 χρόνια εδώ και τα τελευταία 4 χρόνια βούλιαξα με ένα μαγαζί που είναι το πρώτο στην Αθήνα. Και λες: 'Μου αξίζει εμένα αυτή η μεταχείριση μετά από τόσα χρόνια που εργάζομαι εδώ μέσα και έχω φάει τη ζωή μου;'. (....) Δεν υπάρχει προσωπική ζωή πια, αυτό είναι το κακό.

Έχω ένα κτήμα στην Πελοπόννησο και δεν πηγαίνω, είμαι μαγαζί-σπίτι. (...) Δεν έχω μάθει να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Ο μοναδικός φταίχτης είμαι εγώ γιατί δεν κράτησα τα λεφτά που πέρασαν από τα χέρια μου. Έλεγα: 'Λεφτά για να ζω θα έχω πάντα'. Έλα όμως που στένεψαν τα πράγματα και τώρα πρέπει να προσέχω».

Τέλος ιδιαίτερη αξία έχει η γνώμη του Στηβ Κακέτση για το τι εστί πραγματικός σταρ «Οι σταρ έχουν τελειώσει πολύ καιρό πριν. Σταρ ήταν ο Βοσκόπουλος, μεγάλος τραγουδιστής όμως ήταν ο Πάριος, ο οποίος δεν υπήρξε σταρ. Η Βουγιουκλάκη ήταν σταρ, τέτοια φαινόμενα δεν θα τα ξαναδείς.

Υπήρχαν κάποιοι κομήτες , οι οποίοι ανατέλλουν λίγο και μετά αναχωρούν. (...) Από τους σημερινούς ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει καλή φωνή και είναι καλό παιδί. Η Βίσση δεν καταλαβαίνει τίποτα, είναι ατίθαση, μαγκάκι αλλά έπεσε και στον Καρβέλα που ήταν και αυτός ανάλογος μάγκας και γι' αυτό έχουν και αυτή την επαφή σήμερα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share