Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Χείμαρρος» η Ζωζώ Σαπουντζάκη: Αποκάλυψε την σχέση του Αλέξανδρου Ωνάση με την Μαρία Κάλλας

«Δεν μπορώ να ξεχάσω τα λόγια του...»

14 Μαρτίου 2023 17:29
«Χείμαρρος» η Ζωζώ Σαπουντζάκη: Αποκάλυψε την σχέση του Αλέξανδρου Ωνάση με την Μαρία Κάλλας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις αρχές της δεκαετίας του '60 η Ζωζώ Σαπουτζάκη ήταν μία από τις πιο λαμπερές σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, αλλά και της νυχτερινής Αθήνας με εκατοντάδες άντρες θαυμαστές να την περιμένουν έξω από το καμαρίνι της. Ανάμεσα σε αυτούς και ο γιος του πιο διάσημου Έλληνα στον κόσμου, του Αριστοτέλη Ωνάση. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Ελληνίδας σταρ για την μητέρα της.

Μία νοσταλγική, ρετρό φωτογραφία που ανέβηκε στα σόσιαλ μίντια πρόσφατα φέρνει ξανά στην επιφάνεια την ιστορία αυτού του ειδυλλίου, καθώς σε αυτή βλέπουμε τη μεγάλη σταρ να κάθεται στο τραπέζι ενός νυχτερινού κέντρου με τον Αλέξανδρο Ωνάση.

Στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία διαβάζουμε μία παλαιότερη αφήγηση της Ζωζώς Σαπουντζάκη:

"Ο Αλέξανδρος ήταν ένα πολύ γλυκό παιδί! Θυμάμαι τότε ερχόταν ο πατέρας του στο μαγαζί συνεχώς. Ο Αλέξανδρος τότε ήταν μαθητής. Είχε έρθει, λοιπόν, ένα βράδυ με τον κολλητό του τον Βερνίκο στο κέντρο όπου εμφανιζόμουν εγώ, στην "Πεταλούδα”, στην πλατεία Αμερικής. Βγήκα τραγούδησα και ο νεαρός Ωνάσης δεν σταματούσε να ανοίγει σαμπάνιες και να πετάει λουλούδια. Όταν τέλειωσα το σόου, με παίρνει αγκαλιά. Και άρχισε να μου μιλάει, ώρες ολόκληρες.

Από την επομένη ο Αλέξανδρος ερχόταν στο σπίτι μου με σοφέρ με έπαιρνε και πηγαίναμε για ψάρι στου Αντωνόπουλου.

Δεν μπορώ να ξεχάσω τα λόγια που μου έλεγε για τα παιδικά του χρόνια, για την Κάλλας και ότι δεν την χώνευε αλλά και τα δάκρυα που έτρεχαν από τα ματάκια του συχνά πυκνά για τη μάνα του, τότε που είχε χωρίσει με τον πατέρα του.

Ο Αλέξανδρος ήταν ένα άβγαλτο παιδί γεμάτο συναισθήματα. Νεανικά συναισθήματα. Όταν πήγε να με φιλήσει πρώτη φορά έτρεμε".

Σκόρπισε δάκρυα η Ζωζώ Σαπουντζάκη - «Νόμιζα ότι θα κάνω το παιδί και...»

Άγνωστα περιστατικά που σημάδεψαν τη ζωή της είχε εξομολογηθεί σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Με την ευκαιρία, δείτε την σπάνια αποκάλυψή της για τον Σταύρο Νιάρχο.

Η αγαπημένη του ελληνικού κοινού σχολίασε πως έμεινε έγκυος όταν παντρεύτηκε το δεύτερο άνδρα της. «Αγαπώ πολύ τα παιδιά. Oταν παντρεύτηκα με τον δεύτερο άνδρα μου, τον Ανδρέα, ο οποίος ήταν εξαιρετικό παιδί, ήμουν έγκυος. Έβαινα στην σκηνή κι έκανα σπαγγάτο αμερικάνικο. Νόμιζα ότι θα κάνω το παιδί και θα κάνω τα πάντα. Έπαθα παλίνδρομο κι έτσι δεν μπόρεσα να το κάνω. Από τότε και μετά δεν έτυχε κι έμεινε το θέμα παιδί. Δεν παύω όμως να αγαπώ πολύ τα παιδιά και τα ανίψια μου», είπε η ηθοποιός.

Μιλώντας για τις ερωτικές σχέσεις που καθόρισαν τη ζωή της, η Ζωζώ Σαπουντζάκη αποκάλυψε ότι ποτέ δεν έκανε δεσμό με συνάδελφό της - οι δύο γάμοι της ήταν με έναν γιατρό και έναν δικηγόρο - διότι η μητέρα της, την οποία άκουγε πάντα, της είχε πει να μείνει μακριά από το θέατρο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share